yanlışsam düzeltin ben daha bugüne kadar herhangi bir mesaja geri döndüğünü görmedim şu an konuya yazmasına engel olan şey ne mesela online olmasına rağmen bekleyelim murat plastik şişeler kaçmıyor fakat neyi bekliyoruz ben onu bilemedim
arkadaşlar ben son görüşmeyi yaptım Murat Plastikle.
Ürün stoklarında var ve birim fiyat 7,42 TL nakit alım bedel ödeyeceğiz.
Yalnız şöyle bir sorun oluştu , bu firma Kartal dan Tuzla Orhanlı ya taşınmış Sabancı Üni yanına.
hafta içi saat 18:00 a kadar çalışıp hafta sonu da tatil yapıyorlar.
Bu konuma daha yakın olan kimse var mıdır aramızda ? Saatlerden dolayı ben yetişemem gibi görünüyor
arkadaşlar ben son görüşmeyi yaptım Murat Plastikle.
Ürün stoklarında var ve birim fiyat 7,42 TL nakit alım bedel ödeyeceğiz.
Yalnız şöyle bir sorun oluştu , bu firma Kartal dan Tuzla Orhanlı ya taşınmış Sabancı Üni yanına.
hafta içi saat 18:00 a kadar çalışıp hafta sonu da tatil yapıyorlar.
Bu konuma daha yakın olan kimse var mıdır aramızda ? Saatlerden dolayı ben yetişemem gibi görünüyor
O halde herkes alacağı adeti ve semti bildirsin, akşam saatlerine kadar tüm talebi toplayalım ve belirlediğimiz bir arkadaşa adet karşılığı olan ödemeleri gönderelim ( ben de olabilirim .) . @eryayli sağolsun firmadan alımı yapacak, uygunsa yarın gün içerisinde ürünlerin alımını yapsın. Ortak noktamız @eryayli olacak sanırım , avrupa yakasında oturan arkadaşımız kurtköy tarafına uğrayabilir mi ?
O halde herkes alacağı adeti ve semti bildirsin, akşam saatlerine kadar tüm talebi toplayalım ve belirlediğimiz bir arkadaşa adet karşılığı olan ödemeleri gönderelim ( ben de olabilirim .) . @eryayli sağolsun firmadan alımı yapacak, uygunsa yarın gün içerisinde ürünlerin alımını yapsın. Ortak noktamız @eryayli olacak sanırım , avrupa yakasında oturan arkadaşımız kurtköy tarafına uğrayabilir mi ?
En az 120 adet olabilmeyi çalışıyorduk ki fazlasıyla olmuştur. Mesajda herkesin kaçar adet istediği yazıyor.
Sen ona göre Bi mesaj grubu oluştur reis ver iban numaranı Herkes kaçar adet istiyorsa ona göre atsın parayı
Son durum bu , eksik yerleri tamamlayalım lütfen, eklemek isteyen varsa onlar da belirtsin.
Bugün netleştirip yarın bitirelim nasıl olur ?
Adet belirtmeyenlerin haricinde 137 adet oldu .
Son durum bu , eksik yerleri tamamlayalım lütfen, eklemek isteyen varsa onlar da belirtsin.
Bugün netleştirip yarın bitirelim nasıl olur ?
Adet belirtmeyenlerin haricinde 137 adet oldu .