Beyaz olanı parlatanadamlar da indirim de.. Dışarıdan kova al, girt al derken direk takım almak daha mantıklı gelmeye başladı.. Grit tam oturuyor mu? Oynama falan yapıyor mu?
@vagnmilten
beyaz takım kovayı ilk satışa girdiği zaman almıştım. herhangi bir sorun yaşamadığımı da dip not geçeyim. ürünün kapağı ve grit guardı tam oturuyor hiç sorun yaşamadım. siyah kova setini alırken grit guard almadım elimde fazladan vardı. onu koydum içine ve oturdu. ebatları tam olarak öğrenince aslında ürün seçerken sorun yaşama durumu bi hayli azalıyor. isterseniz bir çapını ölçerek karar verebilirsiniz ama uğraşmak istemezseniz bencede en temizi set almak.
beyaz kova için ufak birkaç detay vereyim. kullanım sonucunda bana göre eksi olmasa da başkalarına eksi gelebilir. fikir vermesi açısından;
- kova kapağı aç kapa aç kapa yaptıkça biraz esniyor yani ilk geldiği gibi dümdüz değil bi tık bombe kazanıyor ama kenarlarını oturtunca kullanımda soruna sebep olmadı hiç.
-siyah kovanın plastiği ile beyazın arasında fark var. beyaz kova biraz daha ince yapıda ama bu güvensiz bir hissiyat oluşturmuyor. 1 senedir de dediğim gibi sorun hiç yaşamadım.
-beyaz kova kiri belli ediyor. ebnim açımdan avantaj çünkü yıkama sonrası iz leke kalmış mı kalmamış mı görüp müdahele ediyorum ama siyah kovada ince işçilikle kovayı yıkayıp silmiyorsanız lekeler kalabilir.
f/p açısından beyaz kovayı tek geçerim. aldığım dönemde de zaten işimi görecek uygun ve kaliteli ne var diye düşünürken en aklıma yatanı bu BB beyaz kova oldu ve aldım. Şuan seçenekler daha fazla ben alırken daha kısıtlıydı. bana göre alternatif olarak set halinde parlatanadamların kovası düşünülebilir. fiyat artarsa BB kova veya SPTA nın kova seti olabilir.
Yanlışa anılmak istemem asla örnek amaçlı olarak adams garage de siyah kırmızı kova seti var onuda düşünebilirsiniz bence.
BadBoys seti diye takıntı olmasaydı bende eğer indirimli tutara erişebiliyorsam ( 10 adet ürün ) tercih ederim o fiyata muhtemelen.