Sohbet- Muhabbet Faslı

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,041
Mustafa bende yeni i2 almıştım son iki araçta kullandım kokusundan çok memnunum ferah bir kokusu var. Plastik yüzeylerde ağır kirler için zayıf kalıyor. Fırça ile köpürmüyor ki üzerinde non foaming yani köpürmex yazıyor. Sıktığım yeri fırçaladığımda akan kiri görebiliyorum ben beğendim ama gs yerine kullanılacak bir ürün değil. Aracın durumuna göre ben ürün seçiyorum bu durumda benim için başarılı. Ne beklediğine bağlı.
Kokusunu ben de beğeniyorum hoş kokuyor. Rutin temizlikte kullanmak için almıştım açıkçası ucuz interior cleaner olarak :) non foaming yazmasına rağmen fırçalayınca az da olsa köpüren ürün gördüm diye hatırlıyorum o açıdan demiştim. Gs'ye göre çok daha soft kalıyor tabi. serin bir havada tekrar deneyeceğim.
Valla agabey bende anlamadım bende kurumuyor ama dediginiz gibi köpürmedigi icin psikoloji olarak olumsuz etkiliyo sanki ise yaramıyor gibi :)
köpük psikolojik olarak etkiliyor sanırım :D :D kullanım yöntemim yanlış sanırım benim, o yüzden memnun kalmadım gibi geldi :)
Yağımsı veya suyun biraz daha yoğunu gibi bir hali olduğu için sazı zamanlar hemen kuruyor, ondan dolayı panel panel fırçalayıp hemen silmek daha mantıklı.
tüm kapıyı yapıp öyle siliyordum. sanırım tüm kapıyı yapana kadar bir kısmı kurudu. parça parça deneyeceğim bir de :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Kokusunu ben de beğeniyorum hoş kokuyor. Rutin temizlikte kullanmak için almıştım açıkçası ucuz interior cleaner olarak :) non foaming yazmasına rağmen fırçalayınca az da olsa köpüren ürün gördüm diye hatırlıyorum o açıdan demiştim. Gs'ye göre çok daha soft kalıyor tabi. serin bir havada tekrar deneyeceğim.

köpük psikolojik olarak etkiliyor sanırım :D:D kullanım yöntemim yanlış sanırım benim, o yüzden memnun kalmadım gibi geldi :)

tüm kapıyı yapıp öyle siliyordum. sanırım tüm kapıyı yapana kadar bir kısmı kurudu. parça parça deneyeceğim bir de :)
Belki de senin plastikler de sıkıntı vardır, 2000 model Passat'ın içini GD silerken artık kaldığını farketmiştim. Hemen ardından nemli bezle silmiştim, belki İ2'de plastik ayırıyordur. :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Mobil detailingci ayağınıza geldi! Mangala giderken kamp sandalyesi yanına bir bosch fontus ve çanta dolusu detailing malzemesi ile gidiyorum. 20 litrede su var ama görüntü kirliliği olmaması için kareye koymadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Belki de senin plastikler de sıkıntı vardır, 2000 model Passat'ın içini GD silerken artık kaldığını farketmiştim. Hemen ardından nemli bezle silmiştim, belki İ2'de plastik ayırıyordur. :)
Olabilir kardeşim. Çünkü bahsettiğim olayı alt sert plastiklerde değil de üstte olan yumuşak plastiklerde yaşadım

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bir başlıktan siliyorum başka bir başlıkta mevzu devam ediyor.

Tartışmaya devam edenler hakkında forum kurallarının ağırlaştırılmış hükümleri uygulanacaktır.

Keyifli forumlar

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@can26 açıkçası ferah bir koku arıyorum. Daha önce farklı bir markanın black diye geçen nanemsi bir kokusunu kullandım ama ömrü kısaydı. Bu aldığım üçlüyü de açıkçası ferah kokular diyerek almıştım. Midnight Chic i takacağım bugün. Başka önereceğiniz modeller neler olur veya şu model şöyle kokuyor diye bahseder misiniz kullandıklarınızdan :) internette pek net açıklama bulamadım, o sebeple tamamını deneyeceğim bu gidişle :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26 açıkçası ferah bir koku arıyorum. Daha önce farklı bir markanın black diye geçen nanemsi bir kokusunu kullandım ama ömrü kısaydı. Bu aldığım üçlüyü de açıkçası ferah kokular diyerek almıştım. Midnight Chic i takacağım bugün. Başka önereceğiniz modeller neler olur veya şu model şöyle kokuyor diye bahseder misiniz kullandıklarınızdan :) internette pek net açıklama bulamadım, o sebeple tamamını deneyeceğim bu gidişle :)
Little treesi genel olarak kalıcı bulmuyorum, fakat very vanilla ve mc modelini ara ara değiştiriyorum yaz aylarında vanilla ilk zamanlar bunaltabiliyor aroma yoğunluğundan. Onun harici zaman zaman Mr&Mrs vanilla da tercih ediyorum. Midnight chic rahatsız etmiyor,yoğunluktan bunaltmıyor. Özellikle migreniniz veya bu tarz rahatsızlığınız varsa bence sizde severek kullanacaksınız :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Little treesi genel olarak kalıcı bulmuyorum, fakat very vanilla ve mc modelini ara ara değiştiriyorum yaz aylarında vanilla ilk zamanlar bunaltabiliyor aroma yoğunluğundan. Onun harici zaman zaman Mr&Mrs vanilla da tercih ediyorum. Midnight chic rahatsız etmiyor,yoğunluktan bunaltmıyor. Özellikle migreniniz veya bu tarz rahatsızlığınız varsa bence sizde severek kullanacaksınız :)
Aslında bana da kalıcı geliyordu little trees özellikle vanilyalı olanları. Bi zaman sonra arabaya kokusu sinince araca ilk binişte gelen o koku hoşuma gidiyor. Kalıcı olarak hangi marka veya model önerirsiniz?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Yönetim ekibinden rica etsem wax koruma bölümünde ki @Sadikyilmaaz abinin açtığı konuya bir el atabilirler mi? :) Koyu mavi gözlüyor hep hemde okumama rağmen, sanırsam yüklerken bir hata oluştu.