Şirket Spec Sümbül

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Atocan abi eline sağlık. Mat olması güzel olmuş orjinal görüntü açısından. Kalıcılığı nasıl oluyor? Ben de mat gri yapmayı düşünüyorum ben de de paslanma var gibi görünüyor

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bi süre daha paylaşım gelmese :banned: Ellerine sağlık abi:)
Sağolasın adminim ben ramazanda standby moduna geçiyorum maalesef akşama kadar güneşin altında hem iş hem araba kullanmak beni öldürüyor ramazandan sonra testlere başlayacam inş :)

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Atocan abi eline sağlık. Mat olması güzel olmuş orjinal görüntü açısından. Kalıcılığı nasıl oluyor? Ben de mat gri yapmayı düşünüyorum ben de de paslanma var gibi görünüyor
Teşekkür ederim mustafa ben ilk defa mat kullandım kaliperde ama şu saatten sonra parlak kullanmam o kadar net söylüyorum.
Mat boya tam orjinal noktayı koydu aşırı beğendim parlak olunca sonradan boyandığı çok belli oluyordu ama mat yapınca sonuç daha tatminkar oldu tavsiye ederim.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Atocan, bey elinize saglık. konu çok güzel ilerliyor. zevkle izliyorum. kolay gelsin.

iyi detaylar.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vay vay vay. Konuya uğramayalı neler olmuş sümbüle. Beyaz dile gelmiş, boncuk boncuk:nazar:

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Atocan, mübarek eline saglik ben gri renk istiyorum:fisilti:
Sağolasın kardeşim valla kesinlikle mat tercih et çok orjinal oluyor ben baya beğendim birde senin arabayada mat siyah olur aslında kaliperler jantın arasında belirgin durur diye düşünüyorum senin jantlarda gri ya