Siyah İnci Uygulamaları

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Dr HCD elinize sağlık. Siyah araç ,bej iç döşeme zor kombin. ama yine de pırıl pırıl çıkmış :) fusso sökmeye çalışmak da heleki 2 kat olunca apayrı zor bir olay olmuş :)

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık çok güzel olmuş yıkama yaptığınız yer neresi İstanbul’da
Teşekkür ederim, İstanbulda cevizlibağ opelin yanındaki po da yıkıyorum
@Dr HCD elinize sağlık. Siyah araç ,bej iç döşeme zor kombin. ama yine de pırıl pırıl çıkmış :) fusso sökmeye çalışmak da heleki 2 kat olunca apayrı zor bir olay olmuş :)
Teşekkür ederim açık renk döşemenin hastasıyım:), fusso 2 kattı bir de yazmayı unuttum tac shine wax atmıştım önceki yıkamada. Cila üstüne cila onun üstüne cila:kop:kışın ortasında sıcak bir gün denk getirirsem o zaman atarım artık moonlight ı

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tac system moonlight uygulama&İnceleme
Herkese merhabalar, detay aşkı içimde tekrar canlandı, dayanamadım gittim parlaklığını hiç beğenmediğim fussoya bir operasyon düzenledim eks oldu:) yerine başlığa yazdığım üzere silika bazlı spray sealent olan tac moonlight attım Benzinlikte olunca çok foto çekemedim özür dilerim
Kirlilerimiz gelsin

Ön yıkama koch gs+ benzinlik köpüğü
Çift kova koch gs(fussoyu sökmem lazımdı)
Jantlarda da fusso vardı onlar içinde kovaya koch gs döküp wooden kit ile daldım(Koch gs nin dibini gördük :) ) bu wooden kit baya güzel:lezzetlix: jantlara destek için tam cg siganature sıkıyordum ki birkaç fıs sonrası başlık kırıldı sıkamadım :( koch gs jantta fena değildi ama bana göre yetersiz kaldı uzun vadede kesinlikle sıkıntı yaratır gibi duruyor

okeyin türkçesi
Uygulama ekipmanı yukarıdakiler makyaj pamuğu ile uyguladım, nitril eldiveni giymeyi asla unutmayın:kovboyyx:
Seramik gibi sürüp 30sn-1dk sonra siliniyor
Şu hale gelince sildim

İkinci bezle bir daha silip parlatmak önemli
Ürün dış plastiklerde çok iyi çalışıyor, beyazlıkları yok etti adeta

Uygulama esnasından bir resim

tiny editor free
Uygulama ile ilgili söylemem gerekenler:
Sürmesi silmesi kolay yanında sprey başlık da geliyor onu mutlaka kullanın bence diğer türlü çünkü ürün damla damla gelmiyor ağzında herhangi bir şey yok yani. Ben spreyle makyaj pamuğuna uguladım bu şekilde çok daha rahat
Ürün kılcalları az da olsa doldurabiliyor internetten bununla ilgili bir görsel buldum

Dayanımı için 9 ay vaad ediliyor 7 8 ay gideceğini düşünüyorum. Parlaklık gerçekten güzel kayganlık da iyi denebilir
%25 SiO2 içeren bu ürün bir nevi lite seramik gibi bir şey
Sizler için uygulama anında su ile temas da ettirdim silince leke vs kalmadı rüzgarlı havadan vs veya silmeyi unutursanız birkaç dk sonra olsa da yine siliniyor olmadı birkat daha sürüyorsunuz sonra hemen silince leke yine kalmıyor, kullanıcı hatalarını az çok tolere edebilen bir ürün yani ve kürleştikçe parlaklık artıyor
Çok konuştum tam kürleşmemiş finallere geçelim:cool:(Not tavana uygulama yapmadım)
Fotoğrafları çok hızlı çekince iyi çıkmamış o yüzden ilk başta bir video çekmiştim onu koyayım(1080p tavsiye edilir:sırıtan1:)
Final fotoğrafları

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Tac system moonlight uygulama&İnceleme
Herkese merhabalar, detay aşkı içimde tekrar canlandı, dayanamadım gittim parlaklığını hiç beğenmediğim fussoya bir operasyon düzenledim eks oldu:) yerine başlığa yazdığım üzere silika bazlı spray sealent olan tac moonlight attım Benzinlikte olunca çok foto çekemedim özür dilerim
Kirlilerimiz gelsin

Ön yıkama koch gs+ benzinlik köpüğü
Çift kova koch gs(fussoyu sökmem lazımdı)
Jantlarda da fusso vardı onlar içinde kovaya koch gs döküp wooden kit ile daldım(Koch gs nin dibini gördük :) ) bu wooden kit baya güzel:lezzetlix: jantlara destek için tam cg siganature sıkıyordum ki birkaç fıs sonrası başlık kırıldı sıkamadım :( koch gs jantta fena değildi ama bana göre yetersiz kaldı uzun vadede kesinlikle sıkıntı yaratır gibi duruyor

okeyin türkçesi
Uygulama ekipmanı yukarıdakiler makyaj pamuğu ile uyguladım, nitril eldiveni giymeyi asla unutmayın:kovboyyx:
Seramik gibi sürüp 30sn-1dk sonra siliniyor
Şu hale gelince sildim

İkinci bezle bir daha silip parlatmak önemli
Ürün dış plastiklerde çok iyi çalışıyor, beyazlıkları yok etti adeta

Uygulama esnasından bir resim

tiny editor free
Uygulama ile ilgili söylemem gerekenler:
Sürmesi silmesi kolay yanında sprey başlık da geliyor onu mutlaka kullanın bence diğer türlü çünkü ürün damla damla gelmiyor ağzında herhangi bir şey yok yani. Ben spreyle makyaj pamuğuna uguladım bu şekilde çok daha rahat
Ürün kılcalları az da olsa doldurabiliyor internetten bununla ilgili bir görsel buldum

Dayanımı için 9 ay vaad ediliyor 7 8 ay gideceğini düşünüyorum. Parlaklık gerçekten güzel kayganlık da iyi denebilir
%25 SiO2 içeren bu ürün bir nevi lite seramik gibi bir şey
Sizler için uygulama anında su ile temas da ettirdim silince leke vs kalmadı rüzgarlı havadan vs veya silmeyi unutursanız birkaç dk sonra olsa da yine siliniyor olmadı birkat daha sürüyorsunuz sonra hemen silince leke yine kalmıyor, kullanıcı hatalarını az çok tolere edebilen bir ürün yani ve kürleştikçe parlaklık artıyor
Çok konuştum tam kürleşmemiş finallere geçelim:cool:(Not tavana uygulama yapmadım)
Fotoğrafları çok hızlı çekince iyi çıkmamış o yüzden ilk başta bir video çekmiştim onu koyayım(1080p tavsiye edilir:sırıtan1:)
Final fotoğrafları

Ellerine sağlık dostum, şu finalleri çektiğin yerde hep kurulama yapardım arka taraf dolu olurdu vay be ne günlerdi..
Yardıma gelen babanız galiba :) Harika parlamış maşallah

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık dostum, şu finalleri çektiğin yerde hep kurulama yapardım arka taraf dolu olurdu vay be ne günlerdi..
Yardıma gelen babanız galiba :) Harika parlamış maşallah
Teşekkür ederim:gulumsemex: yardıma gelen babam evet, azcik spor yapsın:komik: moonlight parlaklığını ben de çok beğendim 6-9 ay dayanıma göre çok iyi, daha fussonun yüzüne bakmam:basx:

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık, çok güzel bir uygulama olmuş, çok parlak duruyor. Moonlightı siyah üzerinde çok merak ediyordum, uzun dönem tecrübelemiş olacağız sayende. Su testiyle de bi ara güncellersen çok güzel olur :)

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık, çok güzel bir uygulama olmuş, çok parlak duruyor. Moonlightı siyah üzerinde çok merak ediyordum, uzun dönem tecrübelemiş olacağız sayende. Su testiyle de bi ara güncellersen çok güzel olur :)
Teşekkürler, arada su testiyle güncellerim:gulumsemex:

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam elinize saglik bu uyguladiginiz urun nedir merak ettim seramik veya wax gibi birsey mi
Teşekkürler, ikisinin ortası dersek daha doğru
Seramiklerde %50-70 civarı silisyum ve başka katkı maddeleri var ve seramiği sökmek için polisaj gerekiyor. Bu üründe %25 SiO2 var silisyum bazlı sealant diyebiliriz (gyeon can coat benzeri) ömrü bitince sökülmesi için polisaja gerek olacağını düşünmüyorum en fazla temizlik polisaj yeterli gelir diye düşünüyorum:dusunx:

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Benimde ağustos ayında ilk kez kullandığım bir ürün,bir çok ürün denedim ama sıvı formda olup bu kadar beğendiğim hiç olmamıştı,toz tutmasıda çok çok az.siyah arabada dahada bir güzel olmuş ellerinize sağlık

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benimde ağustos ayında ilk kez kullandığım bir ürün,bir çok ürün denedim ama sıvı formda olup bu kadar beğendiğim hiç olmamıştı,toz tutmasıda çok çok az.siyah arabada dahada bir güzel olmuş ellerinize sağlık
Teşekkürler:) evet dediğiniz gibi çok çok az toz tutuyor ve self cleaning başarılı buldum
Uygulandığımın ertesi günü yağmur yağdı ve araba genel olarak temiz görünüyordu

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim moderatörüm:) detay hevesimin önündeki en büyük engel İstanbul birkaç yıl sonra kurtulacağım inşallah. Motivasyonumu toplayabilirim umarım, ama foruma ara vermek yok:gulumsemex:
Doğma büyüme hatta bilmem kaç göbek harbi İstanbu'lu olarak İstanbul'dan bıktım usandım. Nefes almayı geçtim, bir yerden bir yere gitmek büyük problem.
Deniz olan şehirde denizi görmeden yaşıyoruz. Deniz görmek için de bedelini ödemen gerekiyor.

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhabalar:kovboyyx:
Acile gelen menenjitli hasta konsültasyonu sırasında enfeksiyon doktoru abla covid+mış bir süre evde kaldım neyse ki bir şey olmadı iki taraftaki maske hayat kurtardı. Neredeyse bir aydır yıkanmayan oldukça kirli aracı yıkadık. Tabi ki video da çektik:utan: Videoda tac system moonlight su iticilik izlenebilir
Malzemeler
Ön yıkama: Flowey ev13/Kwazar Foamer
Çift kova: Sam's Car shampoo
Jant: Flowey R1, koch Nms, detailforum wooden kit
Lastik: Meguiars endurance
Koruma: var olan tac moonlight üzerine tac shinee wax attım

Ürün yorumlarım:Tac shinee wax parlaklığını, hidrofobisini beğendiğim bir quick wax yalnız parlatma işini biraz iyi yapmak lazım hızlı cilaya göre biraz zor siliniyor, tam silinmemiş yerlerde sanki çizik var sanıyorsun sonradan anladım elimle silince geçti meğer iyi silmemişim başta:)
Sams şampuan koku, kayganlık güzel birkaç defa daha kullanırsam daha net söylerim. Ama temizlik kabiliyeti cidden iyi
Bu da video efem iyi seyirler:cool: (1080p hizmetimiz mevcut:))

Final fotoğrafları

İki Megane yan yana

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim :)
Video çok güzel olmuş ellerine sağlık izlerken keyif aldım. Tac systemin iki harika ürünü parlaklığı baya yukarı taşımış.
Biraz montajcı olduk:sırıtan1: Teşekkürler:melekx: şu ana kadar elde ettiğim en iyi parlaklık oldu diyebilirim. Shinee waxı sürüp bir 15 20 sn kadar bekleyip sonra silince parlaklık daha da başarılı oldu gibime geldi
Videolarda ürün yerleştirme var :D
Ellerinize sağlık :)
Teşekkür ederim efem:) o kadar reklam yapıyoruz hiç parasını vermiyorlar:kahkahaa: