Kendi aracımıza tonyin lastik parlatıcı deneyemeden eniştem gel bizim arabayı da yıkayalım dedi. Bir de sizin araçta deneyeyim bakalım bu yeni ürünleri diyerek ben de gittim.
Tonyin Demirtozu onların aracında iyi iş çıkardı baya demirtozu çıktı(peron bölmelerinin kırmızı olması fotoyu etkiliyor malesef)
Tavsiye eder misin derseniz bu fiyata divortex alınıyor yanlış hatırlamıyorsam, divortex alın kullanın fark göremedim.
Kurularken le xl ile gyeon silk dryer karşılaştırma yapalım dedik ama benim le tam kurumamıştı,silk dryer da baya bir performans kaybına uğramıştı ama kuruydu. Ama ona rağmen le iyi iş çıkardı kurulayabildi, silk dryer ise boncuk boncuk arkada iz bıraktı. Benzinlik çok kalabalıktı ve güneş vardı baya pek fotoğraf çekemedim peronda ve Kurularken.
Flowey x50 vardı bagajda baya önce yaptığım yoğunluğu hatırlamadığım bir karışımdı. Araçta koruma yok en azından parlaklık versin diyerek 400 ml karışıma su katarak 1 lt ürün uyguladım secho ile. Boncuklanma eskisine göre arttı fakat istediğim seviyede değildi tabiki
Araca 3 sene önce dby'de seramik ve ön tampon kaput ve çamurluklara stek dynoshield uygulanmıştı. Seramikten tabiki eser kalmamış

Wax ile yola devam etmeyi düşünüyoruz artık.
Tonyin lastik parlatıcı konusunda da lastikler tam temizlenmemiş malesef. Ama yine de uygulayayım ömrünü gözlemlemiş olurum gözümün önünde olan bir araç olduğu için dedim.
Uygulamasız hali
Yarı yarıya
Tamamına uygulanmış hali
O diğer bahsettiğim lastik süngerimi evde unutmuşum ve yanında olan çinden aldığım Wax pedi ile sürmeye çalıştım, uygulama sonu ped tabi mefta oldu
Parlaklık olarak ilk başta endurance a yakındı fakat emdikçe matlaştı, arkada lastikteki kirin de etkisiyle baya köpüğümsü iz bıraktı(sonradan kayboldu ama ilk uygulamada baya rahatsız etti bu durum)
Final olarak birkaç foto şöyle
Ek olarak Bizim araçta ön ekte ufak Bi kısma su testi yapmıştım su akmamıştı bile. Garaja inip baktığımda orada ürün yok gibi geldi
Ve sürpriz son
Evde unuttum sandığım o sünger çantamda eldivenin içindeymiş
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi