Mirror Bright Paste Wax Meguiars

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Bugun ku Test Konugumuz yine Turkiye de olmayan Meguiars urununu Turkiye de İlk kez Yine Detailforum farkiyla sizlerle :)

Aslinda Turkiye de Olmayan bircok urunu bende mevcut cogu kimse tarafindan pek sevilmez ama benim sevdigim bir marka oldugu icin koleksiyon olusturmustum zaman buldukca sizlere test yapiyorum :)

Ürün Aciklamasi

Sentetik bir ürün
227 Gr
Fiyat 23 Sterlin

Uygulama asamasi

Uygulama Yapilacak alan a Ufaktan Orbital Makina ile uygulama yapiyoruz.

Ultimate Compound ve Cutting Disc ile uygulama basladik.

Compund Uygulamasinin hemen ardindan M205 le Final i yapiyoruz.

Uygulamamizin hemen ardindan Meguiars Prep ile yuzey temizligini yapiyoruz cok begeniyorum ve hissiyat ve temizlik cok iyi.

Mirror Bright Paste Wax Uygulamasi

Testler

Basincli Su Test

Su Durulama Testi

Ürün incelemesi bu kadardir arkadaslar gelelim urunle alakali ilk kullanici yorumlarina;Ürun su tutmamasi guzel su iticilik zayif Boncuklanma zayif zaten ürünün boyle bir iddasi yok bu Ürünün asil Amaci Showroom Parlakligi saglamak ürün hafiften çizik ve hologramlari dolduruyor kapatici özelligi vardir.Siyah lar icin ideal günü kurtaran bir ürün olarak degerlendiriyorum :)Yorumlarim bu sekilde tarafsiz olarak degerlendiriyorum alip kullanacak olan herhalde cok nadirdir zaten Turkiye de yok Parlaklik iyi Hava kapali oldugu icin resimleyemedim.

Bir sonraki Testimiz de görüsmek uzere İyi Detaylar :)

Son düzenleme:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaslar Merhaba Bugun ku Test Konugumuz yine Turkiye de olmayan Meguiars urununu Turkiye de İlk kez Yine Detailforum farkiyla sizlerle :)

Aslinda Turkiye de Olmayan bircok urunu bende mevcut cogu kimse tarafindan pek sevilmez ama benim sevdigim bir marka oldugu icin koleksiyon olusturmustum zaman buldukca sizlere test yapiyorum :)

Ürün Aciklamasi

Sentetik bir ürün
227 Gr
Fiyat 15 Sterlin

Uygulama asamasi

Uygulamamizin hemen ardindan Meguiars Prep ile yuzey temizligini yapiyoruz cok begeniyorum ve hissiyat ve temizlik cok iyi.

Testler

Basincli Su Test

Su Durulama Testi

Ürün incelemesi bu kadardir arkadaslar gelelim urunle alakali ilk kullanici yorumlarina;Ürun su tutmamasi guzel su iticilik zayif Boncuklanma zayif zaten ürünün boyle bir iddasi yok bu Ürünün asil Amaci Showroom Parlakligi saglamak ürün hafiften çizik ve hologramlari dolduruyor kapatici özelligi vardir.Siyah lar icin ideal günü kurtaran bir ürün olarak degerlendiriyorum :)Yorumlarim bu sekilde tarafsiz olarak degerlendiriyorum alip kullanacak olan herhalde cok nadirdir zaten Turkiye de yok Parlaklik iyi Hava kapali oldugu icin resimleyemedim.

Tertip ellerine sağlık:alkıssx:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tesekkur ederim Tertip :)

Elime koluna sağlık yine bir sohbet tadında ürün denemesi :)
Dostum tesekkur ederim <3:)

Eline sağlık hocam yine farklı bir ürünle bizi tanıştırdın :)
Berkay Hocam İlklere devam ediyoruz :)

Elinize sağlık kesenize bereket hocam
Blog tadında bir inceleme olmuş :)
Tesekkurler Hocam Sicak ortam olusturmak Detay icin onemli :)

Franquaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya

Ürün Aciklamasi

Sentetik bir ürün
227 Gr
Fiyat 23 Sterlin

Uygulama asamasi

Testler

Basincli Su Test

Su Durulama Testi

Meg prep satılan bi ürün değil sanırım. ?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Sefa46 Eline, emeğine, kesene ve paylaşımına sağlık :) Ürün sanırım hidrofobik ile hidrofilik olma arasında sıkış kalmış. Açıkçası hidrofobik özelliği beğenmedim ama basınçsız su tuttuğunda suyun yüzeyden perde gibi inip gitmesi çok hoşuma gitti :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık testlerinizi çok beğeniyorum
Tesekkur ederim hocam :)

@Sefa46 Eline, emeğine, kesene ve paylaşımına sağlık :) Ürün sanırım hidrofobik ile hidrofilik olma arasında sıkış kalmış. Açıkçası hidrofobik özelliği beğenmedim ama basınçsız su tuttuğunda suyun yüzeyden perde gibi inip gitmesi çok hoşuma gitti :)
Tesekkurler Abi ben daha cok kapatici ozelligini sevdim tek basina yapabiliyor yuzeyin hissiyati guzel :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Komutanım elinize sağlık,bizler tarafından pek sıcak tavır göremesekte size kendini beğendirmiş günü kurtarmış gibi görünüyor :) inceleme için teşekkürler

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Komutanım elinize sağlık,bizler tarafından pek sıcak tavır göremesekte size kendini beğendirmiş günü kurtarmış gibi görünüyor :) inceleme için teşekkürler
Ben testlerde az bisey de olsa Meguiars i kayiriyorum :komik: Tesekkur ederim Kardesim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim eline sağlık, Meg in karekteristik durumu yansımış ürüne, parlaklık her ürününde olduğu gibi başarılı, su tutmaması ı sevdim. Aman aman al benisi fazla bir ürün değil gibi.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Sefa dış ortamda ürünün parlaklık olarak çok iyi olacağını düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeğine sağlık Sefa dış ortamda ürünün parlaklık olarak çok iyi olacağını düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Parlaklik istenen seviye de abi hafif hologram ve yikama izlerini de kapatiyor guzel goruntu veriyor gunesli bir havada resimlerim tekrar