Murat Plastik Sprey Şişe Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Cg sprey şişe 10 lirayken bir de foruma özel fiyat alma ihtimali varken ben @Kimyasal Adamlar ı bekleyelim derim
yanlışsam düzeltin ben daha bugüne kadar herhangi bir mesaja geri döndüğünü görmedim şu an konuya yazmasına engel olan şey ne mesela online olmasına rağmen :) bekleyelim murat plastik şişeler kaçmıyor fakat neyi bekliyoruz ben onu bilemedim :)

ugrhr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
yanlış anlaşılmadım dimi , biz Murat plastikten ortak alımı yapalım , haricen kimyasaladamlardakinden almak isteyenler buyursun alsın :) @UrTR

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Az önce aradım firmayı Ahmet abi dün gece rahatsızlanmış hastanedeymiş. Bugün fırsat bulursa konuyla ilgili dönüş yapar dediler...

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bence bir kişi murat plastikten net fiyat alsın artık.

ugrhr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar ben son görüşmeyi yaptım Murat Plastikle.
Ürün stoklarında var ve birim fiyat 7,42 TL nakit alım bedel ödeyeceğiz.
Yalnız şöyle bir sorun oluştu , bu firma Kartal dan Tuzla Orhanlı ya taşınmış Sabancı Üni yanına.
hafta içi saat 18:00 a kadar çalışıp hafta sonu da tatil yapıyorlar.
Bu konuma daha yakın olan kimse var mıdır aramızda ? Saatlerden dolayı ben yetişemem gibi görünüyor :(

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
arkadaşlar ben son görüşmeyi yaptım Murat Plastikle.
Ürün stoklarında var ve birim fiyat 7,42 TL nakit alım bedel ödeyeceğiz.
Yalnız şöyle bir sorun oluştu , bu firma Kartal dan Tuzla Orhanlı ya taşınmış Sabancı Üni yanına.
hafta içi saat 18:00 a kadar çalışıp hafta sonu da tatil yapıyorlar.
Bu konuma daha yakın olan kimse var mıdır aramızda ? Saatlerden dolayı ben yetişemem gibi görünüyor :(
Fiyat netleştiyse teslim alma işi hallolur.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Teslim alma işini ben halledebilirim. Kurtkoyde oturuyorum, Bana yakın.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugrhr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
O halde herkes alacağı adeti ve semti bildirsin, akşam saatlerine kadar tüm talebi toplayalım ve belirlediğimiz bir arkadaşa adet karşılığı olan ödemeleri gönderelim ( ben de olabilirim .) . @eryayli sağolsun firmadan alımı yapacak, uygunsa yarın gün içerisinde ürünlerin alımını yapsın. Ortak noktamız @eryayli olacak sanırım , avrupa yakasında oturan arkadaşımız kurtköy tarafına uğrayabilir mi ?

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
O halde herkes alacağı adeti ve semti bildirsin, akşam saatlerine kadar tüm talebi toplayalım ve belirlediğimiz bir arkadaşa adet karşılığı olan ödemeleri gönderelim ( ben de olabilirim .) . @eryayli sağolsun firmadan alımı yapacak, uygunsa yarın gün içerisinde ürünlerin alımını yapsın. Ortak noktamız @eryayli olacak sanırım , avrupa yakasında oturan arkadaşımız kurtköy tarafına uğrayabilir mi ?
Eğer alımı eryaylı olacaksa parayıda onda toplayabiliriz. İkili iş yapmamış oluruz bence.

Ödemeyi yapar malzemeyi alır, al gülüm ver gülüm

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Toplamda 120 adet mi alınacak? Listede sanki miktar fazlaydı. Sayıyı netleştirelim. Sonra yarın sabah firmaya uğrar şişeleri alırım.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Toplamda 120 adet mi alınacak? Listede sanki miktar fazlaydı. Sayıyı netleştirelim. Sonra yarın sabah firmaya uğrar şişeleri alırım.
En az 120 adet olabilmeyi çalışıyorduk ki fazlasıyla olmuştur. Mesajda herkesin kaçar adet istediği yazıyor.
Sen ona göre Bi mesaj grubu oluştur reis ver iban numaranı Herkes kaçar adet istiyorsa ona göre atsın parayı

ugrhr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sprey Liste.JPG

Son durum bu , eksik yerleri tamamlayalım lütfen, eklemek isteyen varsa onlar da belirtsin.
Bugün netleştirip yarın bitirelim nasıl olur ?
Adet belirtmeyenlerin haricinde 137 adet oldu .

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
ben alımdan vazgeçiyorum sayı 120 nin üstünde olduğuna göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...