Ortak Alım Mothers Jant&Davlumbaz Fırçası(Tamamlandı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Stokları serelim kısmında ilk konuşmaya yazdıysan olabilir. Stokları serelim kısmına da yazan 3. Kişiydim ben. Fakat buraya biraz geç yazmış oldum oradan bakılarak oluşturulmadı liste sanırım
Stokları serelim de ben de yazmıştım (şuan baktığımda modaratör arkadaşlar kaldırmış sanırım uyarı olmuştu çünkü orada) hatta ondandır ki bu konunun 2. mesajında beni de taglemişti @Shirb13 İbrahim hocam. Ama dalgınlıkla atlamış sonradan liste oluştururken. Eğer önceki sayfada yazdığın gibi müsaden varsa eklenmek isterim kardeşim. Yoksa da nasip deriz :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Nereden aldığını da soyle ama boyle olmaz kac kisi almayi bekliyor o fircadan :)

@Shirb13

Turkiyeden aldiysan link de paylasir misin sana zahmet?
@Cavraoğlu hacım bu cinayet sebebi ! Nerede o uygulama merkezi ? Benim içinde bir adet sorabilir misin ?

Uygunsuz içerim olarak rapor ettim :saskin: @omrslhmms abi düşünüp etiketlediğin için teşekkürler :)
Hocaaaaammmmmm bizde isterük :)

Ne kadara aldınız
Şu zamanda bedava gibi birşey. Güle güle kullanın.
Aslinda almak isteyenler icin bir liste yapsak ta belki toplu alimda indirim yapar ona göre siparis versek iyi olmaz mı

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum hocama. Beni direk yazabilirsiniz :mutlu:
@Shirb13, @KaiZeN, @Toledo78, @EKU, @Cavraoğlu, @EKU, @GöKHaN 35,
Ben mesaj attım satıcıya küçük boyu 40 tl den 35 e indirecek, büyük boyda indirir, alan olursa ama
Fiyat durumuna gore ben de katilabilirim
Abi en iyisi ortak alım konusu açın, ordan muhabbetinize dahil olıyım.
Hayırlı akşamlar toplu alım olacaksa eğer büyük boy için listeye beni de eklerseniz sevinirim.
Stokları serelim başlığı altında fırça için gönderilen ilk mesajlar sırasıyla eklenmiştir. @Shirb13

Son düzenleme:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Pro Teşekkür ederim.

Liste de karışıklık olmasın diye bir önceki mesajı sildim.

@UmutcanE @Emre9110 Arkadaşlar diğer konuya baktım ama bende mesajları bulamadığım için burada ki listeye göre oluşturmak durumunda kaldım.

@Pro Stokları serelimde konuyla ilgili mesajları bulabilme imkanımız var mı, listeyi tekrar düzenleyelim hak geçmesin.

Evet arkadaşlar, lütfen alınmaca gücenmece olmasın. Bu tarz durumlarda tahmin edebileceğiniz üzere aksilikler yaşanabiliyor. Benim bir hatam varsa kusuruma bakmayın. Kimseyi engellemek yada öne çıkarmak gibi bir çabam yok.

Listeye kerem daha önce yazdığı için @murat_kurt hocam sizi, @UmutcanE sadece kısa istemiyorum dediğin için sizi çıkartıyorum hocam.

Lütfen tekrar kimse kusura bakmasın. Eğer @Pro stokları serelim konusunda ki sıralama için yardımcı olabilirse listeyi tekrar güncelleriz.

Saat 09:02 günceli, stokları serelimde bulabildiğim konuyla alakalı tüm mesajları inceledim

@Cavraoğlu 'nun mesajı üzere isterim diyenler beimle birlikte aşağıdaki şekilde. Sonra mevzu @golf Necip abi konuyu açıyor ve oradan yazışıyoruz.

Bu durumda @Prodan gelen ve konuda incelediğim mesajlara göre son liste şu şekilde;

@Shirb13 bir uzun bir kısa (2)
@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@golf +1 Kısa
@OmerNecmi54 +1 uzun
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa

Arkadaşlar bu durumda son güncellemeye göre, üzülerek belirtiyorum ki @mustafacagri eleniyor. @graphys 'de 1 uzun boy fırçaya düşüyor. @Kermssl hocam size de 1 kısa kalıyor, 1 uzun sizden bir önce ki mesajda tükenmiş oluyor.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Pro Teşekkür ederim.

Liste de karışıklık olmasın diye bir önceki mesajı sildim.

@UmutcanE @Emre9110 Arkadaşlar diğer konuya baktım ama bende mesajları bulamadığım için burada ki listeye göre oluşturmak durumunda kaldım.

@Pro Stokları serelimde konuyla ilgili mesajları bulabilme imkanımız var mı, listeyi tekrar düzenleyelim hak geçmesin.

Evet arkadaşlar, lütfen alınmaca gücenmece olmasın. Bu tarz durumlarda tahmin edebileceğiniz üzere aksilikler yaşanabiliyor. Benim bir hatam varsa kusuruma bakmayın. Kimseyi engellemek yada öne çıkarmak gibi bir çabam yok.

Listeye kerem daha önce yazdığı için @murat_kurt hocam sizi, @UmutcanE sadece kısa istemiyorum dediğin için sizi çıkartıyorum hocam.

Lütfen tekrar kimse kusura bakmasın. Eğer @Pro stokları serelim konusunda ki sıralama için yardımcı olabilirse listeyi tekrar güncelleriz.

Saat 09:02 günceli, stokları serelimde bulabildiğim konuyla alakalı tüm mesajları inceledim

@Cavraoğlu 'nun mesajı üzere isterim diyenler beimle birlikte aşağıdaki şekilde. Sonra mevzu @golf Necip abi konuyu açıyor ve oradan yazışıyoruz.

Bu durumda @Prodan gelen ve konuda incelediğim mesajlara göre son liste şu şekilde;

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@golf +1 Kısa
@OmerNecmi54 +1 uzun
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa

Arkadaşlar bu durumda son güncellemeye göre, üzülerek belirtiyorum ki @mustafacagri eleniyor. @graphys 'de 1 uzun boy fırçaya düşüyor. @Kermssl hocam size de 1 kısa kalıyor, 1 uzun sizden bir önce ki mesajda tükenmiş oluyor.
Vay ya yine kaçırdık :D neyse nasip değilmiş sağlık olsun :)
Sırada tekrar bir mothers alımı daha olursa uzun fırça için başta olursam sevinirim diyerek yerimi alayım :D

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar, @OmerNecmi54 arkadaşımız bir arkadaşına hediye etmek üzere fırça almak istiyordu. Forumda oluşan talebe rağmen arzın yetersizliği nedeniyle forumdaşlarını düşünerek talebini geri çekti.

Kendisine bu özverisinden forumda ki samimiyeti tekrar vurgulayıp desteklemesinden dolayı forum adına kendimce teşekkür ediyorum.

Bu durumda @mustafacagri listeye tekrar eklendi. Ömer çıkarıldı.

Güncel liste;

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@golf +1 Kısa
@OmerNecmi54 +1 uzun
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar, @OmerNecmi54 arkadaşımız bir arkadaşına hediye etmek üzere fırça almak istiyordu. Forumda oluşan talebe rağmen arzın yetersizliği nedeniyle forumdaşlarını düşünerek talebini geri çekti.

Kendisine bu özverisinden forumda ki samimiyeti tekrar vurgulayıp desteklemesinden dolayı forum adına kendimce teşekkür ediyorum.

Güncel liste;

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@golf +1 Kısa
@OmerNecmi54 +1 uzun
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa
Müthiş incelik kaldımı böyle insanlar bu zamanda, helal olsun:alkisss:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Güncel liste;

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@golf +1 Kısa
@OmerNecmi54 +1 uzun
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa
Vallahi helal olsun, çok çok teşekkür ederim samimiyetin ve inceliği için @OmerNecmi54 gerçekten :)

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye

Güncel liste;

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@golf +1 Kısa
@OmerNecmi54 +1 uzun
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa
@mustafacagri estagfirullah hocam hayirli olsun hocam iyi gunlerde kullanirsiniz insallah :)
@Shirb13 abi tesekkur ederim Allah razi olsun
@Kermssl estagfirullah hocam o sizin inceliginiz Allah razi olsun

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Stokları serelim başlığı altında fırça için gönderilen ilk mesajlar sırasıyla eklenmiştir. @Shirb13
Mesajı güncelledim, @UmutcanE gözden kaçmış Kaizen sonrasında yazan arkadaş kendisi , mesaj sırasına göre eklendi. Listenizde dikkate almanızı tavsiye ederim.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar @Pro nun son güncellemesine istinaden son liste şu şekilde.

@UmutcanE bir uzun bir kısa istemişti, kısa fırça 4'e düşmüş o yüzden kısa yazamıyorum Umutcan. Bu durumda @mustafacagri ve @Detail 35 liste dışı kalıyor.

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@UmutcanE + 1 uzun
@golf +1 Kısa
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa

Bu arada adam tek tek beni şu para gönderdi bu göndermedi diye uğraştırmayın diyor. Samsundan bir arkadaşı ayarlayalım gitsin hepsini alsın bizde parayı tek kişide toplayıp gönderelim. Samsunda ki arkadaş hepimize tek tek kargolasın. Uyar mı ?

Son düzenleme:

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

@UmutcanE bir uzun bir kısa istemişti. Bu durumda @mustafacagri ve @Detail 35 liste dışı kalıyor.

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@UmutcanE bir uzun bir kısa (2)
@golf +1 Kısa
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa

Bu arada adam tek tek beni şu para gönderdi bu göndermedi diye uğraştırmayın diyor. Samsundan bir arkadaşı ayarlayalım gitsin hepsini alsın bizde parayı tek kişide toplayıp gönderelim. Samsunda ki arkadaş hepimize tek tek kargolasın. Uyar mı ?
Bana uyar mantıklı olanda bu bence

Toledo78

Acemi Detaycı
Üye
İl
Karabük

@UmutcanE bir uzun bir kısa istemişti, kısa fırça 4'e düşmüş o yüzden kısa yazamıyorum Umutcan. Bu durumda @mustafacagri ve @Detail 35 liste dışı kalıyor.

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@UmutcanE + 1 kısa
@golf +1 Kısa
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa

Sıkıntı yok banada uyar

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@UmutcanE + 1 uzun
@golf +1 Kısa
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa

Benim içinde sorun yok. Ellerinize emeğinize sağlık tekrardan.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
İşler Arap saçına dönmüş hakikaten :) hayırlısı olsun... Tecrübe olmuş oldu toplu alıma hızlı mesaj yazma konusunda :)

yysldg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kırklareli/Lüleburgaz

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@UmutcanE + 1 uzun
@golf +1 Kısa
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa

O zaman göndereceğimiz kişiyi ve hesap bilgilerini beklemedeyiz.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@KaiZeN +1 uzun
@UmutcanE + 1 uzun
@golf +1 Kısa
@Emre9110 +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@yysldg +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
@graphys +1 uzun
@Kermssl +1 kısa
@mustafacagri +1 uzun
@Detail 35 +1 kısa

Bana da uyar. yalnız listede 5 adet kısa görünüyor fakat 4 kısa kaldı yazmışssın ibrahim hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...