Opel Corsa detailing

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Tamam abi beni de kardeşim alıştırdı forma yeniyim ve öğrenecek çok şeyim varmış hatta araba yıkamayı bilmediğimi anladım detaycıları görünce :):D bir ara müsait olunca buluşmak bilgi almak istiyorum abi çok teşekkür ederim şimdiden
Rica ederim ne zaman istersen ulaşabilirsin bana.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
@onurçiko illa diyosun ki abi çık gel antalya ya.:komik::komik: Uygulama, anlatım ve mizah süper abi. İzine çıkınca gelicem yanına. Gaz yağı için uğraşma istediğin kadar var otogarda. Bir kaç bidon yollarım. :alisveris::alkis:

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Ooo buraya 2 gün ugramadim, neler olmus.Aksatmaya gelmiyor :) .
Ellerine saglik, Masallah hic durmuyon. Hemde beyaz deyil..... Mr.Fix nasil parlakligi ??
Pad yikama ilgimi cekdibu arada...

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko illa diyosun ki abi çık gel antalya ya.:komik::komik: Uygulama, anlatım ve mizah süper abi. İzine çıkınca gelicem yanına. Gaz yağı için uğraşma istediğin kadar var otogarda. Bir kaç bidon yollarım. :alisveris::alkis:
Teşekkür ederim kardeşim, hr zaman brklerim.
Ooo buraya 2 gün ugramadim, neler olmus.Aksatmaya gelmiyor :) .
Ellerine saglik, Masallah hic durmuyon. Hemde beyaz deyil..... Mr.Fix nasil parlakligi ??
Pad yikama ilgimi cekdibu arada...
Buralar hızlı, aksatmaya gelmez:)
Işleyen demir pas tutmaz demişler ama bel iptal:sarki:
Mr, fix in parlaklık başarılı bence, fiyatıda göz önüne alınınca başka bir seramik aramaya gerek yok gibi.
Pad yıkama iyi oluyor uygulama sırasında, temizle hemen devam. Özellikle kompresörün yoksa vazgeçilmez.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık hocam, haftasonu giremedim pek foruma, ancak okuyabildim paylaşımınızı, ama haftaya iyi bir başlangıç yapmış olduk :)
Bu arada süpürge şarjlı mı ?