Ortak Alım Nanolex Interior Cleaner

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
@KILIÇARSLAN siz de istiyor musunuz?
@emirksk 1 litre desek olmaz mı? :)
Hayır hocam. Bir önceki nanolex interior alımı 5 litre olmuştu ve alım tamamlandıktan sonra yazanlar olmuştu. Benden ondan dedim talebe göre alım yapılırsa diye. Benim şuan için ihtiyacım yok.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Merhabalar,

Foruma ilk üye olduğum andan beri bu ürünü herkes tavsiye etti ama bulamadım. Forumda almak isteyen kişiler olduğunu da görünce, hemen almak istedim.

Ürünün litresi 99₺, şişenin tanesi 4₺.
Litre başına 103₺ ve alıcı ödemeli olacak.

Nanolox Interior Cleaner: Nanolex Interior Cleaner 5lt | Boyakoruma.com
Şişe: 1000 ml Plastik Şişe Yuvarlak Kilitli Kapaklı B1001D

Kesin Liste
1 litre Gyepestp
1 litre @Dragstar
1 litre @Bodrum48
1 litre @Mehmet55
1 litre @onurçiko + 0.5 litre @Muratcan
1 litre @DODANLI
1 litre @Endotown
1 litre @eryayli
0.5 litre @emirksk
1 litre @Mugzy
@omrslhmms

Gyepestp

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar selamlar,

Ürünler geldi. Yarın da şişeler gelecek.

1 litre @Dragstar
1 litre @Bodrum48
1 litre @Mehmet55
1 litre @onurçiko
1 litre @DODANLI
1 litre @Endotown
1 litre @eryayli
1 litre @Mugzy
1 litre @omrslhmms

şeklinde 1'er litre kesin alıcı listesi vardı.

Muratcan ve Emir dostlarımdan özür dileyerek sipariş esnasında 10 litre için 10 şişe almam nedeniyle 0.5litre gönderimi yapamayacağımı bildirmek istiyorum.

Sizler için de uygunsa, yarın akşama kadar alacak olanlar ücreti gönderebilir. Hafta sonu şişeleri hazırlayıp, Pazartesi de kargoya veririm.

Eğer vazgeçen olursa, Pazartesi sabahı itibariyle sırada bekleyenlere öncelik veririz.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Arkadaşlar selamlar,

Ürünler geldi. Yarın da şişeler gelecek.

1 litre @Dragstar
1 litre @Bodrum48
1 litre @Mehmet55
1 litre @onurçiko
1 litre @DODANLI
1 litre @Endotown
1 litre @eryayli
1 litre @Mugzy
1 litre @omrslhmms

şeklinde 1'er litre kesin alıcı listesi vardı.

Muratcan ve Emir dostlarımdan özür dileyerek sipariş esnasında 10 litre için 10 şişe almam nedeniyle 0.5litre gönderimi yapamayacağımı bildirmek istiyorum.

Sizler için de uygunsa, yarın akşama kadar alacak olanlar ücreti gönderebilir. Hafta sonu şişeleri hazırlayıp, Pazartesi de kargoya veririm.

Eğer vazgeçen olursa, Pazartesi sabahı itibariyle sırada bekleyenlere öncelik veririz.

İyi güzel söylüyorsunuz da., siz eksik şişe aldınız diye bu arkadaşların şuçu nedir...? Memlekette pet şişe kıtlığı mı var..

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Satan firma ile görüşüp 1 litre yerine 2 adet 500ml olanından göndermelerini isteyebilirdiniz aslında. Neyse sorun yok benim için alan arkadaşlara hayırlı olsun :)

Gyepestp

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Satan firma ile görüşüp 1 litre yerine 2 adet 500ml olanından göndermelerini isteyebilirdiniz aslında. Neyse sorun yok benim için alan arkadaşlara hayırlı olsun :)
Haklısınız, çok tecrübesizliğime ve heyecanıma denk geldi. Salı gecesi başlığı açtım, Çarşamba sabahı ürünleri aldım, bugün geldi. Biraz daha sakin ve mantıklı hareket edebilirmişim. Kusura bakmayın, elbet telafi ederiz.

Daha yeni başlıyorum. :(

Gyepestp

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi güzel söylüyorsunuz da., siz eksik şişe aldınız diye bu arkadaşların şuçu nedir...? Memlekette pet şişe kıtlığı mı var..
Hocam siteminizde haklısınız ama kullandığınız tabirler hoşuma gitmedi. Ortada suç da yok, kıtlık da. Acemiliğime geldi sadece. Sonuçta arkadaşlar ile birlikte herkes alabilsin diye aldım 10lt ürünü.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hocam siteminizde haklısınız ama kullandığınız tabirler hoşuma gitmedi. Ortada suç da yok, kıtlık da. Acemiliğime geldi sadece. Sonuçta arkadaşlar ile birlikte herkes alabilsin diye aldım 10lt ürünü.
İnsanlık hali olur böyle şeyler fakat insan bir yanlışlık yaptıysa bunu düzeltme yoluna gideceğine., tam aksine göndermemeyi tercih etmek hoş bir yaklaşım mıdır..?

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Bence arkadaş ağzı bantlanıp pet şişe ile gönderilebileceğini düşünmemiştir yoksa halledilmicek bir olay değil bence

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Dağıtacak olan arkadaş 1 litrelik şişeye 500ml koyup diğer arkadaşa yollar. Kalan 1.5 litrelik ürünü bidonun içinde bırakıp komple @onurçiko ya yollarsa sen ondan kalan 500ml Yi alırsın kargoyu da bölüşmüş olursunuz bence

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam benim 1 litreyi arkadaslara pet sise ile gonderebilirsiniz.

Zaten onlarin hakkidir.

Sizde de 1 tane 1 litre guzel sise kalmis olur herkes mutlu olur.

@Gyepestp

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi