Oo sayın master yine gündüzü geceye sonra bidaha gündüze bağlamış

Yine geniş ürün yelpazesi,keyifli finaller gördük

hakkından gelmişsin abi emeğine sağlık adminiminde söylediği gibi arkadaşların çok şanslı gerçekten,cut pastaları hologramı fazla mı bırakıyor abi yoksa boyadan,videodan kaynaklı öyle görünmüşte olabilir yada ben öyle gördüm bilemiyorum

bir de abi gaz yağı plastiklerde davlumbazda vs sorun yaratıyor mu hiç tecrübe ettin mi bu durumu?
Eline,emeğine sağlık abi bileğine kuvvet

Teşekkür ederim kardeşim, cut pastaların hare bırakması normal bir durum, aslında ben bu kadarda hare bırakarak çalışmam ama boya da kötü.
Gaz yağının aracın hiçbir yerine bir zararı yok, plastik, boyalı yüzey gibi yerlerde rahatlıkla kullanabilirsin.
gözlerim bakmaya utandı sözlerim anlatmaya zorlandı ne söylesem az ne yazsam nafile ...
konuşmuşlar - anlaşmışlar sanki bu gün parlamazsanız - bu gün yamazsanız ...
utanın.. utanın bundan sonra renk olmazsanız demişler.
övülen gocunmamış övülmeyen niye gocunur ki , bir renk .. bir renk olalı bukadar övünmemişki
@onurçiko üstad ellerin kıskandırmıyormu söylenenin tam ( övülmeyen ) tersini yaptırmaya utanmıyormusun. !
leziz görünüyor canımızı detay çektiriyorsun üstad. ellerin dert görmesin.
Üstadım çok teşekkür ediyorum, inanin şu güzel övgünüze mazhar olmak alıyor bütün yorgunluğumu.
Üstadım canınız çeksinde sizin güzel inceleme, uygulama konularıda gelsin. Özledik vesselam.
Eline sağlık abi. Yine tesbih tanesi gibi döktürmüşsün. Maşallah.
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim. Daha nice tesbih tanelerine..
Abi ellerine sağlık müthiş bir uygulama yine. Aracın içinin durumu da fenaymış. Boyanın matlığı, %50 fotoğrafta çok açık belli oluyor
Teşekkür ederim Can, kostikli şampuanla araç yıkamanın sonucunu gösteren iyi bir örnek.
Uygulama sağlam Eline sağlık.
Sağlam demir tozu çıkmış l. Bir de flowey pastalarından ziyade daha farklı pastalar bekliyorum
Teşekkür ederim, konunun içinde Sonax cutmax kullandım daha ne kullanayım

Açacağım yeni konuda meg. D300 kullandım.. Artık daha farklılarını senden bekliyoruz.
Abi ellerine sağlık yine efsane bir uygulama olmuş , aracın koltukları görünce benim koltuklar fabrika çıkışı gibi geldi gözüme

. Senin konuları görünce gaza geliyorum ama aynı işi yapmam 1 haftadan az sürmez heralde

Teşekkür ederim kardeşim, bizim araçlar ile bu araçları karşılaşyırmak abesle istigal Valla. Bu konular aslında bu yüzden güzel oluyor, yani aracınıza bakmazsanız olacağı budur.
Abi eline saglik yine bir olu diriltme operasyonu yapmissin... Her sey iyi guzel fakat spot altinda aracin gorunumunu cok begendim renkten midir cam gibi yuzeyden midir ama cok hosuma gitti. Kullanilan urunlerin farkliligiyla hep bizlere on ayak oluyorsun abi onun icin de ayrica tesekkurler. Zift konusuna cidden diyecek soz yok, ya tum yeni asfalt atilan yollar ozenle secilmis ya da yol bakim onarim tarzinda bir sektor gibi geldi ilk kez bu kadar zifti tek aracta goruyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim kardeşim, renk çok iyi aslında ama bakımsızlıktan kendini gösterememiş. Üstündeki ölü deriyi alınca güzellikte meydana çıktı. Spot aldındaki görüntü beni de etkiledi resimledim hemen.
Sanırım önceden şirket aracıymış bu. O yüzden bu kadar taş izi ve zift var.
Elinize sağlık gardaş. Gerçekten büyük emek var.
Flowey mat efekt ile sonax mat efekti benzer ürünler diye düşünmüştüm. ama sanırım floweyde koruma özelliği yok onun için mi üstüne sonax tercih ettin. Görüntüde fark oluştu mu sonax sonrası. Birde koch chemie refresh cockpit kullandıysan kıyas yaparsan sevinirim. Benim araçta direksiyon göbeğinde solgun bir görüntü var kc sanki refresh özelliği ile daha çok ihtiyacım olan ürün gibi düşünüyorum sonax mat ile arasında kaldım.
Teşekkür ederim, flowey temizlik amaçlı bir ürün, o yüzden üstüne koruma amaçlı Sonax kullandım. Görüntü çok farketmiyor mat finiş bıraktığı için. Kc kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama sonaxtan çok memnunum.
Maşallah

Seviye yine tırmanışta abi ellerine sağlık şu emeğe kıyıp nasıl bakımsız bırakırlar bilemedim
İnşallah olmaz düzgün bakıp kıymet bilirler diyeyim
Teşekkür ederim, kıymet bileceğini zannetmiyorum, eski yıkama tarzına devam eder.