Nissan Pulsar Detail

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Elinize emeginize saglık sayın üstad @onurçiko üst düzey uygulama standartlarında bir uygulama daha lakin bu sefer son aşama gerçek Nirvana deneyimi yaşatmış araca .Amigo Glaze nekadar ömürden çalsada Zymol Glasur show yapmış iki glaze parlaklığı birleşince.
Sahibi güzel günlerde kullansın.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi eline saglik yine her zamanki gibi mukemmel bir uygulama ornegi olmus. Artik bu kacinci soyleyisim bilmiyorum ama su spotlara karsi cektigin resimler harika, ben cok begeniyorum. Aracin rengi cok guzelmis keske sahibi de biraz daha ozenli kullansa. Davlumbaz kisminda attgin bir resimden yaylarin kirini bile resetledigini gormek mumkun. Amigo ustune Zymol de son noktayi koymus. Ic kisim dedigin gibi disardan kotu durumda ama tabii ki ustesinden basariyla gelinmis. Finaller muazzam, gercekten boyle guzel renkler detayla bulusunca insanin forum kupasini alip aracin basinda saatlerce keyif yapasi geliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim kardeşim, spot ışık yansımalatına bende bayılıyorum, bir de canlı görmen lazım, efsane.
Davlumbaz kısmı güzel temizlendi. Yay falan hepsini elledim.
Amigo ve glasür deli bir kombinasyon oldu. Şampiyonlar liği resmen.
Sahibi içini görünce tepesini görmen lazımdı, nasıl yani, nasıl bu kadar temizlendi diyor. Asıl sen bu kadar nasıl batırdın dedim. Forum kupasıyla çok vakit geçirdim o gün inan ki.
Arkadasin isi biliyo @onurçiko senede bir arbayi yeniliyo :):nazar:
Aynen öyle:)
Sizin çadırın altından geçen şanslı arabalardan bir tanesi daha.. Millet o çadırın altından geçmek için can atarken bu şanslı araç ikinci kez geçmiş. Elinize emeğinize sağlık..
Arkadaş yakın olmanın avantajlarını yaşıyor. Aynı iş yerinde hergün beraber olunca kaçatı yok.
Eline sağlık ortalık badılcan moru olmuş ilk başta rengi laci sandım:kop:
Renk bukelamun gibi dönüyor kardeşim, harika bir renk.
Abi eline sağlık. İç tarafa bir tank tüfekle girmediğin kalmış :D. Bu arada Meg 300 iyi iş yapıyor gibi. Sen her ne kadar sevmesen de Auto Finesse de şu an “One-Step” diye bir ürünün testlerini yapıyor. Artık her firma bu tarz ürünler üzerine yoğunlaşıyor.
Allah ne verdiyse daldım içeri kardeşim, ne yapayım bazı lekeleri çıkarmak için bir saat uğraştım, defalarca ürün uyguladım, buhar olmasa yine çıkmazdı.
Üründen bu performansı beklemiyordum açıkçası, şaşırtır beni. Aslında her zaman dediğim gibi bu işin bir reçetesi yok, bazen bazı ürünler bazı boyalar ile inanılmaz güzel sonuçlar veriyor. Bu üründe orbital ile bu denli çizik alsın, oldukça başarılı bir performans. Mesela çok memnun kaldığım flowey medium cut bu boyada istediğim neticeyi vermedi. Yani çok değişken durumlar oluyor.
Teşekkür ederim
Abi eline sağlık rengide sevince kim tutar seni :komik: gerçekten çok sevimli bi renk hem tonu güzel,hem işin hakkını veriyor primo üzeri,glasürden anlaşıldığı üzere :hava: Aracın içininde ferahladığını ben bile burdan hissettim,emeğine sağlık abi:cicek:
Teşekkür ederim kardeşim, araç efil efil oldu. Sevdim mi tam severim. Feda olsun glasürler.
Offffffffff mikemmel herşey bi harika renk , işçilik , ürünler kurs açıp ders ver bize lütfen agam <3:komik:
Teşekkür ederim kardeşim kursumuz açık ama öğrenci gelmiyor:)
Onur ellerine sağlık sabah kahvesi ile birlikte çok güzel gitti konu. İlk sayfada ilk uygulama varmış aracın onu kaçırmışım o da aradan çıkmış oldu. :) Renk bana BMW nin eski technoviolet rengini andırdı ama tabiki çıplak gözle görmek lazım. Her halukarda tam benim sevdiğim renklerden ve tabiki detay için çok iyi bir seçenek. Kullanılan malzemeler, işçilik, tecrübe, bilgi birikim hepsi 10 numara. Tekrar ellerine sağlık. 1 Mayısın hakkını vermiş konu. :)
Teşekkür ederim.
Ellerine sağlık master maşallah yanıyor. Artık sana bu renk tonlarında bir araba yakışıyor

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei, bence de bana bu renk araba lazım artık. Kısmet bakalım.
Ellerine sağlık hacı
Maaşallah yaniyi yaniyi
:cool:
Teşekkür ederim hacı, yakarım bilirsin:)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize emeginize saglık sayın üstad @onurçiko üst düzey uygulama standartlarında bir uygulama daha lakin bu sefer son aşama gerçek Nirvana deneyimi yaşatmış araca .Amigo Glaze nekadar ömürden çalsada Zymol Glasur show yapmış iki glaze parlaklığı birleşince.
Sahibi güzel günlerde kullansın.
Teşekkür ederim Üstadım, uygulama üst düzey olsun istedim. Bu aracın rengine büyük zaafım var. Biliyorsun dayanım çok arafığım birşey değil maksat üst düzey parlaklığı yakalayayım, hatta bu yüzden koch m2 yi uyguladım, yoksa d300 de yeterliydi aslında. Sürekli merak ettiğüm kombinasyonu uygun rengide bulmuşken kaçırmak istemedim. Yani kaleciyle karşı karşıya kaldım, onu da geçtim kale boş, artık bana topu yuvarlamak kaldı. Beğenmene sevindim, tekrar teşekkürler güzel yorumların için.

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Abi eline emeğine sağlık arkadaşınız çok şanslı sizin gibi değerli birini tanıdığı için aracın rengi herkesin desiği hibi çok güzelmiş.Benim araçta ufak tefek göçük işlem isteyen yerler var onları hallettirip gelicem İnşaAllah en yakın zamanda sabırsızlanıyorum seninle tanışıp beraber uygulama yapmak senden nişeyler öğrenmek için ayrıca bir Antalya’lı olarak ben de kendimi çok şanslı hissettim daha şimdiden :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi eline emeğine sağlık arkadaşınız çok şanslı sizin gibi değerli birini tanıdığı için aracın rengi herkesin desiği hibi çok güzelmiş.Benim araçta ufak tefek göçük işlem isteyen yerler var onları hallettirip gelicem İnşaAllah en yakın zamanda sabırsızlanıyorum seninle tanışıp beraber uygulama yapmak senden nişeyler öğrenmek için ayrıca bir Antalya’lı olarak ben de kendimi çok şanslı hissettim daha şimdiden :)
Teşekkür ederim kardeşim nazik yorumun için, en kısa sürede görüşmek üzere.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline/emeğine sağlık hocam.
Uygulamalarının hastasıyız <3 Özellikle sabah kahvaltısında senin uygulama konularını okumayı çok seviyorum :)
Araca da bir maşallah:nazar:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline/emeğine sağlık hocam.
Uygulamalarının hastasıyız <3 Özellikle sabah kahvaltısında senin uygulama konularını okumayı çok seviyorum :)
Araca da bir maşallah:nazar:
Teşekkür ederim hocam, özellikle gece açıyorum konuları, sabah baskısına yetişsin diye:)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İftarı beklerken konuyu tazeleyelim.
Bizim Pulsar yine garajda. Yine örselenmiş boyası. Yine ve yeniden kondisyonunu yenileyelim bakalım elimizden geldiğince.

Bakalım kirli hallerine.

Davlumbazlara Arexons fulcron ile başladım.

Jantlara bir perde Meg. Jant temizleyici kullandım. 1/7 falan sulandırılmış olarak kullandım. Beğendim ürünü. İyi çalışıyor. Sulandırma oranı da gayet iyi.

Hemen ardından ağır yıkamada en favorim Flowey b33 ile ön yıkamaya devam.

Bu arada ben detaylara giriştim fırça ile.

Ardından jant, lastik ve davlumbaz üçlüsünün temaslı detay yıkama sını yaptım.

Kovada diablo kullandım.

Temaslı yıkamada çoklu eldiven yöntemi ile Vp concentreated şampuan kullandım.

Sırada demirtozu işlememiş var. Carpro Iron X kullandım.

Kil ve kil eldiven işlemini de bitirdim, marflo ve bilt Hammer ile.

Kurulandık ve polisaja hazırız.

Çok sevdiğim bir ürün 3d 520 kullandım. Orbital polish pad ile.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Sonunda geldi konusu :)
Ellerine sağlık abi finaller muhteşem. Aca 520yi sayende vitrinime ekledim ben de çok memnunum ayrıca teşekkürler :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Onur Hocam Eline Saglik Gayet Güzel olmus 3D nin Bence En Basarili Ürünü Aca 500- 520 :) Tek basina sirtlamis Detayi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık abi rengi efsane bu ufaklığın,yine can bulmuş ellerinde :) maşallah

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Maşallah , elinize sağlık renk boncuk:)
Teşekkür ederim, renk gerçekten muhteşem, tam bir detaycı rengi.
Sonunda geldi konusu :)
Ellerine sağlık abi finaller muhteşem. Aca 520yi sayende vitrinime ekledim ben de çok memnunum ayrıca teşekkürler :)
Teşekkür ederim kardeşim, memnun kaldıysan ne mutlu bana, 500 u de denemelisin kesinlikle.
Onur Hocam Eline Saglik Gayet Güzel olmus 3D nin Bence En Basarili Ürünü Aca 500- 520 :) Tek basina sirtlamis Detayi
Teşekkür ederim kardeşim, kesinlikle katılıyorum. Benimde 3d nin en sevdiğim ürünleri.
Üstat ellerin dert görmesin finaller şahane. Aracın rengi de çok güzelmiş :nazar:
Teşekkür ederim, aynen tam bir nazar boncuğu.
Nano Resin hakkında yorumlarını alayım @onurçiko :)
Hakan'cığım, Nano Resin otomobiline seramik yapmak isteyipte çekinenler için tam bir biçilmiş kaftan bir ürün. Uygulaması çok kolay. Silme süresine yaklaşık 20 dk olanak veriyor. Tabi bu kadar beklemeyin zor siliniyor sonra, çift bez kullanırsanız iyi olur.
Parlaklığı gayet tatminkar. 2 kat uygularsanız daha da iyi bir parlaklık oluyor. Bu uygulama tek kat. Ona göre düşünün işte.
Dayanım olarak 1 sene vaad ediyor. Dayanımı bire bir test etmedim. Ama bu araçta takip edeceğim inşallah. 3 aylık periyotlarla kontrol etmeyi düşünüyorum.
Boncukları çok çok hoşuma gitmişti daha önce uyguladığı bir aracın ilk yıkama sını yapmıştım. Bayılmıştım açılarına.
Bu videoyu izlerseniz detaylı ilk yıkama videosunda oldukça geniş bir su testini izleyebilirsiniz.
Emeğine sağlık abi rengi efsane bu ufaklığın,yine can bulmuş ellerinde :) maşallah
Teşekkür ederim kardeşim, gerçekten efsane bir renk, ben aşığım bu arabanın rengine. En keyifle uygula yaptığım araç rengi kesinlikle.