L300'e yakın zamanda demir tozu ve kil temizliği yapmıştım. Demir tozu temizleyici olarak 1:1 sulandırılmış Flowey R10 kullandım. Yıkanmış ıslak yüzeye sıkıp 5 dakika sonra eldivenle yaydım ve duruladım. Demir tozları tamamen çıkmasa bile büyük oranda gitti. Kalan lekeler için de 3D Final Touch eşliğinde Meguiar's kil uyguladım. Aracın renk tonu ve yüzey hissiyatı hissedilir derecede değişti. Final fotoğrafı çekemedim maalesef.
Abim Corolla'nın camlarını açık unutmuştu geçenlerde. Sanırım mahallenin çocukları kurcalamış biraz. Sağolsun biri telefonla arayıp bilgi verdi. Bizden birinin kirli ellerle binmesi mümkün değil
Babam da geçen gün motoru stop etmeyi unutup dükkana çıkmış. Araç Gop gibi bir semtte 2 saat çalışır vaziyette kapı kilitleri açık bir şekilde beklemiş
Komşular arayıp uyarmışlar sağolsunlar. Anahtar aracın dışındayken çalışması çok çok saçma.
A sütunundaki kumaş kaplama çok hassas. Bim bezinin uzun tüylü kısmına 1:10 Valetpro apc sıkıp kumaşın çizgilerinin yönüne doğtu bastırmadan sildim. Leke %90 gitti gibi görünüyor. Kapı içindeki vinil kaplamayı da aynı şekilde temizledim.
Abim Corolla'nın camlarını açık unutmuştu geçenlerde. Sanırım mahallenin çocukları kurcalamış biraz. Sağolsun biri telefonla arayıp bilgi verdi. Bizden birinin kirli ellerle binmesi mümkün değil
A sütunundaki kumaş kaplama çok hassas. Bim bezinin uzun tüylü kısmına 1:10 Valetpro apc sıkıp kumaşın çizgilerinin yönüne doğtu bastırmadan sildim. Leke %90 gitti gibi görünüyor. Kapı içindeki vinil kaplamayı da aynı şekilde temizledim.