Rafları Boşaltıyoruz , 76 Liradan Başlayan Fiyatlarla Waxlar (soft99)

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
@razumuhin Benim ön camlarda silecek geçişlerinde izli siliyordu. Compound Z tavsiye ettiler bulamadım bende stain clear aldım. Uygulama yaptım ama pek faydasını göremedim ön cam da. Silecek geçişlerinde pek fayda etmemişti.Ama arka camda bir leke vardı onu geçirmişti. Daha önce uygulamayı paylaşmıştım. Geçen gün eski bir forumda gördüm uygulamayı ıslak cama yapmışlar bende kuru yaptım, belki ondan geçmemiştir. Kuru yaptığım içinde bayağı da ürün gitmişti:(

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@razumuhin Benim ön camlarda silecek geçişlerinde izli siliyordu. Compound Z tavsiye ettiler bulamadım bende stain clear aldım. Uygulama yaptım ama pek faydasını göremedim ön cam da. Silecek geçişlerinde pek fayda etmemişti.Ama arka camda bir leke vardı onu geçirmişti. Daha önce uygulamayı paylaşmıştım. Geçen gün eski bir forumda gördüm uygulamayı ıslak cama yapmışlar bende kuru yaptım, belki ondan geçmemiştir. Kuru yaptığım içinde bayağı da ürün gitmişti:(
Glass refresh (stain cleaner) kuru yüzeye kullanın diyor fakat dediğiniz gibi kuru yüzeyde ürün çabuk kuruyor ve sarfiyatı fazla oluyor uygulama pedini hafif nemlendirip uygularsaniz işini daha iyi yapıyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
@Pro bende sonuç pek istediğim gibi olmayınca bir köşeye attım duruyor öyle. Kalan ile bir uygulamada böyle yapayım bakalım.

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Tesekkurler arkadaslar.. . Urunler tukenmiş bile :) kim tüketti bunlari ortaya ciksin.
Stokcuyuk yapmayalım :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Evdeki cam balkonda kireç lekeleri vardı dayanamadım Soft99 Glass Stain Cleaner aldım. Tabi yanına bir de Kiwami patlamış olabilirim :D. Bu tür bahaneler yaratarak ikilemden çıkıyorum genelde tavsiye ederim.:komik:

Yalnız kargo parası içime oturmadı değil. Keşke ona da bir ayar çekilebilseydi.
Hocam dün akşam akvaryum daki kireç lekeleri için kullandım camı çizdi ,bilginiz olsun

Fatih Şahin

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hocam dün akşam akvaryum daki kireç lekeleri için kullandım camı çizdi ,bilginiz olsun

Fatih Şahin
Haydaaa.. Neden öyle oldu ki? Hiç kullanmadığım için soruyorum acaba fazla miktarda baskı uygulamış olabilir misiniz?

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Haydaaa.. Neden öyle oldu ki? Hiç kullanmadığım için soruyorum acaba fazla miktarda baskı uygulamış olabilir misiniz?
Bende hiç kullanmadım daha önce. Ic kısıma su gelmeyen bölgeye uyguladım hatta suya gelmesin diye özen gösterdim. Fazla da baskı yapmadım ama bu akşam makyaj pamuğu kullanıcam Belki ürünün uygulama süngeri çizmiş olabilir.

Fatih Şahin

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Kiwaminin Titaniumdan pek kalır yanı yok, test konusu mevcut forumda..
Hocam sizin Kiwami, Titanium karşılaştırma konunuzu inceledim fakat birşey sormak istiyorum. Soft99 Kiwami de herhangi aşındırıcı madde bulunuyor mu? Hem Soft99 un sitesinde hemde Türkçe açıklamaları baktığım zaman aşındırıcı olmadığına dair birşey bulamadım fakat Authentic wax da aşındırıcı olmadığı özellikle belirtilmiş. Forumda Kiwami de doldurucu özelliği olduğu gibi birşey okudum tam hatırlamıyorum ama elimdeki Authentic bitmek üzere. En ufak bir aşındırıcı içermeyen wax almak istiyorum ve niyetim Kiwami ama ürün açıklamasındaki "hard paste" ibaresi korkuttu ve o yüzden sormak istedim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hocam sizin Kiwami, Titanium karşılaştırma konunuzu inceledim fakat birşey sormak istiyorum. Soft99 Kiwami de herhangi aşındırıcı madde bulunuyor mu? Hem Soft99 un sitesinde hemde Türkçe açıklamaları baktığım zaman aşındırıcı olmadığına dair birşey bulamadım fakat Authentic wax da aşındırıcı olmadığı özellikle belirtilmiş. Forumda Kiwami de doldurucu özelliği olduğu gibi birşey okudum tam hatırlamıyorum ama elimdeki Authentic bitmek üzere. En ufak bir aşındırıcı içermeyen wax almak istiyorum ve niyetim Kiwami ama ürün açıklamasındaki "hard paste" ibaresi korkuttu ve o yüzden sormak istedim.
Hocam kiwami de herhangi bir aşındırıcı yok. O ibare katı wax anlamında kullanılmış bir ifade. Bı tür ürünlerde aşındırıcı bulunmaz.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Kiwamide aşındırıcı yok. Beyaz araçlar için olan soft waxında hafif temizleyici var diye biliyorum.

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kiwami’nin beyaz araçlar için olan soft waxında hafif temizleyici var. Diğerlerinde aşındırıcı yok. Siyahı şu an tükenmiş ancak gümüş renklisini alabilirsiniz. Renk olayına çok takılmayın.
@Paian olay daha net olarak anlaşılsın diye yazıyorum, temizleyici ayrı birşey aşındırıcı ayrı birşey. Yani bu bir pasta değil.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Paian olay daha net olarak anlaşılsın diye yazıyorum, temizleyici ayrı birşey aşındırıcı ayrı birşey. Yani bu bir pasta değil.
Yok abi aşındırıcıyı temizleyiciyi karşıladığı anlamında söylememiştim ancak ikinci cümleden öyle bir anlam çıkmış olabilir. Düzelteyim cümleyi. Authentic Premium’da özellikle belirtilen hususun mineral wax, sentetik polimer, temizleyici olmaması hususuna atıf olduğunu anlatmak istemiştim.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@TheVauxhall arkadaşların dediği gibi aşındırıcı bir içerik yok kiwaminin beyaz versiyonu yumuşak wax , dark ve gümüş olani katı yani hard wax.. hard paste diye belirttiği waxin katı olması. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.;)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
@TheVauxhall arkadaşların dediği gibi aşındırıcı bir içerik yok kiwaminin beyaz versiyonu yumuşak wax , dark ve gümüş olani katı yani hard wax.. hard paste diye belirttiği waxin katı olması. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.;)
Çok teşekkür ederim. Sizin testinizden sonra iyice heves yaptım Kiwamiye.:)

esstel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Elazığ
69DE3EEB849D4F0B9287889E7655589E
sipariş no..kargoda ürünün yarısı dökülmüş...kargo hasarlı tutanağı düzenlemiş...teslim almadım...ne olacak aynı ürün gelir mi?