Ralliart Lancer Uygulama Paylaşımları

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Hayırlı olsun, aero eco biraz daha ömürsüz diye yorum yapılmıştı genelde :) ilerleyen süreçtede yorumları eksik etmeyin
Vallaha bende merak ediyorum en son 2008 de kullanmıştım 3 yıl gitmişti galiba net hatırlamıyorum.Bu aracın üstünde gelmişti.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Bugun araca bir şey katmadım.Sonax Xtreme Protect Shine Hybrid NPT uygulamıştır yaklaşık 1.5 hafta önce araç 2 kere fırtınalı yağmur gördü Trafik filmi görmedi.Sonuc bu videodan izleyebilirsiniz

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Bugun araca bir şey katmadım.Sonax Xtreme Protect Shine Hybrid NPT uygulamıştır yaklaşık 1.5 hafta önce araç 2 kere fırtınalı yağmur gördü Trafik filmi görmedi.Sonuc bu videodan izleyebilirsiniz

Parlaklık ve su iticilik çok guzel elinize sağlık. Ben sonax npt ile bı soru sorcaktim tr de satışı olan ile aynı mıdır aynıysa uygulama başına tüketim miktarını merak ettim 210 ml olarak Trendyol da gözüküyor ama

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Parlaklık ve su iticilik çok guzel elinize sağlık. Ben sonax npt ile bı soru sorcaktim tr de satışı olan ile aynı mıdır aynıysa uygulama başına tüketim miktarını merak ettim 210 ml olarak Trendyol da gözüküyor ama

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynısı benim arkadaşım yazın yurtdışından setini getirmişti şampuan vs bezi vardı aynisi Türkiye'dekilerle

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Sonax Xtreme Protect Shine Hybrid NPT bu ürünün uygulaması nasıl oluyor sprey gibi galiba ama ilk defa gördüm. kendiniz uyguladıysanız açıklar mısınız?

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Sonax Xtreme Protect Shine Hybrid NPT bu ürünün uygulaması nasıl oluyor sprey gibi galiba ama ilk defa gördüm. kendiniz uyguladıysanız açıklar mısınız?
Aslında bildiğimiz cila gibi spreyi cila pedine sıkıp yuvarlak hareketlerle uyguladıktan sonra 3 dk bekleyip siliyoruz.

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
kolay ve etkili dayanımını söyle bir ay ikinci ay diye de bekliyoruz :D
2014 te sonaxta uygulamışlardı bu ürünü kaskom ak sigorta olduğu için indirimli fiyat gelmişti yaklaşık 9-10 ay gitmişti hidrofobikligi çok şaşırmıştım.Ondan arkadaşımdan istedim görecez bakalım 2 haftalık performansı çok iyiydi

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Evet bugun kötü niyetli komşularımızın gazabına uğradım aracın arka cam camını kırıp yere atmışlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet bugun kötü niyetli komşularımızın gazabına uğradım aracın arka cam camını kırıp yere atmışlar

Geçmiş olsun:aglaa:İstanbul da ikamet ediyorsanız bunlar normal benim arabanın da başına gelmeyen kalmamıştı en son megane a havalı tabanca ile ateş ettiler kapılarda göçük var Allah tan delinmedi
İyi ki mercedes i sattık dedim bu olaydan sonra yoksa kalbim kaldırmazdı

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Geçmiş olsun:aglaa:İstanbul da ikamet ediyorsanız bunlar normal benim arabanın da başına gelmeyen kalmamıştı en son megane a havalı tabanca ile ateş ettiler kapılarda göçük var Allah tan delinmedi
İyi ki mercedes i sattık dedim bu olaydan sonra yoksa kalbim kaldırmazdı
Teşekkür ederim bir kavga gürültü patlattım.İsin kötü tarafı apartman garajı, yapan komşudan parasını almaya gideceğim birazdan.Allahtan kameranın altına koymuştum arabayi

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Mala zarar vermeden şikayetçi olabilirsiniz şahıs ve görüntü kaydı varsa. Para ile uzlaşma oda sizin kararınız tabi.
Sipariş ettim farı aldım iyilik bizde kalsın.Alkolluydum kusura bakma dedi.Karcherin sesinden rahatsız olmuş hıncını arabadan çıkarmış

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sipariş ettim farı aldım iyilik bizde kalsın.Alkolluydum kusura bakma dedi.Karcherin sesinden rahatsız olmuş hıncını arabadan çıkarmış

Seni biraz öfkelendirmek gibi olmasın ama şikayetçi ol. Sonuçta arabanın orjinalliği gitti ve alkol içicekse adam gibi içmesi gerekiyor.