Sohbet- Muhabbet Faslı

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hanımla evin bir odasını kapattık. Odanın uzun olan duvarına boydan boya bir dolap koyduk. Bu dolabın bir kısmında benim detay malzemeleri, alet edevat, makineler, hırdavat ve yedek parçalarım var. Kalan kısımda da onun detay malzemeleri var desem :alkisss:
Ona rağmen kaybeden sen olursun stok yarışında

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Demek durum herkeste ayniymis:D
Hanımla evin bir odasını kapattık. Odanın uzun olan duvarına boydan boya bir dolap koyduk. Bu dolabın bir kısmında benim detay malzemeleri, alet edevat, makineler, hırdavat ve yedek parçalarım var. Kalan kısımda da onun detay malzemeleri var desem :alkisss:
Ona rağmen kaybeden sen olursun stok yarışında
Benim Hatun Hiç karişmaz ,çoğu zaman kargolari ona göndertiyorum eve yakin diye :sırıtan1: (Tabi bu kadar fedakarligin bir karsiligi oluyor :smilex:)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Geçen Hafta Ankara da bu HB bir araç alma durumundaydim,Polisaji yeni yapilmiş bir araca bakmistim,aracin Kenar keskin kisimlari komple boydan boya açilmiş,kenar üstlerinin boyasi yanmiş ve bu islem icin 1500₺ ödenmiş.Aracin Pasta kalintisi olmayan yeri yoktu.
O yüzden mutlaka iyi bir yer tercih edilmeli boya ya bu sekil zarar verdikten sonra malesef geri dönüş yoktur.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Geçen Hafta Ankara da bu HB bir araç alma durumundaydim,Polisaji yeni yapilmiş bir araca bakmistim,aracin Kenar keskin kisimlari komple boydan boya açilmiş,kenar üstlerinin boyasi yanmiş ve bu islem icin 1500₺ ödenmiş.Aracin Pasta kalintisi olmayan yeri yoktu.
O yüzden mutlaka iyi bir yer tercih edilmeli boya ya bu sekil zarar verdikten sonra malesef geri dönüş yoktur.
"Şurada yarı fiyatına yapıyorlar sizde çok pahalı" diyenler olduğu sürece bu manzaralar eksik olmaz. Bazen insanların anlaması için tecrübe etmesi gerekiyor. Bir musibet bin nasihatten iyidir.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Özellikle el işciliği, zanaat gerektiren işlerde maddiyat kesinlikle ikinci planda olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü sonrasında yapılam işi düzelttirmek için çok daha fazla para ve emek harcanıyor.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Tahmin ettiğim deri temizleyicisi ise gönderdiği çok memnun kalacaksınız :)
Berkay'ın kendi üretimi olan ürün :) Bugün 3 araca uygulama yaptım şahane. Sık sık ürün kullanmaya gerek kalmadı fırça hemen kurumuyor ve biraz kirli olan yüzeylerde tek uygulama ile farkını ortaya çıkardı :D