Uzun bir aradan sonra derslerden fırsat bulunca yıkama yapayım dedim. Fakat 40 dereceleri gören ankara sıcağında gündüz yıkama yapmak elimdeki imkanlar dahilinde mümkün olmadı

hal böyle olunca sokak ışığı karşısında kafa lambası ve projektör yardımıyla gece yıkamasına başlamak durumunda kaldım
Öncelikle jantlara Koch FB ile başladım. Daha önce Divortex kullanıyordum. Arada gerçekten fark var, FB bariz iyiymiş
Ardından jant ve davlumbaz temizliğine giriştim.
@Mentalfeed 'in üretimi büyük boy fırçayı kullandım. Bunca zaman tchibo ile idare ettim ama mukayese bile edilemeyecek kadar daha iyi geldi bana elinize kolunuza sağlık tekrardan
Flowey R1 fısfıslayarak yaptım jant temizliğini. 1:5 sulandırdım ve gerçekten başarılı bir temizlik yaptı. Davlumbazlarda upcare davlumbaz fırçası ile b33+ceviz karışımı uyguladım fakat foto çekemedim malesef. Lastiklerde de lastik fırçası edinemediğim için upcare davlumbaz fırçasını kullandım.
Kaportaya da fb uyguladım fakat foto çekmeyi atlamışım
Ön yıkama olarak 1:10 flowey b33 tercih ettim. B33 çalışırken ben de plastik aksam gibi detayları fırçaladım.
Daha sonra çift kovaya başladım. Flowey 2.5 kullandım. Kokusunu baya seviyorum, hoşuma giden bir ürün. Mitt olarak gtechniq ve meguiars kullandım. Akşam serinliği olması sebebiyle rahatça çalıştım, Şampuanın kuruması, leke bırakması vs gibi sorunlar yaşamadım
Yüzeyde olan koruma kalıntılarıyla vedalaşmak adına m700 tiner kullandım.
@omrslhmms abinin m700 sonrası bekleme konusu aklıma geldi ve özellikle fazladan bekledim, bu tecrübenin paylaşımı için tekrardan teşekkür ederim.
Ardından wax uygulamasına geçtim. Elim Jayswax extreme'e gitse de yine showwax'tan vazgeçemedim

Saatler gece 2'yi geçince sabırsızlıkla wax uygulaması yapmayı beklediğim
@Endotown 'un aplikatörünü kullanmayı unuttum
Gece vakit geç olunca kalan işlere gündüz devam ettim. Sabahki tablo bu şekilde
Dış plastik aksamlarda Polytop Trim&Tyre Dressing tercih ettim. Ürün için
@Hobiotom ' çok teşekkür ederim

ürünü 1.10 sulandırarak uyguladım. Verdiği parlaklık hoşuma gitti. Ömrünü de gözlemleyeceğim

Difüzöre uygulama yaparken girinti çıkıntı bol olması sebebiyle fısfıslayıp fırça ile dağıtarak sürdüm, teknik hoşuma gitti
Daha önce ön ızgara ve difüzörde deneyip memnun kaldığım motorplastı davlumbazlarda denemek istedim

çünkü temizlik sonrası ürün sürülmese de 3-4 yıkama doygun bir siyahlık bırakıyor ve uygulaması da kolay
Lastiklere leflef sünger ile Sonax jel uyguladım. Endurance'a göre dayanımı bi tık daha düşük gibi ama ürünü sürünce lastikler daha da siyah oluyor endurance'a göre.
Camları da Flowey s3 ile silecektim fakat fırtına ve yağmur indirince silemedim. Cam kenarlarına da garajda Polytop Trim&Tyre Dressing uyguladım. Yağmur öncesi final fotoları bu şekilde