Mercedes C 200 Dizi Kıvamında Uygulamalar :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Kazasiz belasiz guzel gunlerde binin insallah hayirli olsun.

Maalesef 3-4 saatin alti bize gelmiyor. 2 saatte yikar donersem hizli bir yikama yapmisim bugun diyorum :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kazasiz belasiz guzel gunlerde binin insallah hayirli olsun.

Maalesef 3-4 saatin alti bize gelmiyor. 2 saatte yikar donersem hizli bir yikama yapmisim bugun diyorum :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsanın tek sorunun kendisinde olmadığını bilmesi içini rahatlatıyor. Forum o yüzden bana gayet iyi geliyor :D

Teşekkür ederim :) Allah herkese gölündeki arabayı kazasız belasız kullanmayı nasip etsin İnşallah.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :nazar: Yıkama işlemi de güzel olmuş. Bizim yıkamalar gerçekten uzun sürüyor.

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün kaldığım yerden devam ettim. Sanırım 3-4 günlük bir uygulama olacak. Dün yağmura yakalandığım için bugün tekrar ön yıkama ile başladım.

Demirtozu ile devam ettim. Demirtozu olarak Koch FB kullandım. Jantlardan daha çok kaporta kısmında çıktı :)

Polisaj yapmayı planladığım için Valet Pro Mavi kil hamuru kaydırıcı olarak da cilasız şampuan kullandım.

M600 tiner ile zift temizliği sonrası aracın son durumu şu şekilde.

Geçelim maskelemeye. Maskeleme gerçekten uğraştırıcı ve çok zaman alan bir işlem oldu :) Mavi ege bant kullandım.

Ve sonunda polisaja hazır hale geldik. Polisajın ilk aşamasında Koch F6 ikinci aşamadada Gyeon polish ile tamamlamayı düşünüyordum. Ama kaputta gördüm ki bazı bölgeler Koch H9 müdahalesi istiyor.

Bu günlük sadece kaputu bitirebildim. Devamı artık birkaç gün sonra gelebilecek.