Sohbet- Muhabbet Faslı

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #2,281
fotoğraf png yapma

Ben ceza yemekten onlar ceza yazmaktan sikilmadi orta yolunu bulamadik gitti Hepte Kayseri de yaziyorlar ne dir bu Kayseri den Cektigimiz bilemedim ki :sırıtan1: Yilda 2 Defa Maras a gidiyorum En az 1 Tane izin donusu Ptt Memuru 10 gun sonra Makbuz getiriyor eve :)
@Pro @Mentalfeed
Hacı ora ispile çevirmesi orada hertürlü yazıyorlar. Kayseriyi Malatya'ya doğru çıkar çıkmaz rampalar bitince insanın basası geliyor. Aman basmayın @Sefa46 gibi :)
Şaka bir tarafa geçmiş olsun. Bir dahakine gel çay içelim biraz rahatla, sakin sakin çık yola:opucukx:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hacı ora ispile çevirmesi orada hertürlü yazıyorlar. Kayseriyi Malatya'ya doğru çıkar çıkmaz rampalar bitince insanın basası geliyor. Aman basmayın @Sefa46 gibi :)
Şaka bir tarafa geçmiş olsun. Bir dahakine gel çay içelim biraz rahatla, sakin sakin çık yola:opucukx:
Aynen mola verip oyle devam edelim :)

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hadi motora da ben (sio2) atıyım. :D

@muhlis91 Muhlis abi güle güle kirlet, Monster'ı yıkadıkdan sonra cidden bütün kirlerinden arındı mı ?
Sercan burdan cevaplayayım dedim. Bezi kutasın janta sürdüm benim egzoza sürdüm ve bunu hep kuru kuru yaptım baya kirliydi.

Kirli hali

Yıkama makinasından çıkarıncaki hali şu şekilde

Biri arkası diğeri önü. Daha çok egzoz lekesi kalmış onun harici iyi temizlendi. Kutas da kendi bezine tazikli su tuttu o daha iyi temizlendi. Jant ve motorda kullanılacağı için bence bu kadar temizlenmesi yeterli geldi. Ama üstadlar tarafından tam bir inceleme yapılırsa daha iyi olur

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sercan burdan cevaplayayım dedim. Bezi kutasın janta sürdüm benim egzoza sürdüm ve bunu hep kuru kuru yaptım baya kirliydi.

Kirli hali

Biri arkası diğeri önü. Daha çok egzoz lekesi kalmış onun harici iyi temizlendi. Kutas da kendi bezine tazikli su tuttu o daha iyi temizlendi. Jant ve motorda kullanılacağı için bence bu kadar temizlenmesi yeterli geldi. Ama üstadlar tarafından tam bir inceleme yapılırsa daha iyi olur
Fotoğraflar için sağolasın Muhlis abi, bende yeterince tatmin oldum. Dediğin gibi onlar egzozun siyahımsı zift yapısı gibi geldi, siz extreme deneyip egzoza girişmişsiniz. :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Kirli hali

Ha bugün, ha yarın derken bir baktım ürün bitmiş :(
Neyse artık bir sonraki satıştan bende alırım. Zira şimdilik kaçırdım diye de çok üzülmedim elimde 2 farklı mendil tipi ürün. Önce onları tüketeyim bari sonra da bu bezden bende alırım :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Youtube'da cargospotter kanalı var. O kanaldaki crosswind landing videolarına hayranım, ne pilotlar var eli öpülesi dedirtiyor.
Aynen abi biliyorum, çok eskiden beri spotting ile uğraşıyor, genel de Düsseldorf da çekim yapıyor. Ayrıca havacılığa olan merakından dolayı çok sevindim<3

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aynen abi biliyorum, çok eskiden beri spotting ile uğraşıyor, genel de Düsseldorf da çekim yapıyor. Ayrıca havacılığa olan merakından dolayı çok sevindim<3
Benim çocukluğum uçaklarda geçti. :) Kaç defa seyahat ettim hatırlamıyorum. En çok kalkış anını seviyorum. :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@_CaN_ madem iyi bir yanı var sayın dostum, söylenmeyi bırakıp şükür et abe heyran:taraa:
Abe heyran gördüğün üzere ben şikayetçi değilim ancak forumumuzun stokları serelim başlığı o kadar hareketlendi ki bir kaç ay önden gitmek zorunda kalmayayım yani

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Ane heyran gördüğün üzere ben şikayetçi değilim ancak forumumuzun stokları serelim başlığı o kadar hareketlendi ki bir kaç ay önden gitmek zorunda kalmayayım yani

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen yeter ki iste abe heyran, 1 sene bile önde götürürüm seni:cool: