Abi eline saglik yine her zamanki gibi mukemmel bir uygulama ornegi olmus. Artik bu kacinci soyleyisim bilmiyorum ama su spotlara karsi cektigin resimler harika, ben cok begeniyorum. Aracin rengi cok guzelmis keske sahibi de biraz daha ozenli kullansa. Davlumbaz kisminda attgin bir resimden yaylarin kirini bile resetledigini gormek mumkun. Amigo ustune Zymol de son noktayi koymus. Ic kisim dedigin gibi disardan kotu durumda ama tabii ki ustesinden basariyla gelinmis. Finaller muazzam, gercekten boyle guzel renkler detayla bulusunca insanin forum kupasini alip aracin basinda saatlerce keyif yapasi geliyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim kardeşim, spot ışık yansımalatına bende bayılıyorum, bir de canlı görmen lazım, efsane.
Davlumbaz kısmı güzel temizlendi. Yay falan hepsini elledim.
Amigo ve glasür deli bir kombinasyon oldu. Şampiyonlar liği resmen.
Sahibi içini görünce tepesini görmen lazımdı, nasıl yani, nasıl bu kadar temizlendi diyor. Asıl sen bu kadar nasıl batırdın dedim. Forum kupasıyla çok vakit geçirdim o gün inan ki.
Arkadasin isi biliyo
@onurçiko senede bir arbayi yeniliyo

Aynen öyle
Sizin çadırın altından geçen şanslı arabalardan bir tanesi daha.. Millet o çadırın altından geçmek için can atarken bu şanslı araç ikinci kez geçmiş. Elinize emeğinize sağlık..
Arkadaş yakın olmanın avantajlarını yaşıyor. Aynı iş yerinde hergün beraber olunca kaçatı yok.
Eline sağlık ortalık badılcan moru olmuş ilk başta rengi laci sandım
Renk bukelamun gibi dönüyor kardeşim, harika bir renk.
Abi eline sağlık. İç tarafa bir tank tüfekle girmediğin kalmış

. Bu arada Meg 300 iyi iş yapıyor gibi. Sen her ne kadar sevmesen de Auto Finesse de şu an “One-Step” diye bir ürünün testlerini yapıyor. Artık her firma bu tarz ürünler üzerine yoğunlaşıyor.
Allah ne verdiyse daldım içeri kardeşim, ne yapayım bazı lekeleri çıkarmak için bir saat uğraştım, defalarca ürün uyguladım, buhar olmasa yine çıkmazdı.
Üründen bu performansı beklemiyordum açıkçası, şaşırtır beni. Aslında her zaman dediğim gibi bu işin bir reçetesi yok, bazen bazı ürünler bazı boyalar ile inanılmaz güzel sonuçlar veriyor. Bu üründe orbital ile bu denli çizik alsın, oldukça başarılı bir performans. Mesela çok memnun kaldığım flowey medium cut bu boyada istediğim neticeyi vermedi. Yani çok değişken durumlar oluyor.
Teşekkür ederim
Abi eline sağlık rengide sevince kim tutar seni

gerçekten çok sevimli bi renk hem tonu güzel,hem işin hakkını veriyor primo üzeri,glasürden anlaşıldığı üzere

Aracın içininde ferahladığını ben bile burdan hissettim,emeğine sağlık abi
Teşekkür ederim kardeşim, araç efil efil oldu. Sevdim mi tam severim. Feda olsun glasürler.
Offffffffff mikemmel herşey bi harika renk , işçilik , ürünler kurs açıp ders ver bize lütfen agam

Teşekkür ederim kardeşim kursumuz açık ama öğrenci gelmiyor
Onur ellerine sağlık sabah kahvesi ile birlikte çok güzel gitti konu. İlk sayfada ilk uygulama varmış aracın onu kaçırmışım o da aradan çıkmış oldu.

Renk bana BMW nin eski technoviolet rengini andırdı ama tabiki çıplak gözle görmek lazım. Her halukarda tam benim sevdiğim renklerden ve tabiki detay için çok iyi bir seçenek. Kullanılan malzemeler, işçilik, tecrübe, bilgi birikim hepsi 10 numara. Tekrar ellerine sağlık. 1 Mayısın hakkını vermiş konu.
Teşekkür ederim.
Ellerine sağlık master maşallah yanıyor. Artık sana bu renk tonlarında bir araba yakışıyor
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei, bence de bana bu renk araba lazım artık. Kısmet bakalım.
Ellerine sağlık hacı
Maaşallah yaniyi yaniyi
Teşekkür ederim hacı, yakarım bilirsin