Siyah İnci Uygulamaları

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Direksiyon matlaşmamış gibi gördüm sanki? yanılıyor da olabilirim.,
Genel olarak ellerinize sağlık, başarılı işler çıkmış ortaya :)
Matlaştı baya aslında ama benim kameram her şeyi parlak çekiyor

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamlar:halay:İlk polisaj deneyimime ve
Siyah İnci'ye sokak ortası polisaj uygulamasına hoşgeldiniz:D Normalde memlekette bahçeli yarı kapalı garajımda yapacağım uygulama abimin sağlık sorunundan dolayı İstanbulda olmak zorunda kaldı. Boya durumu felaket denilebilecek düzeyde olan Siyah İnci uygulama sonunda ancak ismine layık bir araç oldu:)
Kullanılan malzememer
Slopes w10 demir tozu sökücü(pek iyi değil bana göre)
Valet pro mavi kil(arabadan haşır haşır kir çıktı :))
Menzerna 400 ufs yün ped kombini
Menzerna 2500 sarı ped
3800 e mecalim kalmadı ve akşam oldu
Makine Kl pro klpj7171 dual biraz fazla titreşimli ama yine de iyi çizik aldı
Polisajdan sonra newmix 'in hediye yolladığı cilalı şampuanı deneyeyim dedim gayet kötü beklentim de yoktu zaten ama kostikten iyidir yine temizleme gücü fena değil polsiaj yağlarını temizledi
Koruma @Detail 35 'Den wax planet solarized turuncu renkli Calpol şurup gibi tadına bakasım geldi gerçekten :kop:
wax su iticilik testi videosu
buyrun efenim fotolar(tersten yüklenmiş aşağıdan yukarıya doğru bakıverin):tesekkur2:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık mal yanıyor maşallah, millet boyalı sanır :mutlu:
Siyahları pek seviyoruz forumcak böyle bakımlısıda daha bir datlu;)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık. Aslında bu bir sanat. Finallere baktığınız zaman ki gülümseme bütün yorgunluğunuzu almıştır.

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık mal yanıyor maşallah, millet boyalı sanır :mutlu:
Siyahları pek seviyoruz forumcak böyle bakımlısıda daha bir datlu;)
Teşekkür ederim boyalı sananlar gelsin ölçsün kaç mikron diye:D
Elinize sağlık
İnsanın kendi yaptığı işin memnun edici sonuçları paha biçilemez :)
Teşekkür ederim 3-4 kişi işlemi yaparken satın alayım dedi de yok didim:)
Ellerinize sağlık. Aslında bu bir sanat. Finallere baktığınız zaman ki gülümseme bütün yorgunluğunuzu almıştır.
Teşekkür ederim bence de bu bir sanat ne demiş Auto finesse "The art of detailing":)

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fotoğraflar yine tersten yüklendi kusurabakmayın:of: Virüsün yaygın olduğu bugünlerde karantinaya uyaraktan arabayı Toros Dağlarına çıkarıp temizledim :) İhlas temizlik robotu 1:10 Koch gs kullandım sadece koltukları ve taban halisini temizledim Diğer yerlere vakit kalmadı Akşamları buz tutacağını bildiğim için geri eve kaçtım
Temizler

Çıkan kir

Pislerimiz

Makina

Bu da Mekan sessiz sakin kimse yok

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Fotoğraflar yine tersten yüklendi kusurabakmayın:of: Virüsün yaygın olduğu bugünlerde karantinaya uyaraktan arabayı Toros Dağlarına çıkarıp temizledim :) İhlas temizlik robotu 1:10 Koch gs kullandım sadece koltukları ve taban halisini temizledim Diğer yerlere vakit kalmadı Akşamları buz tutacağını bildiğim için geri eve kaçtım
Temizler

Çıkan kir

Pislerimiz

Makina

Mekanda uygulamada şahane ellerine sağlık:alkis:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Temizler

Çıkan kir

Pislerimiz

Makina

Elinize sağlık terapi temizliği olmuş :) ben de bahçeye gidip aynı şekilde girişsem mi diyorum ama Ankara soğuğu, temizlik yapalım derken şu vakitte hasta olmayalım diyip vazgeçiyorum :D kapı araları temizliği ile falan idare ediyoruz :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Temizler

Çıkan kir

Pislerimiz

Makina

Eline sağlık hocam, tam aradığım yer.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam eline sağlık aynı makineyi kullanıyoruz bu ara ihlasta bakım kampanyası var 100 liraya tüm hortum, hortumdaki kumanda kısmı, su emme, su atma, mekanizma ve filtre bakımını yapıyorlar. Ayrıca 20 liraya güncel modelin su çektirme başlığınıda alabilirsin. Bunun kutusundan çıkandan daha iyi ağız kısmı.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık bir nebzede olsa terapi görevi görmüştür :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Temizler

Çıkan kir

Pislerimiz

Makina

Ellerine sağlık. Mekan da detay da süper :alkis: