Merhabalar sevgili detailforum,
Rutin bir yıkama yaptım ama glikoz eksikliğinden olsa gerek bir takım hatalar mevcuttu

konu içinde yazacağım
Önce kirliler gelsin
Ön yıkamada bitsin diye kullandığım newmix şampuan
çift kovada gyeon smoothie ile koch nms kullandım sebebi aracın üstünde fusso var parlaklığını hiç beğenmediğim bir wax mms biraz perdelese de ekstra parlaklık katıyor ve şu sıralar yağmur yok

kayganlığı kokusu güzel.
Jantlara meguiars hot rims kullandım sonunda ürün bitti

temizlik kabiliyetini beğenmediğim ama çok güzel lastik kahveringileştiren lastik temizleyen bir ürün
Jantlara arexons hızlı cila geçtim lastiklere meg endurance
Motora da gitmişken newmix şampuan+ hot rimsin dibinde kalanı sıkıp work stuff fırça ile hızlıca giriştim basınçlı su ile duruladık babam bir şey olmaz korkma la dedi verdi suyu Allah tan bir şey olmadı hata 1 her ne kadar bir şey olmasa da basınçlı su tutmak riskli
Arabayı Work stuff king+ gyeon silk dryer ile kuruladım
araların fotoları yok malum ramazan+benzinlik yıkama sonrası fotolar gelsin
Motor da anı bir kararla çok üstün körü temizlendi öncesi yok maalesef ama 100 bin km dir hiç temizlendiğini sanmıyorum çok tozlu topraklıydı temizlik sonrası üzerine spritz attım elde o vardı
Şimdi gelelim diğer hatalara

Arabayı durularken baktım kaputta fusso yok

kalan yerlerde sapasağlam dedim herhalde fusso ısıya dayanıksız zaten parlaklık olarak da sevmiyorum içimden baya bir saydırdım artık yapacak bir şey yok diyip yenileyeyim dedim hazır yenilerken de alta chemical guys glossworks glaze üstüne fusson atayım dedim önce ipa ile sildim
Sonra fusso attım
Hata:2 geçen yıkamada kaputa deneme maksatlı glaze atmıştım o korumayı perdelemişti ondan göremedim boncukları ama işte ramazanlık kafa gitti unutmuşum ipalayıp glaze üzerine fusso atmıştım bile

Bu arada glaze acaba ne kadar parlaklık katıyor diye sağ ön çamurlukta denedim çamurluğa Cg glaze attım kapılarda bir şey yok bu fotoda
Sonrasında tavanda boncuklar yayvandı tavanı da ipalayıp fussoladım elimin ayarı da kaçmış fazla sürmüşüm
Fusso kürleşirken boş durmadım sağ kapılara ve arka çamuluğun üst kısmına da glaze attım
Bu arada tabi tavandaki ve kaputtaki fusso çoktan kurumuştu çünkü hava rüzgarlıydı hesap edemedim(Hata 3) silerken bildiğin işkence oldu waxtan soğudum kafamda bir takım seramikler canlandı

Lafı fazla uzattım birkaç tane final gelsin
Burası bagaj çizikliydi üzerinde ayakkabı ile yürünmüştü glaze biraz kapattı
Bu arada davlumbazlara giremedim hava sıcaktı bir de ramazan olunca bu yıkamalık es geçtim