Passat yıkama ve Nanolex Hybrid Wax Uygulaması

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Ben de ürünü başarısız bulanlardanım maalesef
Yani hybrid deyince insanın içinde biraz daha uzun bir dayanım beklentisi doğuyor
Saf carnauba otantiğin bile kış şartlarında bir ayı tamamlayabildiğini düşünce sonuç benim için hüsran oldu
Hele kiwami gibi f/p olarak başarılı bir hybrid varken nanolexe pek talep olacağını düşünmüyorum

Abi dayanımını henüz yitirmedi diğer panellere göre zayıflama olduğu için bunu söyledim ben , yanlış anlaşılmamız olmasın :) yoğun kire maruz kaldığı bir bölge olarakta zayıflamasını bu sebeple düşündüm yoksa kesinlikle diğer panellere göre ürünün ömrü 1 ay demek çok çok haksızlık olur :)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Buna sesli güldüm  :kop: iyi yakalamışsın. @Atocan kusura bakma kardeşim, vurdu ve gol oldu:komik:
Abi işte koynumuzda yılan beslemişiz gördün mü olayı nasıl hemen yakaladı kendi sonax alacam dedi alamadı şimdi bana laf attı kıskanç ama unuturmuyum aslaaa yakalarım bi ince ayrıntıyı şimdilik 1-0 önde olsun bakalım :alkis::komik:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Nanolexi uygulayalı 1 ay 1 hafta gibi bir zaman olmuş, zayıflamaya başlayan tek bölge bagaj kapağı oldu ilginç şekilde. Ama perde şeklinde su itişin artısı olarak diye düşünüyorum rüzgarla başbaşa kalan paneller yağmurda,çamurda kendini çok güzel temizliyor bagaj kapağı buna dahil olamadı diye düşünüyorum.

Bu süreçtede az çok waxı görünce bugün onu yüzeyden temizleyip Supergloss+’landık <3

Finali parıltısı hoşuma gitti, tecrübe eden üstadlarımızın sevdiği bir ürün zaten kendileri. İlerleyen süreçte bende gözlemleyeceğim.

Keyifli forumlar :mutlu:
Ellerine sağlık Can. Yakından bakmaya geleceğim . Bakalım parıltısı nasılmış :komik:

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Nanolexi uygulayalı 1 ay 1 hafta gibi bir zaman olmuş, zayıflamaya başlayan tek bölge bagaj kapağı oldu ilginç şekilde. Ama perde şeklinde su itişin artısı olarak diye düşünüyorum rüzgarla başbaşa kalan paneller yağmurda,çamurda kendini çok güzel temizliyor bagaj kapağı buna dahil olamadı diye düşünüyorum.

Bu süreçtede az çok waxı görünce bugün onu yüzeyden temizleyip Supergloss+’landık <3

Finali parıltısı hoşuma gitti, tecrübe eden üstadlarımızın sevdiği bir ürün zaten kendileri. İlerleyen süreçte bende gözlemleyeceğim.

Keyifli forumlar :mutlu:
Bir panel bırak dayanımı merak ediyorum dedim ama kime dedim :kizgin:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Tünele girdim adminim :of: çekmiyor sanırım telefon valla haklısın şimdi ben bu kısmı unuttum :utandim:
Peki madem.. Üyelere çok fazla taş atmaktan ve Forum kurallarının 21, 22. 23. 24. maddelerinden ayrı ayrı cezalandırılmana ve ceza karşılığı taş attığın herkese birer zymöl wax hediye etmene oy birliği ile değil kendi başıma karar verdim.:hava:

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Peki madem.. Üyelere çok fazla taş atmaktan ve Forum kurallarının 21, 22. 23. 24. maddelerinden ayrı ayrı cezalandırılmana ve ceza karşılığı taş attığın herkese birer zymöl wax hediye etmene oy birliği ile değil kendi başıma karar verdim.:hava:

Gören diyecek ki sandıklarda zymöl gömülü, zymöl köpeğin olsun adminim demokrasiyi oy birliğini geç, gönüller bir olsun onlar ıvır zıvır <3:komik:
Sözde “carnaubacı “ @Atocan beye de selam olsun görmeyeli sonax pns carnauba olmuşta :kop:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Adalet Mülkün Temelidir.
Bravo admin bey :alkis:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Gören diyecek ki sandıklarda zymöl gömülü, zymöl köpeğin olsun adminim demokrasiyi oy birliğini geç, gönüller bir olsun onlar ıvır zıvır <3:komik:
Sözde “carnaubacı “ @Atocan beye de selam olsun görmeyeli sonax pns carnauba olmuşta :kop:
Pazar günü arabaya bir kutu otantikle bulamaç yapacam sen gör :kop: