Nasiol Clearub 105 Ürün güzel 2 L ye yakin tüketim sağladik,Hafif Tozuma vardir.
Çiziklerle alakali geri dönüş yaşamadik.
İPA/M700/Prep gibi ürünler denendi.
Uygun Pasta Keçesi veya Ped i ile kullanildiginda minimum hologram birakacaktir.Geride Ped veya kece hasari olmadi iz leke birakmadi.
Polisaj Ped Tabani Rakiplerine göre kalin esneme payi az Shinemate tabaniyla kiyaslarsak kesinlikle Shinemate daha esnek yapida.
Yikama Eldiveni Gayet iyidir ortalama 1500 Araci geçmistir kullaniyoruz herhangi bir yirtilma veya patlama olmadi.
Kurulama Havlusu Tek Tarafli Twisted havlu dokusu güzel Fireball/Gyeon/Sam S Detailing Havlulari ile ayni seviyede basarilidir.70/90 Ebat Aracinda koruma olan herhangi bir Sedan veya SUV tarzi araci kurulama yapabilir.
Wipe Buff 10 lu bez F/P ürünü ne iyi ne de kötüdür yikamasina dikkat edilmesi gerekiyor aksi takdirde kenarlardan uzama yapiyor şekil bozuklugu oluyor Kare Şekilden Z şekline dönüyor bu yikama olayi önemli husus.
Cleanion pro şampuan ürün güzel kayganlik iyi fiyat olarak kampanya ile daha da uyguna geldi ürün yüzeyde hemen kurumuyor tabi bu hava şartlarina gore illaki degisiklik gösterir kapali ortamda iyidir ancak benzinlik ortaminda bu kuruma.olayi degisiklik gösterebilir.
Neocoatx adli ürünü gecen sene temin etmistim fena degil Baska ürünlerle kiyaslayacak olursak En tanidiklardan örnek vereyim Gyeon Can Coat/Tac System Moonlight tarzi üründür. Yani dayanim.görecelidir kapali bir garajiniz yok ise 3 ay i görebiliyor.
Firmanin asil öne cikan ürünü bence
ZR53 Seramik Kaplamasidir.Dayanimi güzel ben gecen sene de kullanmiştim Tanidigim çok eski bir arkadaşim sürekli bu ürünü kullanmaktadir.
Diger Seramiklerini henuz satin alip kullanamadik satin alabilirsek denerim yorumlarim.
Yine kullandiklarimdan yorum yaparim size arkadaşlar.
Genel olarak elestirecegim ürünler arasinda
@NasiolShop Deri Koruma ürünlerini özellikle temizleyici bir tik pahali benzer markalara gore gramaj da düsük.