Arkadaslar Merhaba Bugun ku Test Konugumuz yine Turkiye de olmayan Meguiars urununu Turkiye de İlk kez Yine Detailforum farkiyla sizlerle 
Aslinda Turkiye de Olmayan bircok urunu bende mevcut cogu kimse tarafindan pek sevilmez ama benim sevdigim bir marka oldugu icin koleksiyon olusturmustum zaman buldukca sizlere test yapiyorum
Ürün Aciklamasi
Sentetik bir ürün
227 Gr
Fiyat 23 Sterlin
Uygulama asamasi
Uygulama Yapilacak alan a Ufaktan Orbital Makina ile uygulama yapiyoruz.
Ultimate Compound ve Cutting Disc ile uygulama basladik.
Compund Uygulamasinin hemen ardindan M205 le Final i yapiyoruz.
Uygulamamizin hemen ardindan Meguiars Prep ile yuzey temizligini yapiyoruz cok begeniyorum ve hissiyat ve temizlik cok iyi.
Mirror Bright Paste Wax Uygulamasi
Testler
Basincli Su Test
Su Durulama Testi
Ürün incelemesi bu kadardir arkadaslar gelelim urunle alakali ilk kullanici yorumlarina;Ürun su tutmamasi guzel su iticilik zayif Boncuklanma zayif zaten ürünün boyle bir iddasi yok bu Ürünün asil Amaci Showroom Parlakligi saglamak ürün hafiften çizik ve hologramlari dolduruyor kapatici özelligi vardir.Siyah lar icin ideal günü kurtaran bir ürün olarak degerlendiriyorum
Yorumlarim bu sekilde tarafsiz olarak degerlendiriyorum alip kullanacak olan herhalde cok nadirdir zaten Turkiye de yok Parlaklik iyi Hava kapali oldugu icin resimleyemedim.
Bir sonraki Testimiz de görüsmek uzere İyi Detaylar
Aslinda Turkiye de Olmayan bircok urunu bende mevcut cogu kimse tarafindan pek sevilmez ama benim sevdigim bir marka oldugu icin koleksiyon olusturmustum zaman buldukca sizlere test yapiyorum
Ürün Aciklamasi
Sentetik bir ürün
227 Gr
Fiyat 23 Sterlin
Uygulama asamasi
Uygulama Yapilacak alan a Ufaktan Orbital Makina ile uygulama yapiyoruz.
Ultimate Compound ve Cutting Disc ile uygulama basladik.
Compund Uygulamasinin hemen ardindan M205 le Final i yapiyoruz.
Uygulamamizin hemen ardindan Meguiars Prep ile yuzey temizligini yapiyoruz cok begeniyorum ve hissiyat ve temizlik cok iyi.
Mirror Bright Paste Wax Uygulamasi
Testler
Basincli Su Test
Su Durulama Testi
Ürün incelemesi bu kadardir arkadaslar gelelim urunle alakali ilk kullanici yorumlarina;Ürun su tutmamasi guzel su iticilik zayif Boncuklanma zayif zaten ürünün boyle bir iddasi yok bu Ürünün asil Amaci Showroom Parlakligi saglamak ürün hafiften çizik ve hologramlari dolduruyor kapatici özelligi vardir.Siyah lar icin ideal günü kurtaran bir ürün olarak degerlendiriyorum
Bir sonraki Testimiz de görüsmek uzere İyi Detaylar
Son düzenleme: