Siyah İnci Uygulamaları

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Makam aracı gibi demek istedim ama makam araçları bu kadar parlamıyor. Sizin megane hakaret etmiş olurum :) ellerinize sağlık makine MERMİ

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Dr HCD elinize sağlık,ramazanda gözüm yemiyor benim açıkçası. Gayet iyi uğraşmışsınız finaller güzel olmuş bence :) Bizim araç beyaz olunca glaze+wax ile sade wax parlaklık farkını pek göremiyorum :D ama sizinkinde fark belli ediyor kendini :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık doktor bey finallerden uğraşınıza değmiş görünüyor :nazar:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu kasa çok güzel megane'da içi dışı süper bayılıyorum, elinize sağlık, glaze üstü fusso nasıl dayanım gösterecek meraktayım :)

@Dr HCD

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Makam aracı gibi demek istedim ama makam araçları bu kadar parlamıyor. Sizin megane hakaret etmiş olurum :) ellerinize sağlık makine MERMİ
Teşekkür ederim:tesekkurr: araba megane camlar da siyah filmli olunca görenler hep devlet arabası mı diyor:)
@Dr HCD elinize sağlık,ramazanda gözüm yemiyor benim açıkçası. Gayet iyi uğraşmışsınız finaller güzel olmuş bence :) Bizim araç beyaz olunca glaze+wax ile sade wax parlaklık farkını pek göremiyorum :D ama sizinkinde fark belli ediyor kendini :)
Teşekkürler siyah araba bakımı zor ama parlaklık keyifli:)
Emeğinize sağlık doktor bey finallerden uğraşınıza değmiş görünüyor :nazar:
Teşekkürler efenim glaze olunca değiyor kesinlikle:tesekkurr:
Bu kasa çok güzel megane'da içi dışı süper bayılıyorum, elinize sağlık, glaze üstü fusso nasıl dayanım gösterecek meraktayım :)

@Dr HCD
Teşekkür ederim:) 2007 model yılına göre makyajlı megane 2 gerçekten beni de konforuyla şaşırttı:saskinn: parlaklık her zaman ön planda benim için bu yüzden verdim glaze i:mutlu: dayanımı ileriki mesajlarda paylaşırım
Ellerinize sağlık doktorum, ramazan ramazan baya uğraşmışsınız yinede :)
Teşekkürler efenim Terapi önemli:D
Eline sağlık doktor. Premium hissine bürünmüş araç :)
Teşekkürler sizin kırmızı şeytan kadar şanslı olmasa da biz de bakıyoruz:)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık doktorum, yapmışsın ameliyatını yine. Şunu net söyleyeyim glaze can vermiş, gerçekten çok değiştirmiş aracı, sen bunun yağını, suyunu bir de glazesini eksik etme.
Burasının Adana olduğuna emin misin 3 siyah araba yanyana gördüm:) sonra balkonu demirli evler görünce inandım.
Davlumbazlar pis diye yazacaktım gözümden kaçmadı ama sen yazmışsın zaten, Ramazan affından yararlanıyorsun neyse ki:)
Tekrar eline sağlık, resimler benşm için ayrı keyifli, Adana havası aldım bir an, ohh içime çektim.

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık doktorum, yapmışsın ameliyatını yine. Şunu net söyleyeyim glaze can vermiş, gerçekten çok değiştirmiş aracı, sen bunun yağını, suyunu bir de glazesini eksik etme.
Burasının Adana olduğuna emin misin 3 siyah araba yanyana gördüm:) sonra balkonu demirli evler görünce inandım.
Davlumbazlar pis diye yazacaktım gözümden kaçmadı ama sen yazmışsın zaten, Ramazan affından yararlanıyorsun neyse ki:)
Tekrar eline sağlık, resimler benşm için ayrı keyifli, Adana havası aldım bir an, ohh içime çektim.
Teşekkür ederim Masterım:tesekkurr:
İlginç şekilde bizim apartmanda siyah araba çok evet:D
Coronadan dolayı bizim Cerrahpaşa da 17 tane servis yoğun bakıma döndü :( eğitim alacağımız ortam kalmayınca stajyer doktorlara izin çıktı o yüzden Adanadayım valla Adana gibisi yok sizin yerinize de Adana Havası soluyorum:arkadass:Af çıktığına sevindim:mutlu:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Dr HCD, bey konu çok güzel ilerliyor. zevkle takip ediyorum. finaller muazzam ıslak - parlak görselleri yakalamış .

iyi detaylar.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Elinize sağlık özellikle glaze parlaklığı üst seviyeye çıkarmış . Motora su değmesi bir sorun olmasa bile basınçlı sudan kaçınmak lazım.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Merhabalar sevgili detailforum,
Rutin bir yıkama yaptım ama glikoz eksikliğinden olsa gerek bir takım hatalar mevcuttu:) konu içinde yazacağım
Önce kirliler gelsin

Ön yıkamada bitsin diye kullandığım newmix şampuan
çift kovada gyeon smoothie ile koch nms kullandım sebebi aracın üstünde fusso var parlaklığını hiç beğenmediğim bir wax mms biraz perdelese de ekstra parlaklık katıyor ve şu sıralar yağmur yok:) kayganlığı kokusu güzel.
Jantlara meguiars hot rims kullandım sonunda ürün bitti:) temizlik kabiliyetini beğenmediğim ama çok güzel lastik kahveringileştiren lastik temizleyen bir ürün
Jantlara arexons hızlı cila geçtim lastiklere meg endurance
Motora da gitmişken newmix şampuan+ hot rimsin dibinde kalanı sıkıp work stuff fırça ile hızlıca giriştim basınçlı su ile duruladık babam bir şey olmaz korkma la dedi verdi suyu Allah tan bir şey olmadı hata 1 her ne kadar bir şey olmasa da basınçlı su tutmak riskli
Arabayı Work stuff king+ gyeon silk dryer ile kuruladım
araların fotoları yok malum ramazan+benzinlik yıkama sonrası fotolar gelsin

Motor da anı bir kararla çok üstün körü temizlendi öncesi yok maalesef ama 100 bin km dir hiç temizlendiğini sanmıyorum çok tozlu topraklıydı temizlik sonrası üzerine spritz attım elde o vardı

Şimdi gelelim diğer hatalara:D
Arabayı durularken baktım kaputta fusso yok:araa:kalan yerlerde sapasağlam dedim herhalde fusso ısıya dayanıksız zaten parlaklık olarak da sevmiyorum içimden baya bir saydırdım artık yapacak bir şey yok diyip yenileyeyim dedim hazır yenilerken de alta chemical guys glossworks glaze üstüne fusson atayım dedim önce ipa ile sildim

Sonra fusso attım

Hata:2 geçen yıkamada kaputa deneme maksatlı glaze atmıştım o korumayı perdelemişti ondan göremedim boncukları ama işte ramazanlık kafa gitti unutmuşum ipalayıp glaze üzerine fusso atmıştım bile:of:
Bu arada glaze acaba ne kadar parlaklık katıyor diye sağ ön çamurlukta denedim çamurluğa Cg glaze attım kapılarda bir şey yok bu fotoda

Sonrasında tavanda boncuklar yayvandı tavanı da ipalayıp fussoladım elimin ayarı da kaçmış fazla sürmüşüm

Fusso kürleşirken boş durmadım sağ kapılara ve arka çamuluğun üst kısmına da glaze attım

Bu arada tabi tavandaki ve kaputtaki fusso çoktan kurumuştu çünkü hava rüzgarlıydı hesap edemedim(Hata 3) silerken bildiğin işkence oldu waxtan soğudum kafamda bir takım seramikler canlandı:)
Lafı fazla uzattım birkaç tane final gelsin
Burası bagaj çizikliydi üzerinde ayakkabı ile yürünmüştü glaze biraz kapattı

Bu arada davlumbazlara giremedim hava sıcaktı bir de ramazan olunca bu yıkamalık es geçtim:utandim:
Ellerine sağlık ışıl ışıl bir Megane. Glaze üstü fusso için takipteyiz:alkis:

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Dr HCD, bey konu çok güzel ilerliyor. zevkle takip ediyorum. finaller muazzam ıslak - parlak görselleri yakalamış .

iyi detaylar.
Teşekkürler üstad begenmenize sevindim ıslak görünüm temel detail felsefem:)
Emeğine sağlık hocam maşallah ayna olmuş.

DENİZLİ
Teşekkü ederim Sensei:tesekkurr:sizlerden kapıyoruz taktikleri:arkadass:
Elimize saglım hocam ramazan ramazan cok guzel olmuş
Teşekkür ederim:tesekkurr: iftara kadar dakika saydım ama değdi:D
Elinize sağlık özellikle glaze parlaklığı üst seviyeye çıkarmış . Motora su değmesi bir sorun olmasa bile basınçlı sudan kaçınmak lazım.
Teşekkürler basınçlı su olayı çok ani gelişti bundan sonra daha düzenli temizleneceği için suya gerek kalmaz diye düşünüyorum:)
Ellerine sağlık ışıl ışıl bir Megane. Glaze üstü fusso için takipteyiz:alkis:
Teşekkürler bakalım yargıç glaze üzerinde nasıl bir dayanım gösterecek ben de merak ediyorum:)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Doktorum renkli araba görünce bir iç çekmedim değil neyse :) bende bi white diamond atayım bari haftaya canım çekti belki beyaza biraz fantazi katarım
Elime koluna sağlık parlaklık harika olmuş maşaAllah :nazar:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Siyah renk tam detaycı rengi, nankör değil ne versen gösteriyor :) Maşallah finaldeki ıslak-parlaklık harika görünüyor, elinize sağlık.