Herkese merhabalar sokağa çıkma yasak ben de indim aşağı otoparkta bir rutin iç temizlik ile sizlerleyim arabayla köye gidilip gelindi içi battı başladım temizlemeye kapı aralarını da temizlemeye çalıştım
Öncesi resimleri ile başlayalım
Makinemiz bu şarjlı çekiş gücü iyi değil tabi yılda 10 ay hiç kullanılmayınca batarya da kötü bunun da etkisi çok
Megane 2 tam bir kaçakçılık arabası her yerde eşya gözü var burası da paspas altı eşya gözü öncesi
Sonrası sadece süpürüp koch 1:20 gs yi beze sıkıp bir geçtim üstünden aslında
Arka tarfatan koltuk kızaklarına girişmemiştim oraya da bir dokundum
Kolçağı da şöyle bir sildim apc ile meganenın en sevmediğim yönü kapılar kumaş kolçak kumaş hemen kirleniyor
Öncesi
Fotoğrafta pek belli çıkmadı ama yine de koyalım sonrası
İç plastiklere artık bir hindistan cevizi koklayayım elleam dedim spritz kullandım
Kol dayama arka tarafı spritz öncesi
Sonrası hafif temizlik özelliği de olunca apc lemek istemedim
Kapı kollarını da spritz sıktım normalde bu kapı kolu çok kolay iz olur spritz güzel bir finish bıraktı beğendim
Bu da ön kapılardaki kapaklı göz(kapının altındaki eşya gözü değil) demiştim size kaçakcılık arabası diye

buraya da spritz geçtim
halıları elimden geldiğince süpürmeye çalıştım bu arabanın halısı bir gıcık sonrasında apc yi beze fıslayıp geçtim iç mekan finaller
Şimdi gelelim bir no commentlik resime ben arabamı basmak için öyle yapay yay falan takmıyorum doğal olan kütük yükleyerek basıyorum

neyse geyik yapmayayım kapı arası temizlik için malzemeler newmix şampuan ancak kapı arasına layık evde bulunca çocuk gibi sevindiğim ilaçlama pompası work stuff fırça(gayet kaliteli tavisye ederim) superclean mikrofiber bez
Öncesi resimler
Şampuanı camsil şişesine göz kararı koydum atımda herhangi bir problem yaşamadım sonra pompadaki su ile duruladım kir söküldü işlem esnasından birkaç kare
Durulanıyoruz
Kurulanıyoruz
Cilalanıyoruz arexons cilanın içine önceden bir başka hızlı cila daha karıştırmıştım adını unuttum
Geçelim direksiyona af hide ile temizleyip af hide ile koruma yaptım temizleyicisini beğenmiyorum yine belirteyim
Öncesi paspasları çıkardığım için çorapla bindim arabaya
Sonrası
Hide sonrası
Direksiyondan çıkan kir
Paspaslara balkonda bulaşık deterjanı+fırça ile giriştim
Bonussuz olmaz kapı aralarını yıkarken su kapıya da sıçradı bir hafta önceki matt effect üzerine de şimdi spritz atmıştım boncuk oldu hemen çektim
Bu arada babam da bagajdaki meg enduranca lı süngeri ayakkabısına sürdü kaşla göz arasında baya beğendi

güzel parladı ayakkabı da foto çekmeyi unuttum o an
Aslında çok detay değildi ama biraz fazla foto koyup lafı uzattım umarım sıkılmamışsınızdır