Stokları serelimde paylaştığım şekilde bir kez daha bir seramik macerasına başlıyorum. Bu sefer daha profesyonel daha ciddi bir iş yapmak niyetinde olduğumdan kendime polisaj ve seramik için kapalı bir alan yaratmak istedim. Depo olarak kullandığımız bir kapalı alan vardı ancak bayağı pis durumda ve de aydınlatma açısından yetersizdi
İlk aşamada bana yetecek kadar bir alanda malzemeleri depodan boşalttık.
Ardından makinemi aldım ağır bi kiri gitsin diye suyla bir tur geçtim.
Arkasına araç üstünde kullanmaktan çekindiğim Flowey B33 le köpükledim arkasına bir tur daha durulayıp tüm örümcek ağları pislikler tozlardan kurtuldum.
Kuruduktan sonra sıra geldi aydınlatmaya elektrikçiden kablomu led ışıklarımı priz ucunu alıp başladım tesisatı döşemeye
İşin sonunda ben tatmin oldum tabi biraz daha led eklemesi yapılabilir ancak şuan için sonuç güzel gibi tesisattan önce ve sonrasını koydum
Yarışmaya da bi nevi ön hazırlık oldu diyelim umarım güzel işler çıkıcak burdan. (Elektrikle uğraşırkende prize bağlı olmadığından emin olmak lazım yoksa devre sizin üstünüzden tamamlanıyomuş
)
İlk aşamada bana yetecek kadar bir alanda malzemeleri depodan boşalttık.
Ardından makinemi aldım ağır bi kiri gitsin diye suyla bir tur geçtim.
Arkasına araç üstünde kullanmaktan çekindiğim Flowey B33 le köpükledim arkasına bir tur daha durulayıp tüm örümcek ağları pislikler tozlardan kurtuldum.
Kuruduktan sonra sıra geldi aydınlatmaya elektrikçiden kablomu led ışıklarımı priz ucunu alıp başladım tesisatı döşemeye
İşin sonunda ben tatmin oldum tabi biraz daha led eklemesi yapılabilir ancak şuan için sonuç güzel gibi tesisattan önce ve sonrasını koydum
Yarışmaya da bi nevi ön hazırlık oldu diyelim umarım güzel işler çıkıcak burdan. (Elektrikle uğraşırkende prize bağlı olmadığından emin olmak lazım yoksa devre sizin üstünüzden tamamlanıyomuş