Nasiol Nano Kaplamaları ile Tanışın

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Nasiol nereden ham maddeyi alıyor bilemiyorum ama mesela Aromaks firması dedi ki kokuların ham maddesi yurt dışından geliyor. Ben yerli üretime şans verenlerdenim. Gelişmesi taraftarı olanlardanım. O nedenle de depomda Divortex, Autokit, Aromaks ...vs markalar bulunuyor. :)
Aynı fiyat olmasının sebebi de aslında çok belli, kurlar, gümrük fiyatları, kdv...vs Ne yapsın adamlar da ellerini taşın altına sokup üretiyorlar sonra da fiyatlar maalesef şişiyor.
Hayirlisi olsun abi ya :) Detaya devam oldugu kadar artik,zaten bu saatten sonra İthal veya Yerli nin önemi yok tek sorun alım gücü :terlisırıtan:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@SubaruOutback ön yargim tamamen kisisel elbetteki güzel ürünler mevcut özellikle en son testini yaptigin Aromaks gayet iyi özellikle Aerosol olmasi cok güzel almayi dusunuyorum.

@SubaruOutback Zaten sende iyiki varsin yoksa kimse ürün arastirip ve alip Test etmez.Kendi adima tesekkur ediyorum tekrardan Detay Adam :)

Gecen hafta @Murat ile Nasiol un Kalin Pastasini aldik Trendyolda Enteresan bir fiyata denk gelince denemek istedim oda güzel di 1 Lt Kalin Pasta 200₺ Cok iyi fiyat :) Kampanyadan sonra 680₺ olmasi düsündürücü :)