Merhaba bugün havanın iyi olması sebebiyle ne zamandır aracıma hasret kaldıgım iç dış uygulamalarımı paylaşıcam
Araçta sadece yüzeysel toz vardı sadece basınclı su geçip waxın tozu ıtmesınden ıstıfade aracı 3 kez basınclı su ile yıkadım üzerine önceden evde hazırladıgım 1-100 kock protector waxı arac uzerıne attım ardından basınclı su geçtim. Jantlara koch demir tozu sıkıp fırça ile akıttım tüm demir tozunu.
Aracı würth güderi bez ile kuruladım kurulama performansından cok memnunum hiç çizmiyor diyebilirim. Ardından tüm dış plastik aksamlara koch chemie nano magic plast uyguladım simsiyah mat bir koruma tabakası elde ettim. Üzerinden kuru araca favori koruma ürünüm sonax bsd geçtim. Lastiklere af glos lastik parlatıcı cok güzel mat bir siyahlık kattı. Jantlarada bsd geçtim kuraladıktan sonra.
gelelim iç mekana aracı komple süpürüp paspasları zaten temizdi ellemedim cg fırça seti af verso ile direksiyon temizliği yaptım ardından üzerine tüm iç mekanı af spritz geçtim. Camları içten ipa ile sildim koltukları 10-1 verso ile hafif nemli bez ile geçtim üzerine sade suyla tekrar geçtim koltukları soft99 cloth barrier ile korumaya aldım kuruduktan sonra. İç ayaklıklara gyeon preserve fitiller dahil preserve uyguladım. Olup olası 3-5 parça derilere gtecnik L1 deri koruyucu uyguladım böylece aracı tümüylen korumaya aldım gelsin finaller yaklasık 6 saat ugrastım deydimi evet .
Okudugunuz için teşekkür ederim .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi