Şirket Spec Sümbül

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sümbül’ün kampanalar çok kötü durumdaydı el atayım dedim
Tel fırça
Bolca zımpara çeşitleri
Motip mat siyah ısıya dayanıklı boya
Kağıt bant

İlk hali bu şekilde

Zımparadan sonra balata spreyi ile temizleyip m600 ile sildim maskeledim

Dört kat olarak uyguladım aralarda 20 dk süre bıraktım tam istediğim orjinal görüntüye kavuştum

Önleride yaptım ama oruç kafa resim çekmeyi bile unutmuşum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ellerine sağlık güzel olmuş benimde jeep de böyle bir uygulamaya ihtiyacım var.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Elinize sağlık, jant-lastik-davlumbaz temizliğinden sonraki görüntü artık daha bir güzel olacaktır. Yakın zamanda babamın aracı için benzer bir uygulamayı da ben yapmayı düşünüyorum. Bizdeki parçaların OEM rengi gri, hal böle olunca ben de Motip'in Alüminyum Çinko Sprey boyasıyla boyamayı düşünüyorum, bakalım bizim finaller nasıl olacak :)

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık, jant-lastik-davlumbaz temizliğinden sonraki görüntü artık daha bir güzel olacaktır. Yakın zamanda babamın aracı için benzer bir uygulamayı da ben yapmayı düşünüyorum. Bizdeki parçaların OEM rengi gri, hal böle olunca ben de Motip'in Alüminyum Çinko Sprey boyasıyla boyamayı düşünüyorum, bakalım bizim finaller nasıl olacak :)
Teşekkür ederim
Çinko sprey biraz sırıtıyor gibi geliyor hep bana o yüzden uzak kaldım onu kullanmaya belki daha dayanıklı olur ama orj gibi olmuyor malesef :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Teşekkür ederim
Çinko sprey biraz sırıtıyor gibi geliyor hep bana o yüzden uzak kaldım onu kullanmaya belki daha dayanıklı olur ama orj gibi olmuyor malesef :)
Orijinal gibi olmuyorsa bende bir adım geri atayım hemen, amaç orijinali gibi olmasını sağlamak O halde ısıya dayanıklı gri boya + mat vernik kullanmak daha mı doğru olur OEM bir görüntü için?

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bence boya mat seçilmeli vernik işine ben okey diyemedim tamam boya ısıya dayanıklı ama vernik dayanıklı olmaz pul pul dökülür diye düşünüyorum iyi araştırmak lazım birde çinko sprey videolarına bak bi bana parlak geldi belki sana iyi gelir şimdi tercih ve zevk meselesi