Murat Plastik Sprey Şişe Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugrhr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@eryaylı hocam sen iban paylaş herkes dediğin gibi kullanıcı adı ve adet belirtsin sana .

ben 10 adet alacağım, sana 74,20 tl havale edeceğim , ugrhr - 10 adet diye yazacağım , ok mudur ?

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Evet ürünü almak isteyenler kaç adet istiyorsa 7.42tl * adet olacak şekilde ödemeyi aşağıdaki IBAN numarasına ödemeyi yapabilirler.

* Açıklama kısmına muhakkak buradaki kullanıcı adını ve adet sayısını belirtin. Aksi halde sorun yaşanabilir.

ERHAN YAYLI
TR190006701000000091206819

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Kargo anlaşmalı halledelimde 5-10 la 50tl arasında çok fark oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@green_spell hocam biz birkaç kişi ist anadolu yakasındayız. ben @eryaylı dan belli bir kısmını alacağım , avrupa yakasından bir arkadaşımız vardı ben geçerken alırım karşıdaki arkadaşlar da benden alır dedi.
Diğer iller için gruplama yaptık, onları da kargoya vereceğiz ortak yerlerden alım yapılır diye düşünüyorum.
Kimdir hocam o Avrupa yakasında olup teslim alacak arkadaş :) konuşalım da ona göre EFT yapayım bende

allper8

Amatör Detaycı
Üye
@allper8 hocam.bizim anlasmali kargomuz yok.ama sen mesela tanidik bir yere (anlasmasli olan) istersen oraya da gonderilebilir.
Yapmışlığım yok ama duyduğum o şekilde kargo almışlığım var. İnternette kargo için indirm kodu gönderenler varmış. Bi şirket üzerinden olmazsa o şekşlde bir kod alıp gönderimde bulunabiliriz. Alıcının anlaşması olması fiyatı değiştirirmi tecrübem bilgim yok açıkcası. Bulunduğum yerin anlaşması var ama alıcı olarak nasıl oluyor diye sorsam bon bon suratıma bakarlar bilgisi olan adam çıkmaz.
Ama netten indirim kodu satanı değerlendirebiliriz

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Yapmışlığım yok ama duyduğum o şekilde kargo almışlığım var. İnternette kargo için indirm kodu gönderenler varmış. Bi şirket üzerinden olmazsa o şekşlde bir kod alıp gönderimde bulunabiliriz. Alıcının anlaşması olması fiyatı değiştirirmi tecrübem bilgim yok açıkcası. Bulunduğum yerin anlaşması var ama alıcı olarak nasıl oluyor diye sorsam bon bon suratıma bakarlar bilgisi olan adam çıkmaz.
Ama netten indirim kodu satanı değerlendirebiliriz

Netten kod satanlar kod başına 5tl alıyor ve kod temin etmesi basit

Çalıştığın yerin anlaşması varsa alıcı ödemeli göndersinler sen ödersin orada

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Netten kod satanlar kod başına 5tl alıyor ve kod temin etmesi basit

Çalıştığın yerin anlaşması varsa alıcı ödemeli göndersinler sen ödersin orada
Evet şimdi bir bakıyordumda o şekilde 5tl karşılığı kod var. İmkanı olmayan arkadaşlar araştırabilir.
Olmazsa bende öyle yapayım şirketin anlaşma kodu yeterli olur heralde. De gönderici arkadaşa ptt ninde uygun olması lazım. Nyse çözülür onlar. Ben sayıyı artırabilirim demi burdan istekli bir arkadaş var ön ayak olmaya çalılıyorum.

ugrhr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Su an saydigim listede 143 adet var 18 adet daha artirabiliriz toplamda , tabi tum paranin yatmis olmasi gerekir @eryayli nin hesabina .

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Su an saydigim listede 143 adet var 18 adet daha artirabiliriz toplamda , tabi tum paranin yatmis olmasi gerekir @eryayli nin hesabina .
Müdür o 18 i kaptabiliriz tonyukuka ulaşamadım oda rakam verecek muhtmelen knu paylacaz benim ekstra arkadaşa alacağım ve tonyukukun vereceği rakam anca olur.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar benim kuzenin mng kargo ile anlaşması var kendi işinden dolayı, kod felan değil isim ve işyeri adı söyleyip indirimli gönderiyor. Kendisine sorayım bir çok kişi gönderebilirse oluyorsa verin ismi gönderin herkese.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Aynen 18 anca yetiyor tonyukuk tatilde diğer hattıda almanya numarası bakma imkanı olmamış 10 tane ona 8 tane bana ek

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Evet ürünü almak isteyenler kaç adet istiyorsa 7.42tl * adet olacak şekilde ödemeyi aşağıdaki IBAN numarasına ödemeyi yapabilirler.

* Açıklama kısmına muhakkak buradaki kullanıcı adını ve adet sayısını belirtin. Aksi halde sorun yaşanabilir.

ERHAN YAYLI
Merhaba, ödemeyi yaptım.

ugrhr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar sayı 181 oldu, , ödemeleri bir an önce tamamlarsak yarın ürünlerin alımını yapacak @eryayli . farklı bir partiye kalınırsa fiyat bu olmayacaktır. almak isteyen varsa 19 adet daha yerimiz var. @green_spell abi adet belirtmedin henüz ?

Ekli dosyalar

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ERHAN YAYLI
Merhaba, ben de ödemeyi gerçekleştirdim. Teşekkürler şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...