Sohbet- Muhabbet Faslı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #3,681
Teşekkür ederim Erkan Bey. Yapabilirsem detaylı bilgi paylaşımı ve video hazırlarım inşAllah :)

Teşekkür ederim hocam, deleteyi henüz kullanmadım aracım yeni olduğu için farlarım sararmadı zaten biliyorsun. Tabi farlara uygulanabiliyor ben sadece lastiklere ve dodiklere uygulayabilirim, yanımdaki kuzen abimin aracında sararmış farları var müsait zamanda ona uygulayabilirim fikir açısı ile videoyu çekip paylaşırım..
Başka eşe dosta araçlarda yaparım, iş arkadaşlarım videolarımı izledi çok beğendiler kendi aracını benim yapmamı istiyorlar henüz fiyat ve tarihi netleştirmedim. Size saçma gelebilir, gönlüm ücretsiz yapmayı istiyorum ama malumunuz mazleme, su ve elektrik gibi şeylerde fiyatlardan dolayı makul fiyatla yapmayı düşündüm elbette diğer detay dükkanlarda gibi çok yüksek fiyatlarda yapmam. Tahminen 500+500+500+1000 gibi değişkenlik fiyatlarda olur :)
Evet abi güzel işler yapıyorsun videolardan vs cok belli oluyor bazen banada detaylı temizle yıka diyorlar ama pek vaktim olmuyor haftaiçi haftasonu genelde çalışıyoruz bende müsait vaktimde eniştemin aracını temizlemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı. Delet i kullanırsan videosunu bekliyoruz abi :)

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet abi güzel işler yapıyorsun videolardan vs cok belli oluyor bazen banada detaylı temizle yıka diyorlar ama pek vaktim olmuyor haftaiçi haftasonu genelde çalışıyoruz bende müsait vaktimde eniştemin aracını temizlemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı. Delet i kullanırsan videosunu bekliyoruz abi :)
Tamamdır not aldım, sonraki yıkamada deleteyi lastiklere ve dodiklere uygulayacağım inşAllah :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ppf kalıntısınıda söker.steak dynoshild i kedi yırtmıştı.söktük kalan yapışkanıda bu ürün ile temizledik hatta ben değil berkay temizledi sağolsun(master detailing)
Araç üstünde bi firmanın şeffaf stickeri vardı ısı ile söküp alttaki kalan yapışkanları zor çıkarttık belki ben yanlış uygulamışımdır belki ürünü sıkıp beklemem gerekiyordu belli bi süre ama ben yapışkanı sökerken zorlandım.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Araç üstünde bi firmanın şeffaf stickeri vardı ısı ile söküp alttaki kalan yapışkanları zor çıkarttık belki ben yanlış uygulamışımdır belki ürünü sıkıp beklemem gerekiyordu belli bi süre ama ben yapışkanı sökerken zorlandım.
Biraz baklemekte fayda var diye düşünüyorum

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi.

Aşağıdaki linkteki videoda 2.05 ile 5.15 zaman diliminde ki sprey başlıktan kullanan var mıdır? Çok kullanışlı bir yapısı var görünüyor.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Aşağıdaki linkteki videoda 2.05 ile 5.15 zaman diliminde ki sprey başlıktan kullanan var mıdır? Çok kullanışlı bir yapısı var görünüyor.

Ürün gerçekten çok kullanışlı gözüküyor abi. Alman üretimi Solo'nun ürünü sarjlı bir ürün 60 dakika boyunca kullanılıyor. Fiyat olarak 40 Euro gibi bir fiyatı var incelemek istersen
CLEANLine Akku-Handsprüher 360 B | 36001 (solo.global)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Ürün çok hoşuma gitti hocam ama fiyatına bakınca düşündürdü, acaba ürünün köpük yapıcı hali varmıdır.

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hocam bence bu videoda görünene göre pompa daha önce bir yerinden hasar almış ve biraz basınç geldiğinde kapak kendisini kavanozdan fırlatıyor. Hasarı büyük ihtimal pompa ile kavanozun birleşim yerinden almıştır. Normalde sağlıklı bir pompada böyle birşey yaşanmaz. Ben marolex 3 litre xiaomiyle birlikte kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Yalnız şarjlı ile kullanmaya başladığınızda pompanın kapağını içinde basınç varken sökmeden içindeki havayı tahliye etmek zorunda olduğunuza alışmanız gerekiyor. Ben ilk kullanmaya başladığım zaman içerisinde yaklaşık 15-20 psi hava varken pompanın başlığını çevirip açmaya çalıştığımda güçlü bir şekilde başlık kendisini yüksek bir ses ile patlatıp atmıştı. Şükür ki bir hasar almadı, daha yüksek bir basınç varken patlaması Allah korusun insana da zarar verebilir. . O yüzden artık her yıkamadan sonra havayı tahliye etmeden kapağını asla açmıyorum. Marolex 58 psia kadar güvenli diyor ama ben ne olur ne olmaz diye 50 nin üzerine çıkmıyorum. Genelde 45 psi kullanıyorum ki bana göre 35 in üzerinde basınç çokda gerekli değil. 35 psi civarı tatminkar bir püskürtme sunuyor, üzerinde yapacağınız bir basınç sadece bir sonraki pompalama süresini geciktiriyor o yüzden biraz daha fazla hava basıyoruz. Kavanoz sonuçta plastik keza pompa kapağı da öyle, illa ki zayıf bir yeri vardır eğer çok basınç verirsek hasar alabilir veya patlayabilir düşüncesindeyim.

samet.kandemir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
trabzon

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam bence bu videoda görünene göre pompa daha önce bir yerinden hasar almış ve biraz basınç geldiğinde kapak kendisini kavanozdan fırlatıyor. Hasarı büyük ihtimal pompa ile kavanozun birleşim yerinden almıştır. Normalde sağlıklı bir pompada böyle birşey yaşanmaz. Ben marolex 3 litre xiaomiyle birlikte kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Yalnız şarjlı ile kullanmaya başladığınızda pompanın kapağını içinde basınç varken sökmeden içindeki havayı tahliye etmek zorunda olduğunuza alışmanız gerekiyor. Ben ilk kullanmaya başladığım zaman içerisinde yaklaşık 15-20 psi hava varken pompanın başlığını çevirip açmaya çalıştığımda güçlü bir şekilde başlık kendisini yüksek bir ses ile patlatıp atmıştı. Şükür ki bir hasar almadı, daha yüksek bir basınç varken patlaması Allah korusun insana da zarar verebilir. . O yüzden artık her yıkamadan sonra havayı tahliye etmeden kapağını asla açmıyorum. Marolex 58 psia kadar güvenli diyor ama ben ne olur ne olmaz diye 50 nin üzerine çıkmıyorum. Genelde 45 psi kullanıyorum ki bana göre 35 in üzerinde basınç çokda gerekli değil. 35 psi civarı tatminkar bir püskürtme sunuyor, üzerinde yapacağınız bir basınç sadece bir sonraki pompalama süresini geciktiriyor o yüzden biraz daha fazla hava basıyoruz. Kavanoz sonuçta plastik keza pompa kapağı da öyle, illa ki zayıf bir yeri vardır eğer çok basınç verirsek hasar alabilir veya patlayabilir düşüncesindeyim.
Marolex videodaki pompaya göre cok daha sağlamdır ama bu videodaki çin malı ürün olduğu için sorayım dedim teşekkür ederim

müsaitbiyerde

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir ay sonra bir arkadaşım Amerika'dan gelecek. 1-2 parça ürün sipariş etme hakkım var :) Getirdiğine değecek hangi ürünleri istememi önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

cyberthereaper

Çaylak Detaycı
Üye
İl
hatay
piyasada detaylı temizlik için bir çok detay fırçaları satılıyor. fakat bunların çoğu yüzeyi çizen fırçalardır. elbette kaliteli olanlarıda vardır. fakat bunlarda pahalıdır. işte ben burada alternatif olarak ne kullanmam gerektiğini araştırdım. Sonunda hiç bir detay fırçasında olmayacak kadar yumuşak bir fırça türü buldum. Kadınların Allık fırçalarından mükemmel detay fırçası oluyor. en büyük allık fırçaları da maximum 150-200 tl aralığında . fakat fırçanın yumuşaklığı tam bu iş için sanki uyarlanmış. işte size örnek olsun diye google dan bulduğum allık fırçaları.

ürün linki: Siyah Allık Fırçası: Allık Fırçası Modelleri - New Well
fiyat: 145 tl

ürün linki: https://cdn.kozmela.com/UserFiles/Product/big/8680742429615.jpg
fiyat: 116 tl

ürün linki: Pastel Profashion Blush Brush - Allık Fırçası No: 04
fiyat: 178 tl

ürün linki: Eco Pudra Ve Allık Fırçası
fiyat: 138 tl

ayrıca çevrenizde eve, gratis, watsons gibi mağzalar varsa oradan da bu fırçalardan bulabilirsiniz. ben eve den almıştım. ucundaki fırça okadar yumuşak ve dolgun ki iyiki almışım dediğim ürünlerden biri. ayrıca bu fırçaların daha uzunu, daha kısası, baş tarafı daha ince ve daha kalınını bulabilirsiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
piyasada detaylı temizlik için bir çok detay fırçaları satılıyor. fakat bunların çoğu yüzeyi çizen fırçalardır. elbette kaliteli olanlarıda vardır. fakat bunlarda pahalıdır. işte ben burada alternatif olarak ne kullanmam gerektiğini araştırdım. Sonunda hiç bir detay fırçasında olmayacak kadar yumuşak bir fırça türü buldum. Kadınların Allık fırçalarından mükemmel detay fırçası oluyor. en büyük allık fırçaları da maximum 150-200 tl aralığında . fakat fırçanın yumuşaklığı tam bu iş için sanki uyarlanmış. işte size örnek olsun diye google dan bulduğum allık fırçaları.

ürün linki: Siyah Allık Fırçası: Allık Fırçası Modelleri - New Well
fiyat: 145 tl

ürün linki: https://cdn.kozmela.com/UserFiles/Product/big/8680742429615.jpg
fiyat: 116 tl

ürün linki: Pastel Profashion Blush Brush - Allık Fırçası No: 04
fiyat: 178 tl

ürün linki: Eco Pudra Ve Allık Fırçası
fiyat: 138 tl

ayrıca çevrenizde eve, gratis, watsons gibi mağzalar varsa oradan da bu fırçalardan bulabilirsiniz. ben eve den almıştım. ucundaki fırça okadar yumuşak ve dolgun ki iyiki almışım dediğim ürünlerden biri. ayrıca bu fırçaların daha uzunu, daha kısası, baş tarafı daha ince ve daha kalınını bulabilirsiniz.
Bende bu makyaj fırçalarının büyük ve dolgun olanından var jantlarda kullanıyorum eskiden yumuşak detay fırçasını çinden alıyordum veya pahalı oluyordu şimdi cartainerde ikilisi 190 tl gereksiz aksiyona girmeye gerek yok bence cartainerin ürünleri kalitelidir ordan alabilirsiniz