Respect3578 Uygulama Paylaşımları

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Merhabalar forumdan bir arkadaşım benden videolu uygulama istemişti bugün detaylı temizlik yaptığım bir araç vardı. Onun farlarını da parlatma imkanı buldum. Hızlandırılmış şekilde videosunu bırakıyorum. Eğer yorgunluğu atarsam diğer detaylı temizligide aticam iyi seyirler. Beğenip like atarsanız mutlu olurum. Takip ederseniz daha mutlu olurum.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinize sağlık tam da aradığım şeyi buldum :) umarım benim uygulama da sizinki gibi olmasa da biraz iyi olur.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Elinize sağlık, zorlu silikon kalıntısına karşı mükemmel bir sonuç cıkmış ortaya. Hatta sıfır Transporter'larin tavani dahi bu kadar parlamıyordur eminim

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Canım çok sıkkın :mad:
Fatura mevcut garanti kapsamında mı?
Yarın müsait zamanda servise götüreceğim.
Bir uygulama yaptım paylaşmak bile canım istemiyor.
Daha sağlam bir makinayı geçmenin zamanı mı? geldi.
Nasıl oldu derseniz hep kendim derim Polisaj sabır işe diye ama oruç bir yandan ve dün gece işteydim uyumadan polisaj işlemine giriştim. Bunlar yan etkenlerdi. Tabi diğer etkenler ufs hybrid aldım bir adet denemek için denedim. eskisi gibi daha dayanıksız flexible (destek tabansız) olandan almıştım. Tüy boyu neredeyse yok tek pasta yapmakla hemen doluyor. Sürekli yıkama kovasında yıkadım. Düzgün işlem yapmak için. Girinti çıkıntılarda bize esneklik tanımıyor ve pasta izlerini yoğun şekilde bırakıyor. Bunlar gözlemlerim. Can sıkıntısından uygulamamı tek bir foto ile bırakıcam.
Makinayla KC M3 pasta yaparken tabanı kaldırdım ve hızlı olduğundan dolayı koptu bu şekilde. Allahtan ne araca nede bana zarar verdi.
Makina kopunca M3 de çoğu yarım kaldı ve işlemi sonlardırmak zorunda kaldım.

Yapılan işlemler.
Detaylı ön yıkama Ceviz ve B33
Demirtozu
Kill
Maskeleme
3D Hdcut Pasta ufs Hybrid keçe, Kc Cut ped kırmızı
Kc M3 finish, Kc Mor ped ile

Bir 50------------50 bırakayım da bari neşemiz yerine gelsin......

Çok geçmiş olsun. Sana ve araca zarar vermemesi çok büyük şans olmuş. :nazar:

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Elinize sağlık tam da aradığım şeyi buldum :) umarım benim uygulama da sizinki gibi olmasa da biraz iyi olur.
Olur ya neden olmasın sadece biraz dikkat ve özveri lazım. Sakin kalarak sonuna kadar gidebilirsin. Falçata ile silikonu sıyıracaksan iki yerinden de tutki sağa sola deymesin verniğe zarar vermesin.

Eline sağlık abi, çok muhteşem bir sonuç olmuş. :alkis:
Çok sağol sefa.

Elinize sağlık, zorlu silikon kalıntısına karşı mükemmel bir sonuç cıkmış ortaya. Hatta sıfır Transporter'larin tavani dahi bu kadar parlamıyordur eminim
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İş bittikten sonra tavanı komple 3D Final touch ile sildim bu şekilde parlayınca bende şaşırdım.

Çok geçmiş olsun. Sana ve araca zarar vermemesi çok büyük şans olmuş. :nazar:
Evet çok teşekkür ederim. Geçti gitti çok şükür.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Merhabalar arkadaşlar Detaylı İç Temizlikte Honda aracımız var.
Yapılan işlemler siperlikler, el tutamaçları, direlerdeki plastik aksamlar, ön konsol ve tüm plastik aksamlar Auto Glym Multiwash TFR 1:10 sulandırılmış olarak fırça ve sihirli süngerle temizlendi. Üstüne Auto Brite Pink Sheen.
Kapı döşemeleri, Taban halısı, koltuklar Valet Pro Carpet sıkıldı fırçalandı ve vakumla çekildi. Carpet 2lt Vetaya 60 ml
Tavan da carpet kullandım ama bezi hafif nemlendirerek sildim. Çok sulandırmadım tavanı.
Paspaslarada orta sınıf parlatıcı sürdüm.
Yaklaşık olarak 5 Saat sürdü

Kirli Resimler.

:cicek::cicek::cicek: Temizlerimiz :cicek::cicek::cicek:

Tavanın öncesini çekmeyi unutmuşum. :saskin::saskin::saskin::saskin:

Son olarak normal dış yıkama yapıldı. Koruma vs. olmadığından.
Bol resim anlatım az oldu kusura bakmayın sıktıysam sizi affola. Ramazanda hem fotoğraflama ve yapılan tüm işlemler bazen unutuluyor.
Okuyup resimlere baktığınız için teşekkür ederim. Sağlıklı kalın.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Koray abi sen iyice profluğa dökmeye başladın.:komik: Emeklerine sağlık yine çok güzel bir uygulama olmuş, AG multiyi siz çok kullanıyorsunuz iyi olduğu için mi? Yoksa eliniz de olduğu için mi ?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık hızlı bir işlem olmuş 5 saat güzel bir skor. Bir içini süpüreyim tozunu alayım demeye 2 saat gidiyor. Paspaslara detaylı girmeden helal:alkis:

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Koray abi sen iyice profluğa dökmeye başladın.:komik: Emeklerine sağlık yine çok güzel bir uygulama olmuş, AG multiyi siz çok kullanıyorsunuz iyi olduğu için mi? Yoksa eliniz de olduğu için mi ?
Multiwash TFR yi ben çok seviyorum her türlü seyreltme oranıyla çalışıyor ve çok bereketli ürün. Estağfurullah elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu yapılan araçlar genelde iş arkadaşlarımın arabaları. Teşekkür ederim. Elbet bir gün kendi yerimiz olursa daha iyi işler de meydana çıkar.

Ellerine sağlık hızlı bir işlem olmuş 5 saat güzel bir skor. Bir içini süpüreyim tozunu alayım demeye 2 saat gidiyor. Paspaslara detaylı girmeden helal:alkis:
Evet sonunda pert olmuştum oruçta bir yandan. Kimseden yardım almadan dış yıkamasıda dahil herseyi bana ait :D Paspaslar ve dış yıkamada B33 iyi iş görüyor. çok sevdim flowey tr de de bir 5 litre patlattık bakalım :D

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Elinize sağlık,sahibide güle güle kullansın :)
Teşekkürler. Can bey.

Ellerinize sağlık, bayram temizliği :)
Teşekkürler. Berkay bey.

@Respect3578 abi eline sağlık, gayet kısa sürede son derece güzel sonuçlar çıkmış ortaya hele ki ramazan vakti. Helal olsun...
Sonunda bende pert olmuşum farkında değilim oruç gerçekten etkiledi. Elim sanki hızlanmış

Çok sağolun İdris bey

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bugünde boş geçmedik iyi işler yapınca ününüz hızla yayılıyor çevrenizde haberiniz olsun :D
gene iş arkadaşlarımın dan bir tanesinin Hyundai aracına koltuk temizliği yaptım. 2 Saat sürdü temizleme işlemi.
2 litre Veta içerisine 50 ml Vp Carpet + 50 ml kadar Multiwash TFR çünkü koltuklar çok kirli.
1 Adet sprey içerisinde önceden hazırlanmış 1:10 VP Carpet
1 Adet 750 ml sprey içerisinde önceden hazırlanmış 50 ml Amway LOC + 450 ml su
Vakumlu çekme Arnica hydra Plus

Ekstra sprey şişeler içerisindeki karışımlar daha inatçı kirlere kullanıldı el ile fırçalama gerektiği yerlerde.
Yapılan işlem ürün sıkılıp, fırçalama ardından vakum ile çekme
İşlemlerin hepsi arkadaşımın evinin önünde yapıldı. Elektriği ondan çektik.

Önce kirliler.

:mutlu::mutlu::mutlu::mutlu::mutlu::mutlu: Hazırlasanız Temizleri veriyorum :mutlu::mutlu::mutlu::mutlu::mutlu::mutlu:

Kuruması için Kapılar açık kaldı Mardin de hava sıcak olduğu için zaten kısa sürede kuruyor.

Zaman ayırıp okuduğunuz için, resimlere baktığınız için ve beğendiğiniz için teşekkür ederim.

Birde bonus olarak yapılan işlemden kısa bir video.

az sonra ayrı işle görüşmek dileğiyle.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık Koray abi, iş yerinde Detaycı diye lakap takılma abi. :komik: Bu bej koltukların temizlendiğini görmek mutlu etti. :)

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Beni takip eden arkadaşlarım forumdaşlarım kardeşlerim biliyor KL PRO nun tablası kırılmıştı. Servis den yenisini istedik bugün geldi.
Gelen tablanın ücreti 70 TL. Garanti kapsamında değildi.
Aynı ürün geldi hiç bir farkı yoktu.

KL PRO nun üstünden cıkardığım elemanın parçası. BOru anahtarı ile yanlarından tutturup alyanı ile ortadan söktüm yoksa dönüyordu.

Birazda detaylı temizlik yaptık WD40 ile yağlarından kirinden arındık.

Ve sonunda eski halina kavuştu ben mutlu o mutlu hayat şuan çok güzel.
Ama bir sorunumuz olabilir Kl Pro kullananlarda bir kontrol ederse tablanın takılı olduğu aksam hafif yukarı aşağı esneme yapıyor sizde de öylemi kontrol ederseniz sevirim.

Benden bugünlük bu kadar :D