İlk uygulamamı yaptım bugün. Heyecanla acaba nasıl olur diye acele ettim birazda yoksa hava yağmurluydu

Kova içinde tüyler fevkalade açılıyor. Yumuşacık yapısı var aracı çizeceğini düşünmüyorum, belki ilerleyen zamanda tüylerini kısaltabilirim böylelikle daha güçlü bir yapıya sahip olur. Size göstermek için kovada görünsün diye şampuanı az koydum normalde biraz daha köpüğüm oluyordu

Yıkarken tüy dökülmesine rastlamadım.
İlk yıkamasını da perwoll ve yumuşatıcı olarak sirke ile yaptım. Makinada bir lifin içine koydum ve 30derecede yıkama talimatına göre yıkadım. Çıkardığımda tüyleri hep dolaşmıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 8752
Tarak yardımı ile açtım.
Ekli dosyayı görüntüle 8756
Merak edilen konu tüy dökme, yıkama sonrası çok güçlenmiş geldi bana tüyler. Tarama sonrası -dolaşıktan dolayı- bir miktar dökme yaptı lakin kullanırken dökme yapmayacaktır bundan sonra. İlk zamankine göre inanılmaz azaldı yıkadıktan sonra. Bir kaç seferden sonra oda olmayacaktır diye tahmin ediyorum.
Tarama sonrası dökülen miktar.
Ekli dosyayı görüntüle 8754
Bu boyuttaki eldivene göre bence makul seviyede.
Buda ufsnin tarama sonrası dökülmesi

emin olabilirsiniz kesinlikle ufsyi zorlamadım aynı şekilde taradım bende inanamadım bu kadar dökülmesine her iki eldivenide ilk defa kullandım ilk defa yıkadım.
Ekli dosyayı görüntüle 8755