Ralliart Lancer Uygulama Paylaşımları

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Ee her alkollü olduğu zaman bunu yaparsa işiniz var.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Seni biraz öfkelendirmek gibi olmasın ama şikayetçi ol. Sonuçta arabanın orjinalliği gitti ve alkol içicekse adam gibi içmesi gerekiyor.
Çok haklısın sokağa çıkma yasağı bitsin gitmeyi düşünüyorum.Aracin her yeri orjinaldi şimdi far degisenli olucak

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Çok haklısın sokağa çıkma yasağı bitsin gitmeyi düşünüyorum.Aracin her yeri orjinaldi şimdi far degisenli olucak

Katılıyorum sana her türlü savunman gerekiyor kendini. Bizim arabada da şükür değişen yok gözüm gibi bakıyorum.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Geçmiş olsun, fakat uygun bir durum değil bahanesi. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Geçmiş olsun. Şu dediğin defalarca başıma geldi şehir değiştirdim şimdilik gelen giden yok bakalım.

Benim arabaya forkliftmi kaldı girmedik. Damacanayla su getiren eleman bagaja damacananın ağzınımı geçirmedi. Ekmek taşıyan bisikletli arkasındaki demir taşımalığı stoba vurup kırmadı. Kaputun üstünde halay mı çekmediler:halay: vay babam vay.

Artık hocalara gidecek oldum yıldığımdan arabayı okutmaya:D. Kapıda 30tane araba vardı tek benimkine oluyordu. Kamera kayıtlarını emniyete verdim ifade verdim. Sürekli mesaj geliyor şikayetiniz üzerinde çalışılıyor diye. 3 ay sonra mektup geldi savcı takipsizlik vermiş. Nasibimizde olanı yaşıyoruz. Birazda böyle baktım ben hayata

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Katılıyorum sana her türlü savunman gerekiyor kendini. Bizim arabada da şükür değişen yok gözüm gibi bakıyorum.
Farlardan bir şey olmaz zaten orjinal bayiiden sipariş ettim.Aman hocam etrafınızdakilere dikkat

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Geçmiş olsun. Şu dediğin defalarca başıma geldi şehir değiştirdim şimdilik gelen giden yok bakalım.

Benim arabaya forkliftmi kaldı girmedik. Damacanayla su getiren eleman bagaja damacananın ağzınımı geçirmedi. Ekmek taşıyan bisikletli arkasındaki demir taşımalığı stoba vurup kırmadı. Kaputun üstünde halay mı çekmediler:halay: vay babam vay.

Artık hocalara gidecek oldum yıldığımdan arabayı okutmaya:D. Kapıda 30tane araba vardı tek benimkine oluyordu. Kamera kayıtlarını emniyete verdim ifade verdim. Sürekli mesaj geliyor şikayetiniz üzerinde çalışılıyor diye. 3 ay sonra mektup geldi savcı takipsizlik vermiş. Nasibimizde olanı yaşıyoruz. Birazda böyle baktım ben hayata
Hocam Allah beterinden korusun sizde neler yasamissiniz hangi şehir acaba

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Geçmiş olsun, fakat uygun bir durum değil bahanesi. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok
Aynen öyle su yasak geçsin karakola şikayete gitmeyi düşünüyorum.Ya işte detailingle ugrasinca milletin gözüne batiyor.Gicik kapan arabaya zarar veriyor.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

iki güne kapsamlı bir uygulama paylaşacaktım, şimdi bunları duydum paylaşmasam mı diyorum. Paylaşım yaptığım zamanlarda hep arabanın başına bir şey geliyor. Geliyor beni buluyor.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@toygar68, geçmiş olsun, bu adama ne denir şimdi. Farı kırmak nedir ya. Rahatsız olduysa gelsin insan gibi söylesin. Ayrıca rahaysız olacak ne var, hilti çalıştırmıyorsunuz ya.

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Bende Aksaraylıyım her yıl giderim arabayı çıkarmaya korkuyorum.Babamda Subaru Levorg vardı.Karpuzcu yokuş aşağı arabayı kontrol edememiş arka farı kırdı ilk gün 3 gün sonra çocuklar bahçede arka sağ kapıyı boydan boya çizmişler.Anadoluda araçlara önem verilmiyor onu anladım

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
@toygar68, geçmiş olsun, bu adama ne denir şimdi. Farı kırmak nedir ya. Rahatsız olduysa gelsin insan gibi söylesin. Ayrıca rahaysız olacak ne var, hilti çalıştırmıyorsunuz ya.
Hocam işte bunu anlamıyorum gelsin insan gibi söylese bizde insanız ona göre ön tarafta yıkarım arabayı farın arasına tornavida sokup kanirtip kırmış.İnadina bugünde yıkadım.

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
iki güne kapsamlı bir uygulama paylaşacaktım, şimdi bunları duydum paylaşmasam mı diyorum. Paylaşım yaptığım zamanlarda hep arabanın başına bir şey geliyor. Geliyor beni buluyor.
Allah korusun dikkat vallaha

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hocam işte bunu anlamıyorum gelsin insan gibi söylese bizde insanız ona göre ön tarafta yıkarım arabayı farın arasına tornavida sokup kanirtip kırmış.İnadina bugünde yıkadım.

Hocam siz iyi sabırlı bir adammışsınız, Allah korusun büyük konuşmayı sevmem ama ben o tornavidayla o adamın bir yerini kanırtırdım.
Gıcığına hergün araba yıkayacan Valla

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Hocam siz iyi sabırlı bir adammışsınız, Allah korusun büyük konuşmayı sevmem ama ben o tornavidayla o adamın bir yerini kanırtırdım.
Gıcığına hergün araba yıkayacan Valla
O utanç ona yeter hocam tüm binayı topladım kamera odasına götürdüm böyle bir olay var daire 1 den diye.Herkes şaşırdı.Artik hergun detailing yapıyoruz İstanbul'da olan varsa buyursun