Passat yıkama ve Nanolex Hybrid Wax Uygulaması

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık can on numara uygulama olmuş parlaklıkta gayet güzel görünüyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
can eline saglık gri gibi detaycı adam için nankör bir renk için alınan parlaklık yansıma gayet güzel vede başarılı dayanım süreside iyi çıkarsa detaycı çeyizinin olmazsa olmazı olur

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
can eline saglık gri gibi detaycı adam için nankör bir renk için alınan parlaklık yansıma gayet güzel vede başarılı dayanım süreside iyi çıkarsa detaycı çeyizinin olmazsa olmazı olur

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi teşekkürler , kendimizi yansımalarla mutlu ediyoruz :) genelde yurtdışı yorumları dayanım zayıflığından bahsediyordu,onlarda kısa olan bizde daha kısa olabiliyor :komik:

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Boncuk günceli :deli:

2 gündür baya tozlanmışken üzerine yağmur yağınca ,bugün bir yıkama yapayım dedim merakımdan :mutlu:

Tozlu yüzey üzeri ilk yağmur boncukları :foto:

Daha sonra yıkama yaptığım esnada bir kaç fotoğraf almaya çalıştım

Ceviz V2 ile yapılan ön yıkamayı duruladıktan sonra yüzeyde kalanlar ;

Bunlarda boncukların açısını daha belirgin seçebilmek için kova yıkamasından sonra kalanlar :para:

Sechoyla püskürtme yaparak ve perde şeklinde su itişi içinde küçük bir video alabildim :utan:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Boncuk günceli :deli:

2 gündür baya tozlanmışken üzerine yağmur yağınca ,bugün bir yıkama yapayım dedim merakımdan :mutlu:

Tozlu yüzey üzeri ilk yağmur boncukları :foto:

Daha sonra yıkama yaptığım esnada bir kaç fotoğraf almaya çalıştım

Ceviz V2 ile yapılan ön yıkamayı duruladıktan sonra yüzeyde kalanlar ;

Bunlarda boncukların açısını daha belirgin seçebilmek için kova yıkamasından sonra kalanlar :para:

Sechoyla püskürtme yaparak ve perde şeklinde su itişi içinde küçük bir video alabildim :utan:

Eline sağlık
Maaşallah boncuklar mest ediyor

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Boncuklar şahane fakat ben dayanımını çok merak ediyorum, dayanamazda korumaya kıyak geçecek olursan bi panelde benim için test et dayanımı ;)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Boncuklar şahane fakat ben dayanımını çok merak ediyorum, dayanamazda korumaya kıyak geçecek olursan bi panelde benim için test et dayanımı ;)
Aklımda olsun abi :komik: bir panel ayırmaya çalışayım, dayanım süresi uzun olmasın bence abi zaten tek arabayla zar zor keyif yapabiliyoruz :komik:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Aklımda olsun abi :komik: bir panel ayırmaya çalışayım, dayanım süresi uzun olmasın bence abi zaten tek arabayla zar zor keyif yapabiliyoruz :komik:
Kış ayları için düşünebilirim o yüzden merak ediyorum aksi halde 2 hafta bile gitse yeter bizlere onu söküp başka ürün deneriz :deli:

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Kış ayları için düşünebilirim o yüzden merak ediyorum aksi halde 2 hafta bile gitse yeter bizlere onu söküp başka ürün deneriz :deli:
Şimdi anlaştık 1 ay giderse kış şartlarında ben okeyim hangi ürün olursa,çok dayanım olunca hem bize iş çıkmıyor hem eldeki ürünlere fırsat gelmiyor :komik:

sıkıntı yapma kendine gel benim arabayı yıka :komik:
Zaten şuralarda bir yerlerde olsanız sormam gelir alır yıkarım,insanın ürün deneyesi göresi geliyor :kop: