Almayı düşündüğüm ürünlere zam gelmiş... Ahmet abi geç bize bi kıyak da boşaltalım rafları. Soft99 a zam gelmiş glaco olmuş 112 lira geçen ay 70di. Zymöl e zam gelmiş diğer hepsi zaten var bizde.
Evdeki cam balkonda kireç lekeleri vardı dayanamadım Soft99 Glass Stain Cleaner aldım. Tabi yanına bir de Kiwami patlamış olabilirim . Bu tür bahaneler yaratarak ikilemden çıkıyorum genelde tavsiye ederim.
Yalnız kargo parası içime oturmadı değil. Keşke ona da bir ayar çekilebilseydi.
Evdeki cam balkonda kireç lekeleri vardı dayanamadım Soft99 Glass Stain Cleaner aldım. Tabi yanına bir de Kiwami patlamış olabilirim . Bu tür bahaneler yaratarak ikilemden çıkıyorum genelde tavsiye ederim.
Aynen öyle. Kargo firması seçeneği de az. Sanırım anlaşma yapılıyor. Aslında şehir bazında bir kaç kişi toplanıp ortak sipariş yapılabilirdi ama kampanya süresi gibi konularda tam bilgilendirme yapılmadığı için çok da beklemeyeyim dedim.
zymöl e indirim gelmediği gibi bazı ürünlerin fiyatlarında düşüş yerine artış oldu. Bir alana bir bedava ya da şu kadar tutarında ürün alana şu ürün bedava kampanyası olsa anlıcam ama o da yok...
zymöl e indirim gelmediği gibi bazı ürünlerin fiyatlarında düşüş yerine artış oldu. Bir alana bir bedava ya da şu kadar tutarında ürün alana şu ürün bedava kampanyası olsa anlıcam ama o da yok...
hocam orası öyle. yalnız takip ettiğim bazı ürünlerde 20 tl ye yakın zam geldi ki neredeyse %25 lil zam demek. doların da düştüğü şu günlerde ben pek anlam veremedim. zymöl cleaner wax ım var çok şükür
onla idare edicem artık