Ortak Alım Nanolex Interior Cleaner

Testo

Çaylak Detaycı
Üye
Selamlar ben geç kalmışım, almayan olduysa arttıysa falan ben de bir miktar alabilirim. Güzel organizasyon.

Gyepestp

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kargocuya gittim, ürünleri kargo paketiyle kabul etmediler, oldukça zorladım şansımı ama olmadı. Akşam bir yerleden koli bulmaya çalışacağım.
Sonra kolileri kesip, şişelerin etrafını sarıp öyle tekrar götüreceğim.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kargocuya gittim, ürünleri kargo paketiyle kabul etmediler, oldukça zorladım şansımı ama olmadı. Akşam bir yerleden koli bulmaya çalışacağım.
Hangi firmaya gittiniz hocam? Kolisiz evet, sıvıyı kabul etmiyor firmalar. Hatta şişeyi balonlu naylonla sarıp kolileyince bile almayan firmalar varmış. Ptt alıyor diye biliyorum. Daha önce ortak düzenleyen arkadaşlar aydınlatacaktır bizi.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hepsini ayrı küçük kolilere koyun, görevlinin açmaya üşeneceği şekilde bantlayın. Bir de görevliye vermeden önce sallayın köpürsün. Köpürünce sallasa da içinde sıvı olduğunu anlayamıyorlar. Sıvı göndermek hemen hemen hepsinde yasak. Kolici diye bir site vardı ordan 1-2 liralık küçük koliler almıştım ben.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hangi firmaya gittiniz hocam? Kolisiz evet, sıvıyı kabul etmiyor firmalar. Hatta şişeyi balonlu naylonla sarıp kolileyince bile almayan firmalar varmış. Ptt alıyor diye biliyorum. Daha önce ortak düzenleyen arkadaşlar aydınlatacaktır bizi.
Bizim buradaki ptt şubesi sıvı ürünü sadece kilitli kapaklı saklama kabıyla alıyor.. :sarki:

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Bu ürünü kullanımı sprey yaparak kullanım mı makbül yoksa köpük yapan şişe ile mi?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu ürünü kullanımı sprey yaparak kullanım mı makbül yoksa köpük yapan şişe ile mi?
Spey şeklinde kullanacaksınız, kir durumuna ve kullanacağınız yere göre isterseniz beze iki fış yapıp yüzeyi silersiniz, isterseniz fırçaya fıslayıp yüzeyü temizleyip bezle üzerinden geçip kurularsınız.

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
@Gyepestp arkadaşları aydınlatırsanız kargo çıktı mı çıkmadı mı akibeti nedir ,insanlar aldıkları ürünlere biran önce kavuşmak ister, kafamızdaki soru işaretlerini aydınlatırsanız bir zahmet...

Gyepestp

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar,

Şehir dışında olduğum için foruma giremedim, kusura bakmayın. İşlerin yoğun olduğu bir dönemdeyim, bahsetmiş olduğum üzere gün içinde vaktim olmuyor pek. Genelde gece 23-01 arası aktif olabiliyorum, kendime ayırabildiğim zaman bu maalesef.

Konuya gelecek olursak, sırf şişe halinden şu hale kadar geldi, 3 sefer kargocuya gitti geldi, özellikle 3'ü de farklı şubeler. Hiçbiri kabul etmedi. Her seferinde daha fazla gerildim. Açıkçası 3 günde 3 kere kargocuya gidince de sinirleniyorsunuz.

Paketlerin son hali aşağıdaki gibi.

Üstüne birer kat daha bant yapıp yarın göndereceğim. @MoonDance hocam "İçinde sıvı olduğunu söylemeyin." dedi, öyle deneyeceğim.

Kusura bakmayın dostlar.

Sevgiler,

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhabalar,

Şehir dışında olduğum için foruma giremedim, kusura bakmayın. İşlerin yoğun olduğu bir dönemdeyim, bahsetmiş olduğum üzere gün içinde vaktim olmuyor pek. Genelde gece 23-01 arası aktif olabiliyorum, kendime ayırabildiğim zaman bu maalesef.

Konuya gelecek olursak, sırf şişe halinden şu hale kadar geldi, 3 sefer kargocuya gitti geldi, özellikle 3'ü de farklı şubeler. Hiçbiri kabul etmedi. Her seferinde daha fazla gerildim. Açıkçası 3 günde 3 kere kargocuya gidince de sinirleniyorsunuz.

Üstüne birer kat daha bant yapıp yarın göndereceğim. @MoonDance hocam "İçinde sıvı olduğunu söylemeyin." dedi, öyle deneyeceğim.

Kusura bakmayın dostlar.

Sevgiler,

Dediğim şekilde yapsaydınız hiç bir sıkıntı yaşamazdınız. Kolisiz çok zor. Ben onu elime aldigimda sivi oldugunu anlarim. Kargocu da anlayacak

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Merhabalar,

Kusura bakmayın dostlar.

Sevgiler,

@MoonDance Emre hocam doğru söylemiş içinde sıvı olduğunu söylemeyin. Bugün 500ml pet gönderimi yaptım. Etrafını güzelce sardım ona uygun küçük bir koliye koydum, sıkıştırdım güzelce ama biraz salladığınızda içinde sıvı olduğu net bir şekilde anlaşılıyor :komik:
Görevli içinde ne var diye sordu, biblo dedim :tesekkur2:. Sallasaydı paketi napıcaktım hep onu düşündüm ama mantıklı bir yalan bulamadım :utandim:
Sadece kırılcak birşeymi diye sordu :) evet ama ben güzelce sardım birşey olmaz dedim :of:..

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@MoonDance Emre hocam doğru söylemiş içinde sıvı olduğunu söylemeyin. Bugün 500ml pet gönderimi yaptım. Etrafını güzelce sardım ona uygun küçük bir koliye koydum, sıkıştırdım güzelce ama biraz salladığınızda içinde sıvı olduğu net bir şekilde anlaşılıyor :komik:
Görevli içinde ne var diye sordu, biblo dedim :tesekkur2:. Sallasaydı paketi napıcaktım hep onu düşündüm ama mantıklı bir yalan bulamadım :utandim:
Sadece kırılcak birşeymi diye sordu :) evet ama ben güzelce sardım birşey olmaz dedim :of:..
Ben de bu işi @MoonDance Emre hocamdan öğrendim işe yarıyor :)

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşlar totem yapıyoruz.bugün @Gyepestp arkadaşımız kargocuya gidecek ve ürünlerimiz kargolanacak ve yeni gelecek kargolara yelken açacağız:)

Gyepestp

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar totem yapıyoruz.bugün @Gyepestp arkadaşımız kargocuya gidecek ve ürünlerimiz kargolanacak ve yeni gelecek kargolara yelken açacağız:)
Yep, sonunda kabul ettirdik. Ürünleriniz eşim sayesinde kargolandı, hatta bir aksilik olmazsa indirimli olarak geliyor. :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yep, sonunda kabul ettirdik. Ürünleriniz eşim sayesinde kargolandı, hatta bir aksilik olmazsa indirimli olarak geliyor. :)

Senin yüzünden paranoyak oldum :D :D
Eşimin bir kargo işi vardı, sırf sıvı ürün diye şişe ağzını ömür boyu açılmayacak hale getirdikten sonra 3 ayrı poşete 3 farklı şekilde sardık :D :D
Paketi görevliye teslim ederken de numaradan öksürdüm bol bol hışırtı sesleri çıakrdım :D :D :D

Gyepestp

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Senin yüzünden paranoyak oldum :D:D
Eşimin bir kargo işi vardı, sırf sıvı ürün diye şişe ağzını ömür boyu açılmayacak hale getirdikten sonra 3 ayrı poşete 3 farklı şekilde sardık :D:D
Paketi görevliye teslim ederken de numaradan öksürdüm bol bol hışırtı sesleri çıakrdım :D:D:D
Hocam bu sefer de almasalardı, büyük ihtimalle yarın haberlerde cinnet geçiren bir adamın kargo dükkanını yaktığıyla ilgili haber okuyacaktınız. :)
Neyse, tecrübe önemli şey. Bundan sonra tüm maliyetleri düşünüp, koliyi vs. alıp öyle ortak alım yaparım. İnanın çok uğraştırdı. 4 gün 1.5'ar saatten saatim ziyan oldu. :)