Sohbet- Muhabbet Faslı

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Öne çıkan konu #2,021
Ben de parlaklık ve beyaza katacağı doygunluk açısından aldım açıkçası. Yoksa ömrü veya su itişi açısından bir beklentim yok. Açıkçası sentetiklik açısından bilgim yok inanın,daha önce forumda alıp kullanan deneyimli kişilere sorarak aldım. Kokusu fusso gibi biraz tinere biraz da hafif kremimsi bir kokuya benziyor diyebilirim ama onun kadar keskin değil. Uygulama yaptıktan sonra gözlemleyeceğim ben de inanın tüm detayları artık :)

Bayram öncesi nsip olursa denemeye çalışacağım. Daha önce kiwami alıp bir uygulama yapıp satmıştım :) parlaklık konusunda pek bişey diyemem beyaz olduğu için ama su itişi ve ömür konusunda az çok görüşümü aktaracağım yine :). Zaten parlaklık konusunda da istenen seviye olmazsa direk kiwami derim çünkü bu üründe tek beklentim parlaklık ve doygunluk :)
Tamamdır Mustafa hocam, sadece parlaklık olarak beklentim var benim de. Eğer sizi tatmin ederse ben de okeyim. Güzel haberlerinizi bekliyorum :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Pro Ahmrt abi son derece mantıklı bir karar alınmış, yönetime teşekkürler. :)
Hatta ben uzman detaycı olarak geçiyorum bırak uzmanı daha kalfa değiliz ki. :terlisırıtan:

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Pre wash ürünler ile evdeki klima petekleri temizlenir mi ?

Elimde b33 ve vp foamula var, secho ile iş görür mü ? Oranı ne yapmalı ?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Pre wash ürünler ile evdeki klima petekleri temizlenir mi ?

Elimde b33 ve vp foamula var, secho ile iş görür mü ? Oranı ne yapmalı ?
Hayır denemeyin bile, peteklerin içinde li paslanmaması için yağ oluyor eğer onları kimyasal yardımıyla temizlerseniz içten içe küflenmeye başlar. En güzeli banyoda ki havlupan ın uçlarını söküp kombi den devir dahim yaptırmak, yaparken bütün peteklerin kapatıp bir peteği açıp tek tek petekleri temizlemeniz lazım. Ardından havlupanın giriş çıkışlarını takın ve kombi altındaki pislik tutucu filtreleri temizleyip tekrardan su basmak.

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Hayır denemeyin bile, peteklerin içinde li paslanmaması için yağ oluyor eğer onları kimyasal yardımıyla temizlerseniz içten içe küflenmeye başlar. En güzeli banyoda ki havlupan ın uçlarını söküp kombi den devir dahim yaptırmak, yaparken bütün peteklerin kapatıp bir peteği açıp tek tek petekleri temizlemeniz lazım. Ardından havlupanın giriş çıkışlarını takın ve kombi altındaki pislik tutucu filtreleri temizleyip tekrardan su basmak.
Hocam tam anlamadım ama evde kombi yok. Ben normal duvardaki klimadan bahsediyorum. Radyatör petekleri gibi petek var filtreyi kaldırınca. 2 sene önce temizletmiştim fısfıs ile bir kimyasal sıkıp fırça ile fırçalıyorlar. Şimdi 200 lira çekti ben de kendim yapmaya karar verdim. :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hocam tam anlamadım ama evde kombi yok. Ben normal duvardaki klimadan bahsediyorum. Radyatör petekleri gibi petek var filtreyi kaldırınca. 2 sene önce temizletmiştim fısfıs ile bir kimyasal sıkıp fırça ile fırçalıyorlar. Şimdi 200 lira çekti ben de kendim yapmaya karar verdim. :D
Heeee ben toptan yanlış anladım. :D Eğer narin bir şey değilse herhangi bir APC iş görür.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
@BERAT Poseidon'u aldığınız yerden geri degıştirebilirsiniz eger kabul ederlerse tabi nerden aldığınızı bilmiyorum. Ph nötr şampuan tercih etmeniz lazım wax için. Nanolex Pure ,valet pro concentrated, Flowey Ev12,Flowey 2.5, gibi şampuanlar.

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
@derossi abi nerelerdesin ? :) Yeni uygulamalar paylaş da biraz bilgi edinelim. :gulumsemex:
hayat cok kosturmacali gidiyor acikcasi kardesim. Olabildigince forumu takip ediyoruz ama sadece haftasonu yikamalariyla uygulamalar devam ediyor.
Sizlerin paylasimlarindan sonrada bizimki basit kaciyor

gecenlerde bir gosterge temizligi yaptim plastx ile

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
hayat cok kosturmacali gidiyor acikcasi kardesim. Olabildigince forumu takip ediyoruz ama sadece haftasonu yikamalariyla uygulamalar devam ediyor.
Sizlerin paylasimlarindan sonrada bizimki basit kaciyor

gecenlerde bir gosterge temizligi yaptim plastx ile

Estağfurullah abi herkes detaylı fotoğraf çekip atıcak hali yok, senin fotoğraf atıp edindiğim bilgileri illa ki kullanıcağım. Diğer üyelere de faydalı olucak sonuçta. :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@engindokur Forum gereği kural olarak sizi tanımamız gerekiyor, tanışma bölümünden lütfen konu açınız. :)

@ugurus abi eğer 1 litre şişeye 1:30 GS karışımı yapmak istiyorsan 33 ML GS ve 967 ML su katman gerekiyor. Zaten adminlerimiz sağolsun karışım oranı hesaplayıcı var, istediğiniz karışım oranını ve kaç litre yapıcağınızı girip hesaplayabilirsiniz.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Cavraoğlu valla ben de anlamadım bu i2' yi :D ya ben eksik bişi yapıyorum ya da beklentim yanlış. @Sercan20 kardeşimle de fikir alışverişi yapmıştım. fırça sürdükçe köpürmesine alışmşız sanırım başka ürünlerin :D köpürme olayını da geçtim bende ürün yüzeyde çok çabuk kurudu ve iz bıraktı gibi geldi. tıpkı ele kolonya dökersiniz de ilk başta el ıslak gibi olur sonra birde uçuverir el kupkuru değişik bir hal alır. tıpkı öyle yaptı i2 araç iç yüzeyini :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ege Bey ķüstük mü, darginlik mi var nedir aramizdaki soguk ruzgarlar?

Uzun zamandir hicbir konuma yorum yapmiyorsunuz. Begenmeyi zaten gectim...

@ege

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Cavraoğlu valla ben de anlamadım bu i2' yi :D ya ben eksik bişi yapıyorum ya da beklentim yanlış. @Sercan20 kardeşimle de fikir alışverişi yapmıştım. fırça sürdükçe köpürmesine alışmşız sanırım başka ürünlerin :D köpürme olayını da geçtim bende ürün yüzeyde çok çabuk kurudu ve iz bıraktı gibi geldi. tıpkı ele kolonya dökersiniz de ilk başta el ıslak gibi olur sonra birde uçuverir el kupkuru değişik bir hal alır. tıpkı öyle yaptı i2 araç iç yüzeyini :D
Mustafa bende yeni i2 almıştım son iki araçta kullandım kokusundan çok memnunum ferah bir kokusu var. Plastik yüzeylerde ağır kirler için zayıf kalıyor. Fırça ile köpürmüyor ki üzerinde non foaming yani köpürmex yazıyor. Sıktığım yeri fırçaladığımda akan kiri görebiliyorum ben beğendim ama gs yerine kullanılacak bir ürün değil. Aracın durumuna göre ben ürün seçiyorum bu durumda benim için başarılı. Ne beklediğine bağlı.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Valla agabey bende anlamadım bende kurumuyor ama dediginiz gibi köpürmedigi icin psikoloji olarak olumsuz etkiliyo sanki ise yaramıyor gibi :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Yağımsı veya suyun biraz daha yoğunu gibi bir hali olduğu için sazı zamanlar hemen kuruyor, ondan dolayı panel panel fırçalayıp hemen silmek daha mantıklı.