Tamam abi beni de kardeşim alıştırdı forma yeniyim ve öğrenecek çok şeyim varmış hatta araba yıkamayı bilmediğimi anladım detaycıları görünce bir ara müsait olunca buluşmak bilgi almak istiyorum abi çok teşekkür ederim şimdiden
@onurçiko illa diyosun ki abi çık gel antalya ya. Uygulama, anlatım ve mizah süper abi. İzine çıkınca gelicem yanına. Gaz yağı için uğraşma istediğin kadar var otogarda. Bir kaç bidon yollarım.
@onurçiko illa diyosun ki abi çık gel antalya ya. Uygulama, anlatım ve mizah süper abi. İzine çıkınca gelicem yanına. Gaz yağı için uğraşma istediğin kadar var otogarda. Bir kaç bidon yollarım.
Buralar hızlı, aksatmaya gelmez
Işleyen demir pas tutmaz demişler ama bel iptal
Mr, fix in parlaklık başarılı bence, fiyatıda göz önüne alınınca başka bir seramik aramaya gerek yok gibi.
Pad yıkama iyi oluyor uygulama sırasında, temizle hemen devam. Özellikle kompresörün yoksa vazgeçilmez.
Elinize sağlık hocam, haftasonu giremedim pek foruma, ancak okuyabildim paylaşımınızı, ama haftaya iyi bir başlangıç yapmış olduk
Bu arada süpürge şarjlı mı ?
Elinize sağlık hocam, haftasonu giremedim pek foruma, ancak okuyabildim paylaşımınızı, ama haftaya iyi bir başlangıç yapmış olduk
Bu arada süpürge şarjlı mı ?