Sohbet- Muhabbet Faslı

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #2,261
Güzel kardeşim, yazdığımızın. Arkasındayız Şimdi bizde bu ürünü kendi araclarimizda da yıllardır kullanıyoruz. 100 lerde kişide aynı şekilde yıllardır kullanıyor
En ufak bir sıkıntı yok.
Her şeyi bırak bundan büyük bir kanıt ve argüman olabilir mi.
Kimsenin vebaline girmeye hevesli değiliz. Gerçekten bu konuda savunma yapmak zorunda kalmak bana hicap veriyor . Beğenmeyen üründen şüphesi olan alıp kullanmaz bu kadar basit aslında. Ben kullanmaya devam edeceğim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@SubaruOutback Gerçi Hakan abi dediklerinde haklısın, yüksek beygirin avantajı kalmadı artık. Denizli'de de aynı durum var, hem 80 km hız sınırı hemde 2 radar arası mesafe ölçerek ortalama hız tespiti var. :( Sadece Buldan yolunda radar yok, orda da zaten kapışalım edelim derdi yok herkesin iş güzergahı. :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
fotoğraf png yapma

Ben ceza yemekten onlar ceza yazmaktan sikilmadi orta yolunu bulamadik gitti Hepte Kayseri de yaziyorlar ne dir bu Kayseri den Cektigimiz bilemedim ki :sırıtan1: Yilda 2 Defa Maras a gidiyorum En az 1 Tane izin donusu Ptt Memuru 10 gun sonra Makbuz getiriyor eve :)
@Pro @Mentalfeed

Son düzenleme:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
fotoğraf png yapma

Ben ceza yemekten onlar ceza yazmaktan sikilmadi orta yolunu bulamadik gitti Hepte Kayseri de yaziyorlar ne dir bu Kayseri den Cektigimiz bilemedim ki :sırıtan1: Yilda 2 Defa Maras a gidiyorum En az 1 Tane izin donusu Ptt Memuru 10 gun sonra Makbuz getiriyor eve :)
@Pro @Mentalfeed
Abi bir ayda 3 ceza birden geldi, ulan bide taa Haziran ayında ki eds hız limiti aşımı insan bir yıkılıyor PTT memuru göresi gelmiyor :taraa:

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Selam cümaleten..
Antalya da bizden kimler var acaba ? Haftaya izne ayrılıp gelmeyi düşünüyorum memlekete yeri mekanı olan varsa tanışmak isterim :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
fotoğraf png yapma

@Pro @Mentalfeed
Seneler önce, Kastamonu'da tolerans ile 99km/h olan yerde 100km/h ile geçtim diye ceza kesmişlerdi.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
15 temmuzdan hemen sonra babam polis olduğu için apar topar izinden İzmire çağırmışlardı Adana daydık akşam 5 ten önce İzmirde olmamız gerekiyordu yarım saat içinde evi toplayıp yola çıktık sabah 10 11 gibi bir şeydi babam Allah ne verdiyse gazı kökledi +200 km/h li hızlarda gittik, sonuç 600 lira radar cezası:yorumsuxx: ve ceza iptal iade vs edilmedi babam bir temiz sövmüştü:)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
fotoğraf png yapma

@Pro @Mentalfeed
Ovv geçmiş olsun hocam. Gitti yeni meg. ürünlerin parası :( Kayseri seni seviyor demekki:smilex:

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Bu arada telefonla konuşanları da drone kullanarak ifşa edip ceza yazıyorlar burda arkadaşlarımın çoğu ceza yedi kırmızı da eds den de kitliyorlar telefonu kulaga götürmeyin