Seat leon sport coupe uygulamalarım

wolki

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Okan ellerine sağlık.Bende 1 lt almıştım.Uygulaman'da gördüğüm kadarıyla ürün gereken wax'lığını kanıtlamış Aracın Maşallah parlamış.Güzel günlerde kirlet :)

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
onurçiko' Alıntı:
Okan eline sağlık, çok güzel olmuş. Beyaz nasıl parlar bazı arkadaşlara ders niteliğinde olmuş:)

Eyvallah onur abi aynen parlaklık güzel oldu :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Volkan Sarıoğlu' Alıntı:
Okan ellerine sağlık.Bende 1 lt almıştım.Uygulaman'da gördüğüm kadarıyla ürün gereken wax'lığını kanıtlamış Aracın Maşallah parlamış.Güzel günlerde kirlet :)

Teşekkürler aynen waxlığını kanıtlayan bi ürün parlaklığı hoş :))

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Motors' Alıntı:
Uygulama çok iyi ya.. Bu arada kedi olayı tebessüm ettirmedi değil :)

Teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Merhaba bugün havanın iyi olması sebebiyle ne zamandır aracıma hasret kaldıgım iç dış uygulamalarımı paylaşıcam
Araçta sadece yüzeysel toz vardı sadece basınclı su geçip waxın tozu ıtmesınden ıstıfade aracı 3 kez basınclı su ile yıkadım üzerine önceden evde hazırladıgım 1-100 kock protector waxı arac uzerıne attım ardından basınclı su geçtim. Jantlara koch demir tozu sıkıp fırça ile akıttım tüm demir tozunu.
Aracı würth güderi bez ile kuruladım kurulama performansından cok memnunum hiç çizmiyor diyebilirim. Ardından tüm dış plastik aksamlara koch chemie nano magic plast uyguladım simsiyah mat bir koruma tabakası elde ettim. Üzerinden kuru araca favori koruma ürünüm sonax bsd geçtim. Lastiklere af glos lastik parlatıcı cok güzel mat bir siyahlık kattı. Jantlarada bsd geçtim kuraladıktan sonra.
gelelim iç mekana aracı komple süpürüp paspasları zaten temizdi ellemedim cg fırça seti af verso ile direksiyon temizliği yaptım ardından üzerine tüm iç mekanı af spritz geçtim. Camları içten ipa ile sildim koltukları 10-1 verso ile hafif nemli bez ile geçtim üzerine sade suyla tekrar geçtim koltukları soft99 cloth barrier ile korumaya aldım kuruduktan sonra. İç ayaklıklara gyeon preserve fitiller dahil preserve uyguladım. Olup olası 3-5 parça derilere gtecnik L1 deri koruyucu uyguladım böylece aracı tümüylen korumaya aldım gelsin finaller yaklasık 6 saat ugrastım deydimi evet .

Okudugunuz için teşekkür ederim .

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Baya uğraşmışsın, eline sağlık. Koltuk korumanın etkisini merak ediyorum. Testini yapabilirmisin

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Baya uğraşmışsın, eline sağlık. Koltuk korumanın etkisini merak ediyorum. Testini yapabilirmisin

Ürün bana biraz bereketsiz gibi geldi testini yakın zamanda buradan sizinle paylaşırım yada ben bol sıktım azaldı 3 ayda bir yenilemenin etkisi iyi oldugunu söylüyor firma deneyip görücez

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Elinize sağlık nano magic plase gerçekten çok güzel sonuç veriyor dış plastikte. Bende severek kullanıyorum

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Eraycan' Alıntı:
Elinize sağlık nano magic plase gerçekten çok güzel sonuç veriyor dış plastikte. Bende severek kullanıyorum

Teşekkürler aynen güzel ürünmüş ilk kez kullandım

Detail Guy' Alıntı:
Eline sağlık hocam güzel uygulama olmuş

Teşekkürler

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Eline sağlık. Güzel bir bakım ve koruma günü olmuş.

Geyon Preserve hakkında bir kaç yorum alabilir miyim?

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
_CaN_' Alıntı:

Can öncelikle teşekkürler.
Koch chemie gelmeden önce aracın dışınada uygulamıştım toz tutma gibi bir durumla karşılaşmadım hoş bir kokusu var fitillerde güzel bir yumuşatma katmakta kapı eşiği pedal bagaj eşiği gibi yerlere kullanıyorum fazla parlak bir görüntü vermiyor ancak ben mat sevdiğimden bir kaç dakika plastiğe işledikten sonra siliyorum tavsiye ederim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Okan48' Alıntı:
_CaN_' Alıntı:

Can öncelikle teşekkürler.
Koch chemie gelmeden önce aracın dışınada uygulamıştım toz tutma gibi bir durumla karşılaşmadım hoş bir kokusu var fitillerde güzel bir yumuşatma katmakta kapı eşiği pedal bagaj eşiği gibi yerlere kullanıyorum fazla parlak bir görüntü vermiyor ancak ben mat sevdiğimden bir kaç dakika plastiğe işledikten sonra siliyorum tavsiye ederim.

Peki dayanımı nasıl ürünün ?