Secho fx2 modifikasyonla ilgili sorun

ibanez130

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
şimdi bir algıyı degiştirmek gerek. bu nozullar sulama ilaçlama vb amaçlı üretilmiş ve bizim gibi bir mobil yani kısıtlı basınç /sıvı dengesiine sahip kullanımlara alakası yoktur.
Alta Foam 2000: 06 kawazar: 08 kullanıyor. nazulların sınıflandırılmasında renk kullanılmıştır. görselde gri 06 beyaz 08 olarak geçer. bu bilgiyle ürünlerin görsellerindende kullandıkları nazul ölçülerini belirleyebilirsiniz.

bahsettiginiz nazullar bu pompalarda kullanımı için daha yüksek açı aralagı sebebiyle daha yükek basınca ve ürüne ( sıvıya) ihtiyaç duyacaktır. daha düşük açılarda da köpürme işlemi gerçekleşmeyecek çok yetersiz kalacaktır.
tabi erişilmesi dahilinde denemeler yapılabilir. ama dedigim gibi veriler bu sonuçların alınabilecegini söylüyor.

bu vesileyle ellerinde kawazar olan arkadaşlarada gri nozul denemelerini öneribilirim. gözkırpma.

iyi detaylar
3-4 gündür belki 100 tane köpük pompası videosu okuyup öneri yazıları okudum ama hiç biri sizin projeniz kadar açıklayıcı ve başarılı değildi tebrik ederim sizi....sizin pompadan almaya karar verdim ama nozzle kısmında tıkandım kaldım önceki yıllarda paylaştığınız firma kapanmış an itibariyle nereden alınacak bilemiyorum. 1 2 firmada var buldum konuştum ama boyu çapı vs uyarmı bilemiyorum. bana kumpasla ölçü attılar sağolsunlar ama sizin pompada kullanıdğınızla uygunmudur bilemiyorum nozzle işi hallolursa pompayıda alacağım.....cevaplarınız çok kıymetli esirgemeyin bizden ....saygılar.

ibanez130

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
bana gelen ölçüler bunlar, kullanan ve bu ölçülerin doğruluğu ve uygunluğu konusunda yardım rica ediyorum.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
110/06 bu nozul secho için 110/6 ve 110/8 kullanılıyor genelede alıp deneyebilirsiniz bence 2sinden alın deneyin geri iadesini yaparsınız

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Maşallah, köpük çok iyi. Bu şişeden bende de var. Nozul ucu nereden almak gerekiyor? Başka modifiye yapmak lazım mıdır?
merhaba şu https://detailforum.com/konu/eges-garage-egenin-garaji.676/post-15490 mesjı inceleyebillirsiniz.
nazul biraz sıkıntılı bulmak. gerçi uzun zamandır araştırmadım. belki bi alan gören olmuştur. en son burada vardı. bi sorun.
08 : NOZUL UCU-LECHLER MEME ST 08
06 : NOZUL UCU-LECHLER MEME ST 06
10 lu fiyatları.

iyi detaylar.