Tac system moonlight uygulama&İnceleme
Herkese merhabalar, detay aşkı içimde tekrar canlandı, dayanamadım gittim parlaklığını hiç beğenmediğim fussoya bir operasyon düzenledim eks oldu

yerine başlığa yazdığım üzere silika bazlı spray sealent olan tac moonlight attım Benzinlikte olunca çok foto çekemedim özür dilerim
Kirlilerimiz gelsin
Ön yıkama koch gs+ benzinlik köpüğü
Çift kova koch gs(fussoyu sökmem lazımdı)
Jantlarda da fusso vardı onlar içinde kovaya koch gs döküp wooden kit ile daldım(Koch gs nin dibini gördük

) bu wooden kit baya güzel

jantlara destek için tam cg siganature sıkıyordum ki birkaç fıs sonrası başlık kırıldı sıkamadım

koch gs jantta fena değildi ama bana göre yetersiz kaldı uzun vadede kesinlikle sıkıntı yaratır gibi duruyor
okeyin türkçesi
Uygulama ekipmanı yukarıdakiler makyaj pamuğu ile uyguladım, nitril eldiveni giymeyi asla unutmayın

Seramik gibi sürüp 30sn-1dk sonra siliniyor
Şu hale gelince sildim
İkinci bezle bir daha silip parlatmak önemli
Ürün dış plastiklerde çok iyi çalışıyor, beyazlıkları yok etti adeta
Uygulama esnasından bir resim
tiny editor free
Uygulama ile ilgili söylemem gerekenler:
Sürmesi silmesi kolay yanında sprey başlık da geliyor onu mutlaka kullanın bence diğer türlü çünkü ürün damla damla gelmiyor ağzında herhangi bir şey yok yani. Ben spreyle makyaj pamuğuna uguladım bu şekilde çok daha rahat
Ürün kılcalları az da olsa doldurabiliyor internetten bununla ilgili bir görsel buldum
Dayanımı için 9 ay vaad ediliyor 7 8 ay gideceğini düşünüyorum. Parlaklık gerçekten güzel kayganlık da iyi denebilir
%25 SiO2 içeren bu ürün bir nevi lite seramik gibi bir şey
Sizler için uygulama anında su ile temas da ettirdim silince leke vs kalmadı rüzgarlı havadan vs veya silmeyi unutursanız birkaç dk sonra olsa da yine siliniyor olmadı birkat daha sürüyorsunuz sonra hemen silince leke yine kalmıyor, kullanıcı hatalarını az çok tolere edebilen bir ürün yani ve kürleştikçe parlaklık artıyor
Çok konuştum tam kürleşmemiş finallere geçelim

(Not tavana uygulama yapmadım)
Fotoğrafları çok hızlı çekince iyi çıkmamış o yüzden ilk başta bir video çekmiştim onu koyayım(1080p tavsiye edilir

)
Final fotoğrafları