Nasiol Nano Kaplamaları ile Tanışın

mert_er7

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gelibolu
Nasiol Markasının yagmur kaydırıcı, zr53, clean ve metal coat urunlerını kullandım ve hepsındende memnun kaldım. Başırlarınızın devamını dılerız

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Merhaba, kendi özel üretimiz olan hızlı nano boya koruma ürünümüz mevcuttur. NASIOL - Metalcoat F2 adında. Tamamen nanoteknoloji vasıtasıyla üretilen bir ürün olmakla birlikte üstün performansından memnun kalabileceğinizi düşünüyoruz.
Ürün güzel. Ancak benim bahsettiğim şu tarz ürünler;

Kış aylarında çok pratik olduğu için şu an hemen hemen tüm major detay markaları benzer ürünler üretti.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Nasiol

Bahsetmiş olduğunuz şampuan kova için değil foam lance için üretilmiş sanırım. Benim ihtiyacım olan kova şampuanıydı. Yalnız şampuanın satış fiyatı oldukça yüksek. Adams kova şampuanını geçtğimiz günlerde litresi 50 liradan satın aldığım için pahalı geldi.

Ama hepsiburada'dan nasiol satıcısından glassshield yağmur kaydırıcı ile nasiol rimshine siparişi geçiyorum. Eğer bugün kargoya verilirse haftasonu test eder sonuçlarını hem başlık altında hem de yeni konu açarak paylaşabilirim.

Nasiol Rimshine'ı 1:1 sulandırarak mı atmam gerekiyor ? Açıklama da öyle okudum, yine de size sormak istedim.

İyi çalışmalar.

Edit: Hepsiburada ödeme ekranında sorun var ödeme yapamadım halen.

Son düzenleme:

Nasiol

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz, biz zaten sizi tanıyorduk, Sizden kaynaklanmayan kötü forum deneyimlerinden dolayı sosyal paylaşım alanlarına bir küskünlüğünüz oldu diye hatırlıyorum. Buranın esas kurulma amacı ise belli bir markayı negatif veya pozitif açıdan kayırmadan tarafsız bilgi paylaşabilmek. Aklımızdaki cevaplayamadığımız soruları direkt üreticiden duymak eminim birçok konuya açıklık getirecektir. Mesela çokça tartışılan nano bazlı ürünlerdeki sertlik skalası ve bunun standartizasyonu.
Öncelikle hoşbulduk teşekkürler. Dilediğiniz zaman bilgilerimizi sizinle paylaşabiliriz.

Nasiol

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Aramıza hoşgeldiniz.

Hayatımda 3 defa zr53 nano korumanızı kullandım.

Hata affetmeyen bir ürün olmasına rağmen hepsinde de memnun kaldım.

Yerli firma olduğunuz için de her zaman tercihim sizlerden yana oldu.

Umarım forumumuzda her şeyi objektif olarak değerlendirip seviyeli olarak doğruyu yanlışı bulabiliriz.

Şundan dolayı bunları söylüyorum. Malum bazı platformlarda nano veya seramik korumaları çizilmez, yanmaz, yapışmaz bir ürün gibi tanıttılar. Doğal olarak insanlarda da kötü bir algı oluştu çünkü, boyalar çizildi veya koruma süresi vaat edileni tutturamadı.. Ürünü kayrılan ve taraflı yorum yapılan markalar satıldı, uygulandı diğerleri ise gün yüzüne çıkamadı. Çünkü onların kayırdığı ürünler ya yanlış uyguladı ya da son kullanıcı tarafından becerilemedi!!

Halbuki nano da olsa seramik de olsa fırça tüneline girersen o araç çizilir öyle değil mi?

Ya da üzerine dolu yağdığında kaporta üzerinde göçük olması engellemez değil mi?

Aramıza gelmenize tekrar çok sevindim. Umarım aktif ve paylaşımcı bir üyelik olur :)
Hoşbulduk, teşekkürler yorumlarınız için. Mümkün olduğunda ürünlerimiz hakkında sizi doğru uygulama ve sonuçlar için bilgilendirmeye çalışacağız.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Hoşbulduk, elimizden geldiği kadar size destek olmak için buradayız. Şirket olarak tamamen yüzey koruma ürünleri ( özel üretimlerimiz seramik kaplama, yağmur kaydırıcı, koltuk-döşeme koruma vb.. ) gibi ürünler üzerine yoğunlaşmaktayız.

Organizasyonların dışında, tanıtım ve tanışmak için ne zaman dilerseniz Tübitak - Gebze - Serbest Bölge'ye tüm dostlarımızı bekleriz :)
Gebzede nerde yeriniz tam olarak ben gelip ziyaret etmek isterim

Nasiol

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Ürün güzel. Ancak benim bahsettiğim şu tarz ürünler;

Kış aylarında çok pratik olduğu için şu an hemen hemen tüm major detay markaları benzer ürünler üretti.

Cila ve benzeri ürün üretimimiz malesef yok, dilerseniz size Metalcoat F2 önerebilirim. Ürünümüz kolay kullanımlı bir üründür. Yardımcı olabiliriz dilerseniz.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Cila ve benzeri ürün üretimimiz malesef yok, dilerseniz size Metalcoat F2 önerebilirim. Ürünümüz kolay kullanımlı bir üründür. Yardımcı olabiliriz dilerseniz.

Dün sormuştum fakat gözünüzden kaçtı sanıyorum.

Nasiol Rimshine alcağım 500ml olanı, ürünü 1:1 sulandırabiliyoruz değil mi ?

burakaydemir

Çaylak Detaycı
Üye
amazon a ne zaman girmeyi planlıyorsunuz acaba?

elimde kupon mevcut sizin ürünlerde değerlendirmek isterim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasiol

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Dün sormuştum fakat gözünüzden kaçtı sanıyorum.

Nasiol Rimshine alcağım 500ml olanı, ürünü 1:1 sulandırabiliyoruz değil mi ?
Malesef bu sene Rimshine ürünümüzü kaldırdık. Fakat muadil olarak Detailershine adındaki ürünümüz lastik ve jantlar için aynı performansı göstermektedir.

Nasiol

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
amazon a ne zaman girmeyi planlıyorsunuz acaba?

elimde kupon mevcut sizin ürünlerde değerlendirmek isterim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu an için Amazon Amerika'da mevcutuz. Fakat Türkiye için çalışmalarımız devam ediyor :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Yeni ürünleri var ama daha çok Amerika'ya satış yapıyorlar diye düşünüyorum. Sema Show'da boy göstermişler :) Forumlara ayıracak vakitleri de olmayabilir :( Ya da şifreyi unuttular :)
Ben Türk ürünlerine karşi ön yargiliyim abi

Sebebi; Benzerlik ve Taklit te üzerimize yok,Ar-ge çalismasi vs zaten o konulara girmiyorum.

X Firma Bir Mikrofiber Jant fircasi üretiyor Gyeon un fircasina benzer Fiyat konusunda hep nedense onunla yarisiyor Yerli üretim ürünler neden İtal ürün fiyatiyla yarişiyor.

Ayni Sekilde X Firmanin Seramikte buna dahil 30 Ml Seramik 1200₺ Yerli üretim oldugu halde Neden Carpro/Tac System/Gyeon/Fireball gibi İtal edilen markalarla fiyat konusunda yarişiyor anlayabilmiş degilim.

Yani Pahali Fiyat Yazildiginda daha mi Premium sinifa giriyor veya Uygun fiyat yazildiginda Fiyatinda bir sorun var ucuzmus diye kimse tercih etmez mi ?

Saymakla bitmeyecek Stoğumda Malesef 1 Tane bile Yerli üretim ürün yok.:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ben Türk ürünlerine karşi ön yargiliyim abi

Sebebi; Benzerlik ve Taklit te üzerimize yok,Ar-ge çalismasi vs zaten o konulara girmiyorum.

X Firma Bir Mikrofiber Jant fircasi üretiyor Gyeon un fircasina benzer Fiyat konusunda hep nedense onunla yarisiyor Yerli üretim ürünler neden İtal ürün fiyatiyla yarişiyor.

Ayni Sekilde X Firmanin Seramikte buna dahil 30 Ml Seramik 1200₺ Yerli üretim oldugu halde Neden Carpro/Tac System/Gyeon/Fireball gibi İtal edilen markalarla fiyat konusunda yarişiyor anlayabilmiş degilim.

Yani Pahali Fiyat Yazildiginda daha mi Premium sinifa giriyor veya Uygun fiyat yazildiginda Fiyatinda bir sorun var ucuzmus diye kimse tercih etmez mi ?

Saymakla bitmeyecek Stoğumda Malesef 1 Tane bile Yerli üretim ürün yok.:)
Nasiol nereden ham maddeyi alıyor bilemiyorum ama mesela Aromaks firması dedi ki kokuların ham maddesi yurt dışından geliyor. Ben yerli üretime şans verenlerdenim. Gelişmesi taraftarı olanlardanım. O nedenle de depomda Divortex, Autokit, Aromaks ...vs markalar bulunuyor. :)
Aynı fiyat olmasının sebebi de aslında çok belli, kurlar, gümrük fiyatları, kdv...vs Ne yapsın adamlar da ellerini taşın altına sokup üretiyorlar sonra da fiyatlar maalesef şişiyor.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
sema show'a girdilerse, şifreyi unutsa yeriymiş:eek:
Amerika'da bayileri ya da şubeleri var diye biliyorum. Belki orada bile üretim yapıyorlardır. Sema Show kurtlar sofrası ve bildiğim kadarıyla da girmek, yer edinmek boy göstermek zor. Helal olsun ne diyeyim :)