Nasiol %25 İndirim DetailForum Özel Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Hangi ürüne ihtiyacınız var ise bu ürün grubuna bakmanızı tavsiye ederiz. Ürünlerimiz pazaryerlerinde çok iyi puanlar ve yorumlar almakta. Kampanyalı setler içerisindeki Araç Yıkama Paketi özel bir fiyatla sunuluyor örneğin, kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Seramik kaplama ürünlerimiz, yağmur kaydırıcı ürünlerimiz, araç içi bakım ve koruma ürünleirmiz, tüm bu kategorileri inceleyip ihtiyacınıza göre indirimden faydalanarak alışveriş yapabilirsiniz.
Nasiol jant temizlik ürünleri de üretiyor mu?

Mgs

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
@NasiolShop kampanya harika olmuş, NL272 aldım. Bu ürün için Youtube’da bir self healing videosu gördüm. Nasiol’ün böyle bir iddasını göremedim ama yine de sormak istedim. Var mıdır böyle bir özelliği? Bir de glasshield ürününü 2 yıl önce 2 farklı araca uygulamış ama silecek atlamasını çözemeyince ürünü camdan çıkarmak zorunda kalmıştım. Tekrar aldım bu sefer çok çok ince bir kat yapmayı düşünüyorum, bu şekilde silecek atlaması olmadan kullanabilir miyim sizce.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
@NasiolShop Merhaba. Sanırım Gebzede yeriniz var oraya gidip elden alma şansım varmı? evime 3 dk uzaklıkta elden alabilirsem daha iyi olur.
Merhaba,
Gebze' de Nasiol Genel Merkez ofisimiz ve arge birimimiz bulunmakta. Buradan ürün çıkışı yapılmıyor malesef. Ürünleriniz size ulaştı diye tahmin ediyoruz.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
@NasiolShop merhaba Nasiol Homeshine | Duşakabin Cam Nano Temizleyici-Su İtici | Nasiol bu ürünü sıkıp siliyormuyuz ? sıkıp durulayarak mı uyguluyoruz ? Açıklamasında belirtildiği gibi seramik alanlar zemin duvar,batarya grubu, duşakabin camında kullanacağım (daire pimapen dış camlara uygulasam uygun mu ? ) ürünü açtıktan sonra glassshield gibi bununda 1 haftamı süresi var?
Merhaba,
Yüzeye püskürttükten sonra pamuk/mikrofiber bezle silerek uygulamalısınız. Sonrasında minimum 24 saat kürleşmesini beklemelisiniz. Bu sürede yüzeye dokunmayın ya da su değdirmeyin. Cam yüzeyler ve seramik/fayans yüzeylerde kullanılabilir. Kapağı açıldıktan sonra kullanım ömrü 1 aydır.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Gelen havluyu karşılaştırmak için ölçtüm , boyutları 60*90 olarak.Normalde wog blue ve 50*70 1400 lük koreli twisted kullanıyorum.Kapı eşikleri ve altları içinde spark. Tek taraflı olduğu için diğer havlulardan haliyle ince fakat cila sonrası kurutma amacıyla aldığım için işimi görecektir diye düşünüyorum .

sonuç olarak kampanya için teşekkürler @NasiolShop uzun zaman sonra tekrar detay ürünü almış oldum
Merhaba,
Kullandıktan sonra ürünü shop.nasiol.com websitemizde puanlayıp değerli yorumlarınızı yazarak diğer müşterilere de fikir verebilirseniz çok memnun oluruz.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
@NasiolShop kampanya harika olmuş, NL272 aldım. Bu ürün için Youtube’da bir self healing videosu gördüm. Nasiol’ün böyle bir iddasını göremedim ama yine de sormak istedim. Var mıdır böyle bir özelliği? Bir de glasshield ürününü 2 yıl önce 2 farklı araca uygulamış ama silecek atlamasını çözemeyince ürünü camdan çıkarmak zorunda kalmıştım. Tekrar aldım bu sefer çok çok ince bir kat yapmayı düşünüyorum, bu şekilde silecek atlaması olmadan kullanabilir miyim sizce.
Merhaba,
Teşekkür ederiz siparişiniz için. Ürün için self healing iddiamız yoktur. Kullanıcılar kendileri test edip paylaşmaktadır. Glasshield ürünümüzü genelde müşterilerimiz 2 kat olarak uygulayınca böyle sorunla karşılaşıyorlar. Halbuki ürün tek kat olarak uygulanmakta. Siz de bu şekilde tek kat olarak uygularsanız sorun olmayacaktır. Bol bol püskürtebilirsiniz ama tek kat olarak uygulayınız.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,
Ürün satın alan herkes için bir ricamız vardır. Ürünleri kullanıp, shop.nasiol.com sitemizde puanlayarak değerli yorumlarınızı yazmanız bizi memnun eder. Böylece diğer müşterilerimize de fikir vermiş olursunuz. Çok teşekkür ederiz.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,
Ürün satın alan müşterilerimiz için soruyoruz, ürünleri kullandınız mı ? Kullandıysanız yorumlarınız nelerdir ? Ürünlerle ilgili deneyimlerinizi anlatabilir misiniz ?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba,
Ürün satın alan müşterilerimiz için soruyoruz, ürünleri kullandınız mı ? Kullandıysanız yorumlarınız nelerdir ? Ürünlerle ilgili deneyimlerinizi anlatabilir misiniz ?
Merhaba detailer shine ürününüz dış trimler için mat bir görüntü bırakır mı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba,
Nasiol Clearub 105 Ürün güzel 2 L ye yakin tüketim sağladik,Hafif Tozuma vardir.
Çiziklerle alakali geri dönüş yaşamadik.
İPA/M700/Prep gibi ürünler denendi.
Uygun Pasta Keçesi veya Ped i ile kullanildiginda minimum hologram birakacaktir.Geride Ped veya kece hasari olmadi iz leke birakmadi.

Polisaj Ped Tabani Rakiplerine göre kalin esneme payi az Shinemate tabaniyla kiyaslarsak kesinlikle Shinemate daha esnek yapida.

Yikama Eldiveni Gayet iyidir ortalama 1500 Araci geçmistir kullaniyoruz herhangi bir yirtilma veya patlama olmadi.

Kurulama Havlusu Tek Tarafli Twisted havlu dokusu güzel Fireball/Gyeon/Sam S Detailing Havlulari ile ayni seviyede basarilidir.70/90 Ebat Aracinda koruma olan herhangi bir Sedan veya SUV tarzi araci kurulama yapabilir.

Wipe Buff 10 lu bez F/P ürünü ne iyi ne de kötüdür yikamasina dikkat edilmesi gerekiyor aksi takdirde kenarlardan uzama yapiyor şekil bozuklugu oluyor Kare Şekilden Z şekline dönüyor bu yikama olayi önemli husus.

Cleanion pro şampuan ürün güzel kayganlik iyi fiyat olarak kampanya ile daha da uyguna geldi ürün yüzeyde hemen kurumuyor tabi bu hava şartlarina gore illaki degisiklik gösterir kapali ortamda iyidir ancak benzinlik ortaminda bu kuruma.olayi degisiklik gösterebilir.

Neocoatx adli ürünü gecen sene temin etmistim fena degil Baska ürünlerle kiyaslayacak olursak En tanidiklardan örnek vereyim Gyeon Can Coat/Tac System Moonlight tarzi üründür. Yani dayanim.görecelidir kapali bir garajiniz yok ise 3 ay i görebiliyor.

Firmanin asil öne cikan ürünü bence ZR53 Seramik Kaplamasidir.Dayanimi güzel ben gecen sene de kullanmiştim Tanidigim çok eski bir arkadaşim sürekli bu ürünü kullanmaktadir.

Diger Seramiklerini henuz satin alip kullanamadik satin alabilirsek denerim yorumlarim.

Yine kullandiklarimdan yorum yaparim size arkadaşlar.

Genel olarak elestirecegim ürünler arasinda

@NasiolShop Deri Koruma ürünlerini özellikle temizleyici bir tik pahali benzer markalara gore gramaj da düsük.

Son düzenleme:

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Merhaba detailer shine ürününüz dış trimler için mat bir görüntü bırakır mı
Merhaba,
Tam olarak mat bir görüntü oluşturmayacaktır. Detailershine bir lastik parlatıcıdır ama dış trim ve plastiklere de uygulanabilir. Orjinal görünümünü verecektir ve bir süre koruyacaktır. Mat görünüm için Nasiol Trimcoat Plastikler için Nano Seramik Kaplama ürünümüzü öneririz.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Nasiol Clearub 105 Ürün güzel 2 L ye yakin tüketim sağladik,Hafif Tozuma vardir.
Çiziklerle alakali geri dönüş yaşamadik.
İPA/M700/Prep gibi ürünler denendi.
Uygun Pasta Keçesi veya Ped i ile kullanildiginda minimum hologram birakacaktir.Geride Ped veya kece hasari olmadi iz leke birakmadi.

Polisaj Ped Tabani Rakiplerine göre kalin esneme payi az Shinemate tabaniyla kiyaslarsak kesinlikle Shinemate daha esnek yapida.

Yikama Eldiveni Gayet iyidir ortalama 1500 Araci geçmistir kullaniyoruz herhangi bir yirtilma veya patlama olmadi.

Kurulama Havlusu Tek Tarafli Twisted havlu dokusu güzel Fireball/Gyeon/Sam S Detailing Havlulari ile ayni seviyede basarilidir.70/90 Ebat Aracinda koruma olan herhangi bir Sedan veya SUV tarzi araci kurulama yapabilir.

Wipe Buff 10 lu bez F/P ürünü ne iyi ne de kötüdür yikamasina dikkat edilmesi gerekiyor aksi takdirde kenarlardan uzama yapiyor şekil bozuklugu oluyor Kare Şekilden Z şekline dönüyor bu yikama olayi önemli husus.

Cleanion pro şampuan ürün güzel kayganlik iyi fiyat olarak kampanya ile daha da uyguna geldi ürün yüzeyde hemen kurumuyor tabi bu hava şartlarina gore illaki degisiklik gösterir kapali ortamda iyidir ancak benzinlik ortaminda bu kuruma.olayi degisiklik gösterebilir.

Neocoatx adli ürünü gecen sene temin etmistim fena degil Baska ürünlerle kiyaslayacak olursak En tanidiklardan örnek vereyim Gyeon Can Coat/Tac System Moonlight tarzi üründür. Yani dayanim.görecelidir kapali bir garajiniz yok ise 3 ay i görebiliyor.

Firmanin asil öne cikan ürünü bence ZR53 Seramik Kaplamasidir.Dayanimi güzel ben gecen sene de kullanmiştim Tanidigim çok eski bir arkadaşim sürekli bu ürünü kullanmaktadir.

Diger Seramiklerini henuz satin alip kullanamadik satin alabilirsek denerim yorumlarim.

Yine kullandiklarimdan yorum yaparim size arkadaşlar.

Genel olarak elestirecegim ürünler arasinda

@NasiolShop Deri Koruma ürünlerini özellikle temizleyici bir tik pahali benzer markalara gore gramaj da düsük.
Merhaba,
Bu detaylı dönüş için çok teşekkür ediyoruz. Ekibimizle bu konuları madde madde görüşeceğimizden emin olabilirsiniz. Notumuzu aldık. Bir çok üründen memnun kalmanıza da sevindik. Böyle dönüşler sayesinde belirttiğiniz eksiklikleri de gidereceğiz. Teşekkür ederiz Nasiol olarak.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...