Seat leon sport coupe uygulamalarım

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
ultimasalida' Alıntı:
Eline sağlık güzel uygulama olmuş
Motoru yıkarken herhangi bir koruma onlemi aldınmı? Suyu motora verirken tazyikli su mu kullandın ne mesafeden tuttun biter bitmez çalıştırıp kurumaya mı bıraktın bunları öğrenmek isterim senden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akünün sağ aşağı çaprazına dogru kalan parça araç beyni oldugundan oraya hıc su tutmadım sadece sildim verso ile sonrada oraya naylon geçirdim soketi etkilenmesin diye o tarafa hiç su tutmadım evet tazyikli su kullandım fakat uzaktan tutarak pulvarize suyun kiri itmesini sağlarak motora tazyikli suyun zarar vermemesi için uzaktan tuttum. İş bitiminde hava tutup calıştırdım özellikle leonların ateşleme bobini açıkta oldugundan oraya fazla tuttum .

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş, motor hayata dönmüş.Boya yüzeyide gayet başarılı olmuş.Dayanımı kuvvetli bir wax seçmeniz mevsim itibariyle iyi olmuş ama parlaklık olarak zayıf kalmış bence üzerine parlaklığı yüksek qd yada quick wax lar ile desteklemelisiniz.

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
@Okan48 kardeşim ellerine sağlık. Çok güzel uygulama yapmışsın.
Kedi konusunda ayrıca tebrikler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
onurçiko' Alıntı:
Elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş, motor hayata dönmüş.Boya yüzeyide gayet başarılı olmuş.Dayanımı kuvvetli bir wax seçmeniz mevsim itibariyle iyi olmuş ama parlaklık olarak zayıf kalmış bence üzerine parlaklığı yüksek qd yada quick wax lar ile desteklemelisiniz.

Teşekkürler , kış mevsimi olduğundan bu waxı tercih ettim dediğiniz üzre parlaklık zayıf haliyle araç beyaz olunca , önerebileceğiniz bir kaç ürün var ise deneyebilirim

MuratYARDIM' Alıntı:
@Okan48 kardeşim ellerine sağlık. Çok güzel uygulama yapmışsın.
Kedi konusunda ayrıca tebrikler.

Teşekkürler olması gerekeni yaptık :))

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Okan48 Zymöl deep gloss detailer, koch chemie Qs, AF finale, Menzerna andless shine, Soft fukupiko, Gyeon Cure olabilir bence.

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
onurçiko' Alıntı:
@Okan48 Zymöl deep gloss detailer, koch chemie Qs, AF finale, Menzerna andless shine, Soft fukupiko, Gyeon Cure olabilir bence.

Finale alıp deneyeyim teşekkürler

bsurel

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerinize sağlık motor da boya da tertemiz olmuş

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Okan48' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:

Satılık bölünmüş ürünler başlığında ortak bir alım olmak üzere. Eğer herhangi bir ürün almadıysan bir bakmanı öneririm.

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
_CaN_' Alıntı:
Okan48' Alıntı:

Satılık bölünmüş ürünler başlığında ortak bir alım olmak üzere. Eğer herhangi bir ürün almadıysan bir bakmanı öneririm.

İş yoğunluğu nedeniyle biraz geç gördüm sanırsam :))

bsurel' Alıntı:
Ellerinize sağlık motor da boya da tertemiz olmuş

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler :))

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Merhaba uzun zamandır yagmurdu camurdu kardı derken bugün havanın güzel olması sebebiyle arabayla bi 4 saat vakit geçirdim koch chemie protector waxı deneme fırsatı buldum 1-100 oranında seyrelttim verdim kutsalı :)) arac kapalı garajda durdugundan son yıkamamdan sonra binmemiştim sadece yüzelsel ufak toz vardı benzinlik tayfa oldugumdan sadece tazyikli su geçip waxın kiri itmesinden yararlanarak henüz yüzeyi ıslak aracımda pompa vasıtasıyla bir şişeyi komple araca harcadım. Aracın plastik aksamlarında valet pro classic protectant dan baska bir koruma yok jantlarındada önceden kalma auto finesse mit rims vardı 3 ay kadar önce uygulandı koruması coktan bitmişti. Davlumbaz benzin depo kapagı jant silecek kapı araları kaput arası bagaj arası gibi yerlerede uyguladım. Parlaklıgı bir çok hızlı ciladan iyi ben cok begendim araç beyaz olmasına ragmen güzel bir parlaklık kattı su iticiliği güzel , ancak araç üzerinde soft99 12 monts ve bsd var korumasız araçta denemek gerekli tam bir yorum için ben favori ürünlerime ekledim her yıkamadan sonra atarım :)) jantlara koch chemie ph nötr demir tozu sökücü ve fırçayla giriştim . Ürünü kullanıp tekrar tazyikli su geçtim , içide kirli değildi af spritz geçtim tekerlerklere markasını bilmediğim arkadaştan bi şişe aldıgım parlatıcıdan sürdüm ilk basta hafif parlıyor 3-4 saat sonra matlasıyor kalıcılıgı ust sevıyede ısmını ogrenıp buradan baslasırım ve final fotorafları ben bu ürünü cok sevdim keşke 1 lt alsaydım :)))

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık heryer boncuk show

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Dragstar' Alıntı:
Ellerine saglık heryer boncuk show

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Sağol süleyman abi aynen :))

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@Okan48 ellerine sağlık. Bu tür ürünlerin avantajı aracın her yerine uygulanabiliyor olması. Böylece hemen hemen her yer bir sonraki yıkamaya kadar koruma altında :)

Okan48

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
_CaN_' Alıntı:
@Okan48 ellerine sağlık. Bu tür ürünlerin avantajı aracın her yerine uygulanabiliyor olması. Böylece hemen hemen her yer bir sonraki yıkamaya kadar koruma altında :)

Teşekkürler :)) kolay pratik hızlı sonuç detayda olmassa olmaz :))

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Okan eline sağlık, çok güzel olmuş. Beyaz nasıl parlar bazı arkadaşlara ders niteliğinde olmuş:)