Herkez e Merhaba iyi Haftasonular mi diyeyim bilemedim
zaten pandemi nedeniyle cogunluk evinde malesef neyse Arkadaslar insallah bugunler de gecer 
Bugun ku Test Konuklarimiz Meguiars Hybrid Ceramic detailer ve Shiny Garaga Ceramic Detailer her iki ürünunde kokusu güzel en cok ben Shiny garage yi sevdim Tam mevsimlik karpuz kokusu var
Ürün İçerikleri ve Bilgiler
Meguiars C.Detailer
768 Ml
240 Tl Fiyati
Şise si Basligi Cok Guzel
Shiny Garage C.Detailer
150 Ml
42 Tl Fiyati
Ufak Basmali Sprey Şisesi
Haydi Test e Basliyoruz
Öncesinde yikanmis,temizlenmis ve kurulanmis aracimizi iceriye aldik ve ilk olarak yüzeyin temizligi icin M700 kullandik aslinda gerek yoktu biz yine is saglam olsun diye uyguladik.
Uygulama icin Motor Kaputunu ikiye böldüm ve Basliyoruz ilk olarak shine Garage in ürününden basliyorum sprey seklinde ped e sikmasi cok kolay uygulama yapilan yerde çabuk kuruyor cabuk tepkimeye giriyor.
Sol Taraf kisma Meguiars in uygulamasina geciyoruz Ped le uygulamasi biraz zor Ped de durmuyor sivi neyse uyguladik kurumasi zaman aliyor yani beklemek gerekiyor veya biz bezle uzerinden gecmek gerekiyor.
Her iki ürünün uygulamasindan sonra bir kez daha bez e püskürtüp üzerinden gectim.
Uygulama sona ermistir.Gelelim Testlerimize
Güneş Gözlüklerini Hazirlayalim.
Parlaklik olarak her iki üründe birbirine esit pek bir fark göremedim.
Basincli Su Testi
Hafif Su Test i Boncuklanma
Kova ile su dökme testi
Bir testimizin daha sonuna geldik arkadaslar Yapilan uygulama testlerimi begeneceginizi umuyorum.
Gelelim kendi yorumlamama gerci cok da yorumlanacak birsey yok zaten hersey ortada
Muazzam bir fark var ortada Su iticilik konusunda Parlaklik olarak esitler.
Fiyat Konusuna gelirsek;
Meguiars 768 Ml 240 ₺
Shiny Garage 150 Ml 42 ₺ şöyle bir matematik yaparsak 150 Mlx5 = 750 Ml yani 42x5= 210 ₺
aralarinda 30 ₺ gibi bir fark var cok buyuk bir rakam degil diye düsünüyorum
Test Akildaki sorulari zaten fazlasiyla gidermistir diye düsunuyorum.
Bir sonraki Testimizde görüsmek üzere Mutlu ve huzurlu günlerde kalin.

Bugun ku Test Konuklarimiz Meguiars Hybrid Ceramic detailer ve Shiny Garaga Ceramic Detailer her iki ürünunde kokusu güzel en cok ben Shiny garage yi sevdim Tam mevsimlik karpuz kokusu var

Ürün İçerikleri ve Bilgiler
Meguiars C.Detailer
768 Ml
240 Tl Fiyati
Şise si Basligi Cok Guzel
Shiny Garage C.Detailer
150 Ml
42 Tl Fiyati
Ufak Basmali Sprey Şisesi
Haydi Test e Basliyoruz

Öncesinde yikanmis,temizlenmis ve kurulanmis aracimizi iceriye aldik ve ilk olarak yüzeyin temizligi icin M700 kullandik aslinda gerek yoktu biz yine is saglam olsun diye uyguladik.

Uygulama icin Motor Kaputunu ikiye böldüm ve Basliyoruz ilk olarak shine Garage in ürününden basliyorum sprey seklinde ped e sikmasi cok kolay uygulama yapilan yerde çabuk kuruyor cabuk tepkimeye giriyor.

Sol Taraf kisma Meguiars in uygulamasina geciyoruz Ped le uygulamasi biraz zor Ped de durmuyor sivi neyse uyguladik kurumasi zaman aliyor yani beklemek gerekiyor veya biz bezle uzerinden gecmek gerekiyor.

Her iki ürünün uygulamasindan sonra bir kez daha bez e püskürtüp üzerinden gectim.

Uygulama sona ermistir.Gelelim Testlerimize
Güneş Gözlüklerini Hazirlayalim.

Parlaklik olarak her iki üründe birbirine esit pek bir fark göremedim.
Basincli Su Testi
Hafif Su Test i Boncuklanma

Kova ile su dökme testi

Bir testimizin daha sonuna geldik arkadaslar Yapilan uygulama testlerimi begeneceginizi umuyorum.
Gelelim kendi yorumlamama gerci cok da yorumlanacak birsey yok zaten hersey ortada

Fiyat Konusuna gelirsek;
Meguiars 768 Ml 240 ₺
Shiny Garage 150 Ml 42 ₺ şöyle bir matematik yaparsak 150 Mlx5 = 750 Ml yani 42x5= 210 ₺
aralarinda 30 ₺ gibi bir fark var cok buyuk bir rakam degil diye düsünüyorum

Bir sonraki Testimizde görüsmek üzere Mutlu ve huzurlu günlerde kalin.