Rafları Boşaltıyoruz , 76 Liradan Başlayan Fiyatlarla Waxlar (soft99)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
hocam orası öyle. yalnız takip ettiğim bazı ürünlerde 20 tl ye yakın zam geldi ki neredeyse %25 lil zam demek. doların da düştüğü şu günlerde ben pek anlam veremedim. zymöl cleaner wax ım var çok şükür
onla idare edicem artık :)
oo daha nee süper. . cleaner çift yönlü bir ürün hem temizle hem parlat . makinayla yap çizik kapat. bende 3 kutu vardı ilki yeni bitti .:) çokta bereketli;)

sende waxlardan istiorsun biliyorum lakin gerçekten prof bir uygulamada o ince ayrıntıları yakalayabilirsin. iki parmagının arasında şöyle sıkıp iki çevirip kokladıgında sana hiç birşey ifade etmiyorsa o paralar boşa heba.

ama bunu clenerla yapma donar hemen pul pul dökülür.:of::komik::komik::komik:

kismet bakalım birgün elbet sende iki avucunun içine alırsın. sürterek erittiginde o muhteşem kokuyu alırsın . sürereken o kadifemsi hissiyatı yaşarsın silerken o ilk takılmanın arkasından gelen o kayganlıgı asla unutamazsın. :super:

biraz özendirdim mi ne :komik::komik::komik:

kızma ama aga espiri yapıyorum.:yazik:

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
oo daha nee süper. . cleaner çift yönlü bir ürün hem temizle hem parlat . makinayla yap çizik kapat. bende 3 kutu vardı ilki yeni bitti .:) çokta bereketli;)

sende waxlardan istiorsun biliyorum lakin gerçekten prof bir uygulamada o ince ayrıntıları yakalayabilirsin. iki parmagının arasında şöyle sıkıp iki çevirip kokladıgında sana hiç birşey ifade etmiyorsa o paralar boşa heba.

ama bunu clenerla yapma donar hemen pul pul dökülür.:of::komik::komik::komik:

kismet bakalım birgün elbet sende iki avucunun içine alırsın. sürterek erittiginde o muhteşem kokuyu alırsın . sürereken o kadifemsi hissiyatı yaşarsın silerken o ilk takılmanın arkasından gelen o kayganlıgı asla unutamazsın. :super:

biraz özendirdim mi ne :komik::komik::komik:

kızma ama aga espiri yapıyorum.:yazik:
yok hocam neden kızayım :) açıkçası kıwami bana daha yakın. titanium daha iyi bir ürün olabilir. Ancak o miktarlara çıkmak istemiyorm :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
biliyorum başkan. incelemen için teşekkürler. hatta 3D eraser ile gitmeyen camdaki kalıntılar için testte kullandığın soft 99 ürününü de alıcam bende ;)
Fiyatida düşmüş glass refreshin hiç kaçırmayın derim her ceyizde olmali bence 3d eraser ,fse vb ile boşa ugrasmisiz bunca zaman :of:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
yok hocam neden kızayım :) açıkçası kıwami bana daha yakın. titanium daha iyi bir ürün olabilir. Ancak o miktarlara çıkmak istemiyorm :)
ben olsam kiwami almazdım. çok basmakalıp. seni ben daha bir araştırmacı girişken yapıda görüyorum.

bu arada iyi gaz verrim .:komik::komik:

ama yok gerçekten almazdım.:fisilti:

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ben olsam kiwami almazdım. çok basmakalıp. seni ben daha bir araştırmacı girişken yapıda görüyorum.

bu arada iyi gaz verrim .:komik::komik:

ama yok gerçekten almazdım.:fisilti:
hocam piyasadaki ürünler belli. çok araştırılacak bişi vae mı ki :) hani bütçe 150 tl ye kadar ise soft 99 , 150 tl üzeri ise af ve zymöl ürünleri katı wax olarak beğeilen ürünler forumda . Gözden kaçırdığım bişi mi oldu acaba :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Kiwaminin Titaniumdan pek kalır yanı yok, test konusu mevcut forumda..
O konu yüzünden masrafa girdim yine :). Ancak test ortadayken 6 kat daha fazla para vermek manasız olurdu. Marka takıntısına gerek yok.

Son düzenleme:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
hocam piyasadaki ürünler belli. çok araştırılacak bişi vae mı ki :) hani bütçe 150 tl ye kadar ise soft 99 , 150 tl üzeri ise af ve zymöl ürünleri katı wax olarak beğeilen ürünler forumda . Gözden kaçırdığım bişi mi oldu acaba :)

uzun süre kullanmak bir yana ; sen yok diyorsan yoktur.
şöyle ; 10 uygulama olmuş koruma yapacaksın dolaba bakıyorsun hala sana sırıtan emektar kiwami :komik::komik::komik: yine aynı koku yine aynı kapak yine aynı parlaklık. :yazik: forumlara bakıyorsun bu kiwami için yılların parlaklık - dayanım tesleri tarihleri eski :of: artık onları görmekten sıkılmışsın ama yine dolapta o var . :komik::komik::komik: reklam filmi gibi oldu ama :komik::komik:

kaçırdıgın birşey varmı yok mu kim bilebilir ki !!!

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
O konu yüzünden masrafa girdim yine :). Ancak test ortadayken 6 kat daha fazla para vermek manasız olurdu. Marka takıntısına gerek yok.
Performansi da 6 kat iyi olsa keşke.. Hayırlı olsun , kiwami iyidir.:)

cam için olduğunu belirtin bence hocam. kaportada saydıklarınızdan daha başarılı bir ürün yok.
Ürün isminde geçtiği için özellikle belirtmemistim evet Camda bundan iyisini denememistim. Kaporta da kireç ürünleri kullanmadım o konuda bişey diyemiyorum.:)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Pro uygulamıştı 5 $ çinli de 6 ay dayanıyordu degil mi :hava: hatta soft99 en iyi ürünü fusso yu sallamıştı.;) zymöl başka bir kulvar başka bir disiplin . markayla parayla alkası yok.:sicak:

bunlarda seçenek :
https://www.kimyasaladamlar.com/Smooth-Egg-Hydro-Flash230ml,PR-80.html
https://www.kimyasaladamlar.com/Smooth-Egg-Platinum-Liquid230ml,PR-74.html
https://www.kimyasaladamlar.com/Pri...ama-su-iticiligi-ve-bugu-onleyici-,PR-55.html
https://www.kimyasaladamlar.com/TRIZ-100ml,PR-36.html

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hocam desteğiniz için teşekkür ederim. ben katı wax eklemek istiyorum aslında çeyize :)
Sizin attığınız linklerin ürün açıklama kısmına bakınca yalnız baya şaşırdım. kimyasaladamlar açıklama olayını halletmiş artık...

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İlki de ikincisi de işibi görür. Bende ilki var yeniden alacak olsaydım bu fiyatlardan 2.yi tercih ederdim. Uygulama yaptığında konu aç görelim abicim diğer ürün için konu açılıp incelenmişti.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Son ürün yağmur kaydırıcı. Açıklaması yanlış girilmiş. Kaliteli üründür 2 senedir kullanıyorum. Özellikle camlarda silecek izi olmasını önlüyor. Kışın buzlanmayı önleme konusunda da katkısı var. Ayrıca buzlandığı durumlarda da camı gönül rahatlığıya kazıyorum. Henüz çizik oluşmadı.

İlk ikisi ise temizleyici ürünler. 1. ürün içeriğinde ince orta kalın olmak üzere 3 farklı aşındırıcı ürün var. İkinci üründe ise iki tane var. Forumda yine @Pro nun konusuna atıf yapacağım. Temizlik gücü daha güzel duruyor. Hazır indirimdeyken aldım bir tane.

İkinci ürüne benzer bir ürün daha var. Bunu daha önceden almıştım. İşini gayet güzel yapıyor. Ürün şu;

Glaco Glass Compound Roll On | Cleaner / Oil Film Remover | Glass Care | Car Care Products | SOFT99 corporation